Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

175 Locuri de Munca Sofer in Timis

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

175 Locuri de Munca Sofer in Timis

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Pentru Transport Intern!


Angajez șofer pentru transport intern marfă generală la prelată. Weekend liber în zona de reședință ! Cerințe: Permis categoria C+E Atestat transport marfă Fișă medica și aviz psihologic Recomandare de la ultimul loc de muncă Experiență obligatorie transport intern Salariu 7000 lei Mașina se preia din Timișoara!
vistrans cargo srl

R&f Solution Gmbh Angajam șofer Cat D


R&F Solution GmbH angajam șofer cat D pentru lucru în Germania. Contract nedeterminat, nu se cere limba germană, salariu atractiv. Salariu între 2500 și 3500 EURO.
RF Solution GmbH

Sofer Categoria B,​c,​e Pentru Tractari Auto


Descriere post: Șofer Autoplatformă Tractare Auto Compania noastră caută un șofer autoplatformă dedicat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre din domeniul tractării auto. Dacă ești pasionat de mașini și ai abilități excelente de condus, această poziție ar putea fi potrivită pentru tine. Responsabilități: Transportarea vehiculelor defecte sau avariate către locațiile desemnate în condiții de siguranță și conform reglementărilor de circulație rutieră. Asigurarea bunei funcționări a autoplatformei și a echipamentelor aferente. Interacțiunea profesională cu clienții și oferirea de servicii de calitate. Întocmirea documentelor necesare conform procedurilor interne. Cerințe: Permis de conducere categoria C+E și atestat pentru transport marfă. Experiență anterioară în conducerea autoplatformei sau a altor vehicule grele. Abilități excelente de comunicare și rezolvare a problemelor. Atenție la detalii și responsabilitate. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-o echipă profesio
Tractari Vest

Angajam Soferi Categoria B,​ Timisoara


Angajam soferi categoria B, pentru transport de marfa paletizata. - programul de lucru este de luni pana vineri; - cursele sunt locale; - marfa se manipuleaza cu transpalet, iar masinile sunt dotate cu lift hidraulic. Cerinte: - permis de conducere categoria B; - dinamism; - comunicare; - responsabilitate; - disponibilitate pentru un program flexibil. Experienta ca sofer reprezinta un avantaj.
MTC Rutier SRL

Sofer Camion 12,​5t Timisoara


- transporta statie mobila de tratare a semintelor - se deplaseaza la fermierii din regiunea alocata conform unui grafic saptamanal - opereaza instalatia de tratare a semintelor (se asigura instruire detaliata)
A1 Recruitment

Angajam Sofer Tir


Angajam sofer profesionist cu experienta pentru prelata tur-retur, pe ruta Romania (Timisoara) -Bulgaria. Se transporta marfa generala. Oferim: salariu atractiv (9000 de lei) plata punctuala contract de munca pe perioada nedeterminata card european de sanatate Cerinte: permis, card tahograf, atestat, fisa medicala si psihologica si exras de cazier judiciar Detalii la telefon.
MM Celer SRL

Angajez Soferi Taxi In Timisoara


Angajez soferi taxi in Timisoara, plan 100 lei/zi mai multe informatii la tel
Fan Taxi Timisoara

Angajam Soferi Comunitate.​


Firma de transport din Timisoara,angajeaza sofer profesionist categoria C+E cu experienta pe comunitate.Se lucreaza pe camion E6,semiremorca prelata.Oferim:salariu RO+80 la zi.Pentru mai multe detali ne puteti suna la nr de Tel .
SOCIETATEA COMERCIALA

Angajem Sofer Profesionist Cat.​ C+e Intern


Angajez sofer profesionist cat. C+E pentru zona de vest, cu plecare din Timisoara si revenire in acceasi zi, sau cel mult a doua zi. Salariu motivational, pentru mai multe detali va stau la dispozitie.
SAV PIN TRANS SRL.​

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist cu experienta pe camioneta de 7,5 ptr curse tur retur Italia ,germania ,elvetia de preferinta din Timisoara sau localitati limitrofe si cunascator de o limba internationala italiana,engleza
SC GOLD-TRANS SRL

