Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

120 Locuri de Munca Sofer in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

120 Locuri de Munca Sofer in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer Cat B


Cautam șofer cat B tur -retur România-Italia ,experienta transport minim 1 an,vorbirea limbii italiene constituie un avantaj.Doar din Cluj.Informatii doar la telefon
SC Inter denitrans srl

Media netă estimată pe baza celor 578 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Șofer Cât B


Ai nevoie de șofer contactează-mă plata la zi
Personam

Media netă estimată pe baza celor 562 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajez șofer .​


Angajez șofer categoria C cu experiență Program: Luni-Vineri Sărbători legale nu se lucrează Mai multe detalii:
Transportator marfa

Angajam Soferi


firmă de delivery mâncare și pizza angajează șoferi pe mașina firmei sau mașina personală mai multe detalii la nr de tel
premiumpizza

Angajez șofer .​


Angajez șofer categoria C cu experiență Program: Luni-Vineri Sărbători legale nu se lucrează Mai multe detalii:
Transportator marfa

Sofer Taxi


Angajez sofer pe dacia logan nouă (benzina + gaz din fabrica). Angajarea se face cu contract de munca și valabil numai pentru persoane serioase.
taximetrie

Media netă estimată pe baza celor 6 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist , cursa fixa tur-retur intern.Weekendurile libere. Salariu atractiv
SAMIR ONE LOGISTIC

Media netă estimată pe baza celor 581 de salarii introduse în Salario: 3355 RON/Luna

Sofer Profesionist


Candidatul ideal - permis de conducere categoriile B, C, E; - atestat profesional pentru transport marfuri generale; - autorizatie ISCIR pentru automacara - card tahograf. Descrierea jobului - desfasoara activitatea in cadrul departamentului de transport intern - transporta marfa in baza documentelor de insotire - livreaza comenzile conform programului de distributie Beneficii: - mediu de lucru profesionist; - pachet salarial atractiv. Descrierea companiei Arabesque este o companie romaneasca de succes, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, care activeaza in zona de industrie, inoveaza in permanenta si dezvolta serviciile oferite clientilor sai, constructorii: livrarea pe santier in cel mai scurt timp posibil in orice punct geografic, consilierea tehnica de specialitate, prelucrarea si fasonarea carcaselor pentru fundatii, mixarea tencuielilor, debitarea panourilor de lemn, seminarii, tehnologii si produse noi si nu in ultimul rand stocuri foarte mari si pr
ARABESQUE SRL

Media netă estimată pe baza celor 625 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Sofer Marfă


Compania MOVIEANDART angajam șofer marfă Responsabilități: - Încărcarea și descărcarea produselor în condiții de siguranță. - asigurarea ordinii si siguranței în depozit - gestionarea documentației Cerințe: - permisiunea de a opera un stivuitor - capacitatea de a lucra in echipa - acuratețe și disciplină la îndeplinirea sarcinilor atribuite - disponibilitatea de a lucra în ture - Permis de conducere B+C Oferim: - angajare în baza unui contract de muncă - asigurare de viata - lucreaza într-un depozit modern Tip contract: - contract de muncă Orașul: - Cluj Salariu: - 3000-6000 lei
MOVIEANDART

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 2570 RON/Luna

Angajam Sofer


Firma de transport cu peste 20de ani exprienta in domeniul transportului de persoane angajeaza sofer categoria D din zona Gherla, Apahida,Cluj-Napoca si Floresti. Oferim salar atractiv si program de lucru flexibil. Oferim seriozitate si loc de munca stabil! Pentru informatii va rog sa ne contactati la numarul de telefon .
PalyLucky SRL

Caut Sofer Pensionar


caut sofer pensionar pentru 2-3 zi de 3 ori pe saptamana, transportator legume fructe pe o duba doar in Cluj. Pentru detalii :
privat

Sofer Delivery


Angajam Sofer livrari cu minima experienta la orar de 5 cu 2 . Locatia este in Manastur, suntem un colectiv tanar, serios cu spirit de echipa si cu simtul umorului . Pentru detalii suplimentare va asteptam la interviu . Oferim si cerem seriozitate . Livrarile se fac pe masina firmei aceasta fiind Dacia Spring.
New Age Pizza

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi, dispecerat Daniel, full-time, plata se face de 2 ori pe saptamana, echivalent a 6 zile lucratoare cu o zi libera, pentru mai multe detalii contactati-ma:
Digital Line

Angajăm șofer Comunitate


Firma de transport angajam șofer cat B , auto 3,5t, pentru transport mărfuri comunitate. Oferim seriozitate maxima și cerem seriozitate. Experienta constituie avantaj. Mai multe detalii la tel. sau
PAJGOLD

Angajam Soferi Profesionisti Ce Cu Si Fara Experienta


Firma de transport internationala cu activitatea in Spania (frig / prelata - singuri pe cabina sau in echipaj) Cu o experienta de 9 ani in domeniul transportului, angajam soferi C+E atat titulari cat si incepatori. Se ofera: -Post de lucru stabil -Dispecerat in limba Romana -Baze cu conditii Huelva, Irun, Barcelona (chirie gratis in zona Huelvei) -Bonusuri de performanta -Transport decontat de firma -Respectarea timpilor de condus / pauze -Salariu atractiv bazat pe experienta / colaborare -Analizele se deconteaza dupa primul an daca se continua cu noi -Camioane Volvo E5 si E6 echipate corespunzator -Tari de tranzit Spania, Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Italia -ADR nu este obligatoriu (insa reprezinta un avantaj) Cerem si oferim seriozitate!
TRANSPORT

Angajez șofer Taxi Florești


angajez șofer taxi Florești la chirie 24 ore pe Dacia Logan 2017 dizel consum mic
sv mobile service srl

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi in localitatea Cluj-Napoca, la dispecerat Napoca Taxi. Cerinte : permis conducere categoria B, atestat taxi valabil. Masina se inchiriaza la 12/24 h sau procent Masina: Ford Focus 2017 Automat
SC.​CONTAXIS.​SRL

Angajez șofer Taxi


Angajez șofer taxi la chirie sau procent. Masina Dacia Logan gpl an 2017 benzina gpl. Numai cu carte de munca. Detalii la telefon.
Ionut

Angajare Soferi Taxi Cu Atestat !!!


Sc angajaza soferi taxi cu atestat valabil, la chirie, pe Ford Focus 1,6 diesel
Apuseni Pensiunea Andrei

Soferi Taxi Cluj


Angajez. Șofer taxi la procent în cluj
Daniel,​ diesel
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 120 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.