Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Sofer C+E in Pecica

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Sofer C+E in Pecica

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Pecica si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Pecica si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Livrari Produse Alimentare In Olanda Incepere Imediata


Candidatul ideal Consultați una dintre cele mai bune oferte de muncă din Olanda! 👀Locație: Bleiswijk, Rotterdam, Roosendaal, Amsterdam sau Utrecht (Olanda)Albert Heijn este unul dintre cele mai populare supermarketuri din Olanda. În depozitele sale, colegii tăi colectează comenzile online pentru produsele comandate de către clienți.Iar rolul tău de șofer (curier) va fi să livrezi alimente la casele clienților. Sistemul de navigație al mașinii tale moderne de livrări te va duce la 20 până la 25 de clienți pe zi.Pentru a dovedi că te potrivești jobului, vei parcurge câteva interviuri și un test de conducere. După aceea, 3 zile de instruire 1:1 cu un coleg te vor pregăti pentru munca de șofer de livrări produse alimentare.Vei lucra în program flexibil de luni până sâmbătă cu posibilitatea de a lucra și duminica. Schimburile încep de la +/- 5 sau 6 dimineața sau +/- 13/14 după-amiaza. Orele exacte ale programului tău vor fi vizibile în aplicația myOTTO. Într-o săptămână vei lucra dimineaț
OTTO WORK FORCE ROM S.​R.​L.​

Angajam Soferi Profesionisti


Descriere Hai și tu în echipa CDC TRANSPORT INNOVATIONS dacă îți dorești un loc de muncă stabil, de încredere și sigur! Angajăm șoferi cu sau fără experiență pentru transport internațional si intern. Îți oferim: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; flotă de camioane VOLVO dispecerat cu acoperire de 24/7; Este necesar să ai: permis de conducere categoriile C + E; certificat de pregătire profesională; card tahograf; motivație, seriozitate și profesionalism.
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Sofer Profesionist Comunitate


CDC TRANSPORT INNOVATIONS SRL, cu sediul în Pecica, județul Arad, angajează în condiții avantajoase șoferi profesioniști , pentru transport mărfuri pe comunitate. Cerințe: -experienta minim 1 an - Permis de conducere categoria C, E - Card Tahograf - Atestat transport marfă - Avize (medical și psihologic) valabile Condiții: - Contract român pe perioada nedeterminată; - Program de lucru: 4 săptămâni pe comunitate + 2 săptămâni acasă SAU 6 săptămâni pe comunitate + 2 săptămâni acasă; - Se lucrează singur pe cabină - Se lucrează pe camioane VOLVO euro 6 - Se pleacă și se revine cu camionul în țară; - Se respectă timpii de condus și de odihnă; Beneficii: - Salariu pe țară + Diurna 75 Euro/zi - Bonus de performanță - Dispecerat 24/24 în limba română. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii. Cerem si oferim seriozitate maxima.
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajez Sofer 3.​5to Extern


Angajam sofer transport marfa international ptr. auto. de 3.5t din Arad sau Pecica CERINTE OBLIGATORII: Permis de conducere categoria B, Experienta transport marfa (minim 6 luni) Fara cazier judiciar Fara antecedente rutiere Cunostinte minime de mecanica auto, gen schimbat o roată sau înlocuit bec !!! Constituie un avantaj mare cunoasterea unei limbi de circulatie internationala la nivel conversational Disponibilitate pentru munca si devotament Abilitati de comunicare, planificare si organizare a activitatilor RESPONSABILITATI: Transportul de marfuri pe rute interne/internationale conform instructiunilor primite de la dispecerat! Comunicarea permanenta cu dispeceratul privind desfasurarea transportului si eventuale incidente Integritatea autovehiculului pe care il are in primire cat si integritatea marfurilor transportate Intretinerea autovehiculului si exploatarea acestuia in conformitate cu instructiunile ! Asumarea raspunderii pentru mărfurile încărcate si transportate . OFERTA: Sal
KOMY /​KOOL

Angajam Soferi Profesionisti Pe Duba Frig


Vrem sa faci parte din echipa noastra ! Detii cumva un permis de conducere cat. C+E, ai o minima experienta in domeniu, compania CDC TRANSPORT INNOVATIONS SRL, iti ofera un loc de munca sigur si stabil. Avem nevoie de tine in echipa noastra ! Pentru a afla restul beneficiilor si a va oferii toate detaliile asteptam un telefon de la dumneavoastra.
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajam Soferi Profesionisiti Cu /​ Fara Experienta (c+e,​ Contract Spania)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.