Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

70 Locuri de Munca Sofer in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

70 Locuri de Munca Sofer in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Intern


Categaria C+E Salariu 6500 lei Detalii la numarul de telefon:
NERWAG

Caut Sofer Cat C Plus Sa Lucreze Pe Excavator.​


se cauta sofer cat c.sa se deplaseze la munca cu utilajul.se lucreza pe excavator. pret atractiv zona de munca.brasov mai multe delati la telefon.

Angajam șofer Categoria B


Cautam șofer categoria B pentru transport internațional , tur -retur , pe autoutilitara prelata dotata cu dormitor .De preferat persoane din zona Codlea , Brașov. Cursele sunt în jur de 2400 km tur-retur și se efectuează în 2 max 3 zile pe săptămână. Pentru mai multe detalii contactati-ma pe nr de telefon din anunț.
SC PSIHOSPER SRL

Sofer Cisterna Adr


Firma de transport specializata in transportul produselor chimice ADR si NON-ADR in cisterna, cauta soferi cu experienta pentru transporturi pe intregul teritoriu al Comunitatii Europene. Pentru detalii:
A.​T.​D.​RO TRANSPORT SRL

Angajam Sofer Profesionist


Angajam sofer profesionist pentru curse interne Cerinte minime: Permis de conducere CE pentru transport marfa, Atestat profesional pentru transport marfuri generale Experienta 2 ani pe un post de sofer profesionist national sau international constituie avantaj Cunostinte minime de mecanica auto; Se ofera salariu motivant care creste in functie de implicare si vechime Se lucreaza de luni pana vineri. Toate cursele se incadreaza in programul normal de lucru. Sediul este in Vulcan, judetul Brasov. Alte detalii se pot discuta la telefon ( ) sau fata in fata.
Vasopat

Șofer Distribuitor Vel Pitar


Angajez șofer distribuitor vel pitar Masina se încarcă și se descarca Program de noapte ora 01.30-9-10 depinde de trafic Ruta distribuție Valea Prahovei Șalariu 3000 net.plus bonuri masa Detalii
Topa spedition

Angajam Sofer Profesionist Cat.​ C+e - Salariu Atractiv!


Societatea Construx SRL angajeaza sofer profesionist cat. C+E, platou / cisterne alimentare, munca in Comunitate. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C + E; - Certificat de pregătire profesională; - Card tahograf; - Motivație, seriozitate și profesionalism; - Cunoștințe minime de limba engleză si/sau franceza si/sau germana Beneficii: - Contract de muncă pe o periodă nedeterminată; - Concedii conform legislației; - Diurna asigurată; - Transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; - Salariu de incadrare asigurat. Conditii: - Flotă modernă de camioane - Dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; - Asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; - Oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Pentru mai multe detalii puteti suna la nr.:
Construx

Angajam șoferi Pt Uber și Bolt


Firma autorizata ARR căutăm colaboratori pentru Uber și Bolt cu contract de munca la 4,6,8 avem mașinii la dispoziție cu tot ce trebuie sa poată sa înceapă activitatea pt detalii :
Claudiu

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajez șofer Taxi Pe Skoda Superb.​.​.​.​


ANGAJEZ ȘOFER TAXI PE AUTO SKODA SUPERB CUTIE AUTOMATĂ....VĂ ROG NUMAI ȘOFERI CU EXPERIENȚĂ ,SERIOȘI, PE TERMEN LUNG ȘI ATESTAT VALABIL... VĂ ROG NU DERANJAȚI INUTIL CEI CARE NU SE REGĂSESC IN ANUNȚ !!!
Vio

Firma De Transport Persoane Angajam Soferi


Firma de transport persoane Trans Olteanu tour angajam soferi cat B Cerinte Atestat transport persoane în regim de închiriere O deosebita atenție mașini care o are în grija O buna socializare Corectitudinea Oferim Salariu motivant ( 3600 + aportul șoferului) Corectitudine
Trans Olteanu tour

Angajam șoferi Pt Uber și Bolt


Firma autorizata ARR căutăm colaboratori pentru Uber și Bolt cu contract de munca la 4,6,8 ore avem și mașini disponibile cu tot ce trebuie sa poată sa înceapă activitatea pt detalii :
Claudiu

