Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

127 Locuri de Munca Sofer in Ilfov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

127 Locuri de Munca Sofer in Ilfov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer Categira B+c


Angajam sofer categoria B+C. Programul este flexibil. Suntem firma de transport si logistica cu sediul in localitatea Bragadiru, Judetul Ilfov. Ce ne dorim de la tine? - sa ai atestat - permis categoria b+c - sa fii punctual - sa fii responsabil - sa fii respectuos
cargo service italia

Angajez șofer Categoria C 4000ron


Angajez șofer categoria C salariu 4000ron distribuție paletizata București și localitățile limitrofe program luni vineri 7-16. Ciolacu Gheorghe Catalin
Catalina trans curier

Angajez Buldoexcavatorist și șofer Basculă


Angajez buldoexcavatorist si conducator de basculanta 8x4. Conditii: cele prevazute de lege. Punct de lucru: Străulești s1- Mogoșoaia. Dupa caz, ofer cazare. Telefon:
Transport

Angajam Sofer/​postas,​ Chiajna


Angajam postas/curier, in Judetul Ilfov Chiajna Constituie avantaj daca locuiti in localitate si detineti auto+permis B,dar nu este o conditie obligatorie. Nu este necesara experienta. Oferim contract de munca,salariul fix decont transport STB,METROREX sau carburant daca utilizati auto personal,bonuri de masa. Activitaea este de distributie plicuri la cutiile postale. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon sau programare interviu. Acceptam si persoane care doresc sa lucreze part-time.
Pink Post SRL

Sofer Autoturisme Si Camionete


Despre noi: FEPRA SA este o societate destinată preluării responsabilității producătorilor și importatorilor care pun pe piața din România ambalaje și deșeuri de ambalaj, în vederea realizării obligațiilor legale de reciclare și valorificare ale acestora. Descrierea postului: - realizarea activitatii de transport, cu respectarea tuturor reglementarilor in vigoare privind circulatia pe drumurile publice; - mentinerea autovehiculului din dotare in parametri optimi si realizarea tuturor activitatilor legate de revizia, inregistrarea si asigurarea acestuia; Candidatul ideal: - executa toate dispozitiile date de seful direct astfel incat sa fie realizat un grad sporit de siguranta a circulatiei conform legislatiei in vigoare; - conduce numai autovehiculele pe care i se dau in primire si pentru care are permis valabil de conducere; - completeaza zilnic foaia de parcurs la plecarea si sosirea din cursa; - inainte de plecarea in cursa verifica daca autovehiculul corespunde cerintelor tehnice,
FEPRA

Angajam Sofer Transport Marfa Cat C


Societate transport angajeaza sofer transport marfa paletizata pentru distributie in tara. Cerinte: carnet cat. B, C, atestat, aviz medical + psihologic. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
AMN

Sofer Profesionist Categoria D


Suntem în căutarea unui șofer profesionist Categoria D pentru a se alătura echipei noastre în dezvoltare. Cerințe: Experiență necesară autocar -autobuz Disponibilitate pentru curse tip convenții -turistice Experiență în domeniul transportului de persoane (avantaj) Responsabilitate, hărnicie și onestitate Atestat și card tahograf Oferim: Posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic și stimulant Jobul este full time. Detalii suplimentare disponibile la numărul de telefon:
Lukadi Transport

Angajam șofer Profesionist Categ.​ C+e


Angajam șofer profesionist, categ C+E, pentru transport rutier marfa pentru curse interne - zona de Sud a tarii - pe camion cu prelata. Salariu atractiv!!!!
SC BRIALS TOP INTERNATIONAL SRL

Angajez Sofer Tir


Angajez sofer TIR,pe comunitate, curse tur-retur Italia -Austria-Germania. Salariul avantajos!!!!
SC Atlas Fright Liner SRL

Angajez Sofer Tir Buftea


Angajez șofer tir categoria C+E in localitatea Buftea, județ Ilfov. Pentru mai multe detalii, apelați-mă
Flavic Expres-Trans

Angajez Sofer Tir


Angajez sofer TIR, pe comunitate, curse tur-retur Italia -Austria-Germania. Salariul avantajos!!!
SC Atlas Fright Liner

Angajare Sofer Profesionist


Societate comercială din Bucuresti, angajează șofer profesionist pentru camion walking floor (Volvo E6 an 2023). Cursele sunt între Bucuresti-Pitești, Bucuresti-Medgidia. Salariul este 7000 lei pe cartea de muncă( bonuri de masa incluse). Pentru mai multe informatii ma puteți suna la telefon. Se respecta timpii de conducere si pauzele! Mulțumesc.
Transport

Angajez Sofer Profesionist


Euroinvest real estate angajeaza Sofer profesionist pe autobetoniera pt Ilfov

Angajez Soferi Urgent


Angajez : -sofer categoria B cu experienta,zona Bucuresti-Ilfov -sofer basculanta 8x4 cu experienta și atestat,zona Bucuresti-Ilfov Telefon contact:
MarianTrans123 srl

Sofer Categoria C+e Si Atestat


Angajam sofer pentru intern . Pentru detalii contactati Ionut - . Garaj Iepuresti - Giurgiu
MFN TRANS CARGO

Angajam Sofer Transport Marfa Cat C


Societate transport angajeaza sofer transport marfa paletizata pentru distributie in tara. Cerinte: carnet cat. B, C, atestat, aviz medical + psihologic. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
AMN

Angajez Sofer Basculă


Angajez buldoexcavatorist si conducator de basculanta 8x4. Conditii: cele prevazute de lege. Punct de lucru: Străulești s1- Mogoșoaia. Dupa caz, ofer cazare. Telefon:
Transport

Angajez șofer Uber,​ Bolt


Angajez șofer Uber, Bolt Part time sau full time Logan cu GPL 2019 Detalii la tel
Star key

Angajez șofer Transport Persoane


Angajez șofer transport persoane, Pe auto Logan cu GPL,2019 Salariu atractiv Detalii la tel
Star Key logistics

Angajez Sofer Pe Ansamblu Basculabil


Angajez sofer categoria C+E pentru transport agregate pe ansamblu basculabil. încărcare din Jud Dâmbovița Titu cu descărcare în jurul Bucureștiului Salariu fix "nu plătesc pe km" Curse fixe Contract de munca Mașina în fiecare seară se parchează la Buftea Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon Iulian
muntenia
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 127 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.