Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

83 Locuri de Munca Sofer C+E in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

83 Locuri de Munca Sofer C+E in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer C+E in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Cu B Categorie


Candidatul ideal Cautam o persoana serioasa, punctuala, atenta la detalii, deschisa la efort fizic, sa aiba capacitatea de a lucra in echipa si o atitudine pozitiva.Fara antecedente penale.Permis conducere categ B.Experienta profesionala de minim un an pe pozitia de sofer.Disponibilitate pentru program prelungit.Disponibilitate la deplasari in tara.Disponibilitate la efort fizic.Lucrator ComercialCurierDistribuitorSoferDescrierea jobului Program de lucru de L-VLocatia depozitului este Strada Sticlelor, Stefaneşti Noii.Predarea marfurilor la clienti pe baza de factura;Asigura buna functionare a utilajelor din dotare si anunta seful ierarhic despre orice defectiune survenita la acestea.Raspunde de mentinerea in stare de functionare a autovehiculului, verifica valabilitatea ITP-ului, vignetei etc.Participa la incarcarea si descarcarea marfurilor;Oferim:Un venit de minimum 3400 lei net;Şi bonusuri suplimentare.Concediu 24 zile/pe an (+toate zilele libere naționale).
ATLI ROMANIA S.​R.​L.​

Sofer Profesionist - Costesti,​ Arges


Candidatul ideal Ne marim echipa!! Cautam coleg sofer profesionist ( cat. B, C,C+ E, D ) cu o experienta de minim 5 ani.Salariul este atractiv si se ofera beneficii multiple, in functie de experienta.PE LANGA SALARIU SI BONURI DE MASA (35 LEI) OFERIM FORMARE LA LOCUL DE MUNCA, PLATA ORELOR SUPLIMENTARE SI ALTE BENEFICII ATRACTIVE ( PRIME DE PASTE, CRACIUN, etc.).Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, APLICA ACUM!Descrierea jobului Activitatea se va desfasura in cadrul unui Abator situat in Costesti, judetul Arges.
MACRO SUIN S.​A.​

Sofer Profesionist Transport International Cisterne Adr


Candidatul ideal Cerinte:-motivație,seriozitate și profesionalism.-cunostinte minime de lb engleza si italiana constituie un avantaj.Descrierea jobului Societatea Canil.Ro angajează șofer profesionist cat C+E + atestat ADR pentru transporturi internaționale cisterne ADR si non ADR.Oferim pachet salarial atractiv.
TOTAL TRANS MODAL AG SRL

Angajăm șofer Profesionist


Angajăm șofer profesionist din zona Pitesti-Curtea de Argeș pentru anamblu basculabil.Program de lucru luni -vineri. RELATII LA TELF
Daniela

Angajez șofer Cu Categoria B Pentru Intern!!


Angajez șofer categoria B pentru transport intern. Se lucrează la prelata. Program de luni pana vineri. Se cere și se oferă seriozitate. Pentru mai multe detalii .
Syd logistic concept

Caut Sofer Categ B


angajez sofer categoria B salariu 3900 lei net plus bonuri de masa contract de munca perioada nedeterminata necesar 2 persoane seriose si punctuale program de munca normal luni - vineri 08 - 16 astept mesajele persoanelor interesate
SC AUTO PLUS TRANSPORT SRL

Sofer Tir


SC angajeaza sofer profesionist pentru cursele intern. Se lucreaza la prelata. Se preiau remorcile incarcate din terminalul de la Arad si Oradea, se descarca in tara, se incarca, dupa care se aduc inapoi la terminalul din Arad si Oradea. Cerinte: card tahograf, atestat transport marfa, experienta Salariu motivant
xxx

Media netă estimată pe baza celor 41 de salarii introduse în Salario: 4325 RON/Luna

Angajez Soferi


Societatea comerciala Standard Mondopan Group, angajeaza conducatori auto pentru distributie produse de panificatie si lucratori panificatie. Relatii la
STANDARD MONDOPAN GROUP

Angajare Sofer Profesionist Platforma Auto


Ne marim echipa ! Angajam sofer profesionist cu card tahograf pentru curse externe tur -retur, pentru platforma auto 3 pozitii,euro 6.Nu se face comunitate. Se transporta autoturisme. Pentru relatii,va rugam sa sunati la telefonul din anunt sau la sediul firmei str.Lascar Catargiu nr.28 etaj.1
SC ADECAT DIVERS TRANS SRL

Angajez Soferi


Sc SILMARIA NIS SPEDITION angajeaza sofer pentru camion prelata si Sprinter prelata Necesar: experienta cunostinte in completarea documentelor de transport cazier judiciar Disponibilitate de lucru max 22-25 zile, RO- extern ( se discuta) .
SC SILMARIA NIS SPEDITION SRL

Angajare Soferi


FIRMA DE TRANSPORT CU SEDIUL IN PITESTI ANGAJAZA SOFERI PE SPRINTER PRELATA PENTRU TRANSPORT EXTERN DE MARFA PE RUTA TUR-RETUR
SC BIA

Angajez Sofer C+e


Angajez sofer categoria C+E ,TUR RETUR RUTA ROMÂNIA-GERMANIA. CER SI OFER SERIOZITATE.
S C ORIGINAL

Angajare Sofer


SC Angajaza soferi pe sprinter prelata pentru transport extern -TUR-RETUR
intektur

Sofer Categ B


Angajez sofer categ B pentru Pitesti. Se ofera salariul minim pe economie
Valentin Corandi Trans

Șofer Tir


SC Angajează șofer profesionist pentru curse interne. Toate informațiile necesare le veți primi în momentul interviului de angajare dacă veți fi selectat Se oferă salariu atractiv Telefon :
ALYGER TOP LOGISTIC SRL

Media netă estimată pe baza celor 92 de salarii introduse în Salario: 4300 RON/Luna

Sofer 3.​5t


Firma de transport,angajam sofer pentru autoutilitara 3.5T,prelata 8ewp, pentru transport de marfa. -Se tranzitează doar Germania -Media km lunar este de 10-13 mii -Disponibilitate 45 zile -Pachet salarial atractiv -Dispecerat 24 7 -Colaborare pe termen lung
GRG EXPRESS LINE

Angajez Sofer Profesionist Pe Transportor Auto


Ne marim echipa ! Angajam sofer profesionist cu atestat agabaritic si card tahograf pentru curse externe tur -retur sau comunitate.Cursele se vor face pe transportor auto 8/9 pozitii,euro 6. Se transporta autoturisme. Pentru relatii,va rugam sa sunati la telefonul afisat in anunt sau la sediul nostru str.Lascar Catargiu nr.28 etaj.1.
ADECAT DIVERS TRANS

Angajez șofer Tur Retur Italia 3.​5 Tone


Angajez șofer tur retur România Italia cu experiență de preferat nefumatori.Cu Experienta!!!Cu domiciliu în Curtea de Argeș.
Ecar Trans Divers SRL

Sofer Tur-retur 3.​5t


Cu experienta minim 1 an
Sc.​ International Felix Spedition SRL

Angajez Sofer Comunitate 3.​5t


Angajez sofer comunitate 3.5t, Preferabil din zona Arges sau invecinata Necesar Permis Cat B + Pasaport Mai multe detalii la tel.
KES EXPRESS SPEDITION SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 83 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.