Angajez Soferi Ptr Bolt Si Uber


Suzuki Ignis model 2020 ,Benzina- Gpl full option de inchiriat pentru Uber si Bolt Brasov Chirie 550 lei saptamana+ 600 lei garantie,masina urmeaza sa fie colantata(ofer 50%),comision 10% din Brut + carte de munca. Ofer maxima seriozitate . Mai multe detalii la telefon
Senzi Imobiliare

Angajam șofer Categoria D Din Brașov și Săcele


Angajam șofer categoria D pentru microbuz din Săcele și Brașov. Full Time și part Time. Weekendul liber. .
Serovi Transport SRL

Angajam Soferi Cu Atestat Taxi Debutanti,​ Mun.​ Brasov


Angajam soferi cu atestat taxi debutanti, oferindu-le initiere, sustinere si suport din partea companiei, pe toata durata colaborarii. Telefon
MariluConf

Angajam Soferi Cu Atestat Taxi Debutanti,​ Mun.​ Brasov


Angajam soferi cu atestat taxi debutanti, oferindu-le initiere si suport pe toata durata colaborarii. Telefon
Lumadrin MLR

Angajez Sofer Cat.​ B - Comunitate - 1500 -2000 Eur Luna


Transport International, angajam sofer pentru autoutilitara 3,5tone (permis cat.B) REGIM EXPRESS!!! Cerinte obligatorii: -SERIOZITATE , ONESTITATE , BUN SIMT -cazier judiciar curat -cunosterea unei limbi straine (enleza germana franceza) la nivel conversational prezinta un avantaj -EXPERIENTA TRANSPORT INTERNATIONAL (OBLIGATORIU!) - cunostinte mecanice minime - permis conducere minim 3 ani -RECOMANDARI DE LA LOCURI DE MUNCA PRECEDENTE Se ofera: -masina dotata cu cabina dormit, aer conditionat,incalzire stationara,statie radio,gps -se lucreaza minim 30-35 zile cu 7 zile repaus -dispecerat propriu , mediu de lucru placut -salariu pe cartea de munca plus diurna Pentru detalii rog contactati-ma la tel sau email.
EU

Angajam Soferi Cu Atestat Taxi Debutanti,​ Mun.​ Brasov


Angajam soferi cu atestat taxi debutanti, oferindu-le initiere, sustinere si suport din partea companiei, pe toata durata colaborarii.
Lumadrin MLR SRL Bv

Soferi Categoria C +e In Bucuresti,​ Rm Valcea,​ Pazardjik-bulgaria


DESCRIERE: New Recycling, angajeaza soferi profesionisti pentru curse interne in toata tara si curse externe in Bulgaria. Responsabil cu incarcarea ,transportul si descarcarea marfurilor transportate conform regulilor si procedurilor interne. Respectarea rutelor fixe interne si externe ,stabilite de coordonatorul de transport incluzand orasele : Brasov, Fagaras, Ramnicu-Valcea , Bucuresti(Chitila), Medgidia etc Cursele se desfasoara pe rutele: 1. Zarnesti-Pazardjik Bulgaria 2. Chitila- Bulgaria 3.Chitila -Vidra sau Chitila -Medgidia 4.Valcea- Dambovita, Valcea-Cosoveni, Valcea - Hoghiz 5.Pitesti -Craiova, Fagaras -Craiova 6.Brasov- Radauti Cerinte: Permis de conduce cat. C+E Experienta de lucru minim 2 ani in transport intern Atestat Profesional pentru transport marfa Card digital pentru tahograf Aviz Medical si Psihologic cu siguranta circulatie Se lucreaza conform tahografului, se circula la program Responsabil cu mentinerea autovehiculelor in stare normala de functionare Respectarea
SC New Recycling Srl

Angajez șofer Categoria C+e Salariu 6000-7500


Angajez sofer profesionist categoria C+E pentru curse locale in Brasov! Curse in sistem tur retur, fixe. Se lucrează în doua schimburi , oferim si un plin de carburant luna pentru decontarea transportului cu masina personala la locul de munca! Rog si ofer seriozitate! Salariu 6000-7500 lei Rog si ofer seriozitate!
Sc.​DariaArian Spedition SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 70 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.