Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

127 Locuri de Munca Sofer in Ilfov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

127 Locuri de Munca Sofer in Ilfov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer


Firma de productie publicitara, angajam sofer distributie. Sediul este in Mogosoaia. Relatii la telefon
MDC PROMOTION SRL

Angajam Sofer Cat.​ C


Statie de sortare deseuri reciclabile. Angajam sofer pentru abroll si autogunoiera Salariul este de 3300 de lei. Necesar card tahograf, licenta. Program Luni - Vineri . Punctul de lucru se afla in Chitila, Rudeni.
Udrea Loreny

Sofer Cu Experienta Cat B


pensionar caut angajare sofer personal sau 3,5t experienta și în rara
sofer

Sofer Categoria C


Angajez sofer categoria C,pe camion Mercedes Atego 12 Tone, salariu de la 4000-4400 lei si un plin de combustibil Distributie marfa paletizata Bucuresti Incarcare in fiecare dimineata de la Ciorogarla km Program de luni pana vineri (liber sambata, duminica si sarbatorile legale). Depozit in zona A1 km 13
Sc Biarob 24 Transport

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Angajam Sofer Cat C + E


Societate comerciala angajează șoferi cu experientă. Oferim salariu atractiv, bonuri de masa, bonusuri pentru km și decontarea transportului! Cerințe: - permis cat C.E - card tahograf - atestat transport marfă Posturi disponibile: - cat C+E pentru auto 40T - cat C pentru auto 7.5T
Alex adalmir transport srl

Angajam Sofer


Firma cu profil postal angajeaza soferJud Ilfov. Oferim salariu fix,instruire la locul de munca un climat corespunzator. Dorim seriozitate,colaborarea cat mai buna cu echipa,punctualitate. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactatii la numarul de telefon. 0***.***.***. Va asteptam in echipa noastra.
pink post s.​r.​l.​

Sofer Categoria B


Sofer pentru activitate in incinta depozitului Mega Image din Popesti Leordeni. ITI asiguram : Contract de munca pe perioada nedeterminata ; Loc de munca stabil ; Salariu fix ; Program de lucru in ture Cerinte : Abilitati de comunicare, organizare si planificare Permis conducere cat. B . Detalii la nr. de telefon
Helix Logistics Development SRL

Sofer Distributie


CASTEL DISTRIBUTION SRL, firma import si distributie materiale electrice, cu sediul in Popesti Leordeni, angajeaza sofer distributie pentru livrari catre clientii din Bucuresti si Ilfov. Program de lucru: luni-vineri, 8:30-17:30. Pachet salarial: 3.600 lei (include bonuri de masa). Masina ramane la sofer, nu se lasa la firma. In baza acestui lucru, luam in considerare CV-urile persoanelor cu domiciul in cartierele 23August, Pantelimon, Dristor, Obor, Colentina, Voluntari, Otopeni, Pipera, Tunari, Bucurestii Noi, Chitila. Pentru programari la interviu se poate contacta telefonic dl. Stan Valentin sau va rugam sa atasati CV la prezentul anunt.
CASTEL DISTRIBUTION SRL

Media netă estimată pe baza celor 363 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajez șofer Camion


Angajez șofer camion categoria C 26 t portanta
NMA TRANSPORT SRL

Sofer Tir Intern


Angajez sofer TIR C + E pe duba frigorifica , curse fixe de luni pana vineri pe intern. Sunt necesare acte valabile si experienta. Detalii suplimentare la interviu. TEL-
SC

Sofer Profesionist Articulata


Firma de constructii drumuri cauta Conducator auto transport Rutier Marfa pentru Articulata Euro 5 / Euro 6. Garajul se afla in Corbeanca. ILFOV.. Lucrari in zona Ilfov, Dambovita, Bucuresti
AS EDILITARE INFRASTRUCTURA SRL

Sofer Profesionist Categoria D


Suntem în căutarea unui șofer profesionist Categoria D pentru a se alătura echipei noastre în dezvoltare. Cerințe: Experiență necesară autocar -autobuz Disponibilitate pentru curse tip convenții -turistice Experiență în domeniul transportului de persoane (avantaj) Responsabilitate, hărnicie și onestitate Atestat și card tahograf Oferim: Posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic și stimulant Jobul este full time. Detalii suplimentare disponibile la numărul de telefon:
Lukadi Transport

Angajam șofer Profesionist Categ.​ C+e


Angajam șofer profesionist, categ C+E, pentru transport rutier marfa pentru curse interne - zona de Sud a tarii - pe camion cu prelata. Salariu atractiv!!!!
SC BRIALS TOP INTERNATIONAL SRL

Angajare Sofer Profesionist


Societate comercială din Bucuresti, angajează șofer profesionist pentru camion cu remorca walking floor . Cursele sunt între Bucuresti-Pitești, Bucuresti-Medgidia, ocazitional si curse in Bulgaria. Salariul este 7000 lei net( bonuri de masa incluse). Pentru mai multe informatii ma puteți suna la telefon. Se respecta timpii de conducere si pauzele! Mulțumesc.
Transport

Sofer Distribuție Fructe și Legume


DESCRIERE Postul de șofer presupune încărcarea mărfii și livrarea la clienții din București (ruta zilnică stabilită). Beneficii: - Salariu de la 3.500 - 4.500 RON lună - Tichete de masă - Orele suplimentare (dacă este cazul) sunt plătite - Job full time cu contract de muncă - Uniformă Abund Berry - Echipă tânără și dinamică, mediu plăcut de muncă Cerințe: - Posesor carnet de sofer categoria B - Experienta de cel putin 1 an pe o masina de 3.5 tone - Ținută plăcută, îngrijită, cu respect pentru valorile companiei Locație: - Buftea, Bulevardul Mihai Eminescu 55, depozitul Abund Berry -> către Gara Buftea Pentru mai multe detalii vă așteptăm la noi la depozit.
Abund Berry

Sofer Categoria C+e Si Atestat


Angajam sofer pentru intern . Pentru detalii contactati Ionut - . Garaj Iepuresti - Giurgiu
MFN TRANS CARGO

Angajez Soferi Urgent


Angajez : -sofer categoria B cu experienta,zona Bucuresti-Ilfov -sofer basculanta 8x4 cu experienta și atestat,zona Bucuresti-Ilfov Telefon contact:
MarianTrans123 srl

Angajez Sofer Pe Ansamblu Basculabil


Angajez sofer categoria C+E pentru transport agregate pe ansamblu basculabil. încărcare din Jud Dâmbovița Titu cu descărcare în jurul Bucureștiului Salariu fix "nu plătesc pe km" Curse fixe Contract de munca Mașina în fiecare seară se parchează la Buftea Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon Iulian
muntenia

Angajam Sofer Transport Marfa Cat C


Societate transport angajeaza sofer transport marfa paletizata pentru distributie in tara. Cerinte: carnet cat. B, C, atestat, aviz medical + psihologic. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
AMN

Angajez Sofer Basculă


Angajez buldoexcavatorist si conducator de basculanta 8x4. Conditii: cele prevazute de lege. Punct de lucru: Străulești s1- Mogoșoaia. Dupa caz, ofer cazare. Telefon:
Transport
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 127 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.