Angajez șoferii Profesioniști Pe Comunitate


Firma de Transport Angajez șoferii profesioniști pe comunitate Categoria CE Garaj in Austria cu toate utilitățile plus internet Garaj in Olanda la fel cu toate utilitatile Salariul atractiv Perioada de munca e de minim o luna Se acordă bonusuri Salariul fix plus diurna Pentru mai multe detalii la telefon
V.​P.​T PISTO LOGISTIC SRL

Angajez șoferii Profesioniști


Firma din vestul țării Angajez șoferii profesioniști pe comunitate cu angajare pe România Garajul e lângă Wels in Austria cu dușuri mașină de spălat rufe și uscător pauzele de 45 de weekend se fac la garaj plus un garaj in Olanda salariu pe țară e de 3300 burt plus diurna de până la 87 euro Program flexibil după nevoile personale
VPT PISTO LOGISTIC

Angajez Sofer Profesionist


Societate comerciala angajam sofer profesionist pe curse tur retur pe relatia ROMANIA-SERBIA.Detalii la telefon sau whatapp.
BOGDAN RAZVAN

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist ptr curse tur -retur ITALIA pe cap tractor Man euro 6 cu semiremorca smitz prelata cu obloane ,la export se transpota cereale vrac,pe retur marfa generala paletata,soferul preferabil din TIMisoara sau jud. Timis sa cunoasca o limba straina italiana sau engleza si care a mai lucrat pe masina transport cereale cu atestat si toate documentele la zi.
SC GOLD-TRANS SRL

Sofer Profesionist C+e National


Descrierea jobului -Efectuarea transporturilor interne pentru livrări -Transportul marfurilor in baza unor acte fiscale, emise de societate Cerinte -Experienta in domeniul transportului de minim 1 an Posesor permis de conducere categ. C+E valabil Posesor atestat transport marfuri generale valabil Posesor card tahograf valabil Oferim -Salar motivant+diurna interna -Prime de Craciun si Paste -Respectarea timpului de condus si de odihna Detalii la sediul BESTFOAM, BUZIAS sau tel.
BESTFOAM

Angajez Sofer Profesionist


angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.
SC GOLD-TRANS SRL

Angajam Magazioner Sofer


Suntem o companie cu capital privat 100% romanesc. Facem parte din grupul de firme Atlantis, iar in prezent suntem in cautare de noi colegi. Experienta nu este un factor decizional in alegerea candidatilor, insa poate fi un avantaj daca ai cunostinte in domeniu. Candidatul ideal: - Are studii medii si permis de conducere categoria B - Gestioneaza eficient stocul și fluxul de mărfuri în depozitul nostru. - Monitorizeaza și înregistreaza precis intrările și ieșirile de mărfuri. - Menține ordinea, curățenia și siguranța în depozit. - Realizeaza inventarul periodic și raporteaza discrepanțele. - Colaboreaza eficient cu departamentele interne pentru asigurarea fluxului optim de mărfuri. - Persoană integră, serioasă, punctuală si responsabila Beneficii: - loc de munca stabil; - echipament complet de lucru; - oferim instruire in cadrul societatii; - salariu competitiv; - contract de munca pe perioada nedeterminata; - transport sau decont asigurat de firma
ATLANTIS ENGINEERING SRL

Sofer Livrator Produse De Panificatie


Descrierea postului Cautam soferi care sa livreze paine,de diferite gramaje si sortimente, pentru clientii nostrii precum profi, carrefour, lidl,kaufland, se livreaza cu aviz. Se livreaza cu o masina de 3,5t carosata. programul este de la 2:00 noaptea pana cand se termina de livrat magazinele de preferat pana in ora 10:00 Cerințele postului Abilitati de a manevra duba in siguranta si fara sa provoace alte pagube sau accident Studii medii Responsabilitățile postului Sa se asigure ca marfa incarcata in masina sa corespunda cu marfa ce este pe borderoul de livrare Masina trebuie sa fie verificata si intretinuta in fiecare zi
CIRO TRANSEXPRESS SRL

Angajez Sofer Calificat Categoria B


Angajez soferi calificati categoria B pentru Uber si Bolt in Timisoara informatii la tel
Boiciuc S R L

Sofer Pe Camion Cu Macara


Sofer in Timisoara pe camion tip Hiab necesar BCE si permis macaragiu grupa A sau E
Metronom-b
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 175 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.