Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

159 Locuri de Munca Spalatorie Auto - Joburi Spalatorie Auto

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

159 Locuri de Munca Spalatorie Auto - Joburi Spalatorie Auto

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spalatorie Auto si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Spalatorie Auto si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Recepționer Spălătorie Auto Starwash


Ne mărim echipa Vrei să lucrezi la cea mai cunoscută spălătorie auto din Pitești? Starwash caută coleg a la recepție. Noi îți oferim : - Salariu competitiv + bonus de performanță - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată - O serie de beneficii în cadrul companiei noastre și firmelor partenere Ce ne dorim de la tine: - Seriozitate - Punctualitate - Permis cat. B prezintă un avantaj însă nu este obligatoriu - Experiența în vânzări prezintă un avantaj - Vârsta minimă : 20 ani - Să cunoști limba engleză (minim nivel conversațional) Ce vei face tu la recepție ? - Vei întâmpina clienții - Vei încasa contravaloarea serviciilor oferite - Vei menține ordinea la locul de muncă - Vei consilia clienții în achiziționarea produselor pe care le avem la vânzare Dacă vrei să faci parte din echipa noastră, așteptăm CV-ul tău la adresa de mail :
StarWash

Angajam Muncitori Spălătorie Auto


angajam personal spălătorie auto cu sau fără experiență . Pentru detalii va așteptăm în Tg Mureș pe str.Liviu Rebreanu Nr 52 sau la telefon
SC Memorial arts SRL

Angajez Spalator Auto


angajez spălător auto .ofer salariu atractiv
spaltorie auto andreoana srl

Angajez Spălător Auto


Angajez spălător auto cu sau fără experiență,salar atractiv +BONUS!

Angajam Spalator Auto


Descriere post SPĂLĂTOR AUTO Îți dorești să faci parte din echipa noastră din industria auto? Suntem în căutarea unui SPĂLĂTOR AUTO dedicat și pasionat de mașini, care să se alăture echipei noastre din service-ul nostru de renume. Responsabilități: Spălarea și curățarea atentă a mașinilor, atât interior, cât și exterior; Folosirea produselor și echipamentelor specifice pentru a asigura rezultate de calitate; Manipularea cu grijă a mașinilor pentru a preveni deteriorările accidentale; Respectarea standardelor de siguranță și curățenie în timpul desfășurării activității. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul spălătoriilor auto sau în activități similare reprezintă un avantaj; Atenție la detalii și abilități bune de organizare a timpului; Pasiune pentru mașini și dorința de a oferi servicii de calitate clienților noștri; Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă. Beneficiile de a lucra ca SPĂLĂTOR AUTO în cadrul echipei noastre includ un mediu de lucru dinami
STEFANO SERV

Spalatorie Auto : Angajare


Angajez personal, carte de munca, salariu avantajos
DonaldServ

Spalatorie Auto Craiova


Spalatorie auto angajeaza personal(fete si baieti)cu experienta.Salariu 3000.lei.6 zile pe saptamana.carte de munca+bonusuri. Rog seriozitate!!!
Syle car wash

Angajez Personal Spălătorie Auto


Angajam personal, se oferă salariu atractiv, un mediu de lucru tânăr, echipament de protecție și bonusuri zilnice în funcție de performantw
Tonik

Spălătorie Auto Angajează Personal


Spălătorie auto angajează personal locația este în Buftea , se asigură transport . Pentru mai multe detalii la TEL.
TP AUTO CAR WASH SRL

Angajam Personal Spalatorie Auto


Angajam personal cu experienta pentru spalatorie auto in Constanta. Pentru detalii :
Roxy

Angajez Spalator Auto


Angajez spalator auto cu experienta. Salar negociabil. Rel. la tel.
Yyyy

Angajam Spalator Auto- Ilfov


Spălătorie auto localizată în Județul Ilfov, angajează spălător auto cu experiență în domeniu! Posibilitatea de cazare în caz de necesitate! Salariu atractiv, Zona foarte bună, flux de mașini! Pentru detalii suplimentare sunați la nr de tel
Delta spot

Angajam Personal Pentru Spalatorie Auto


Angajam personal pentru spalatorie auto . Salariu motivant , cadru de munca legal ! oferim si cerem seriozitate !
Hohserv Auto SRL

Angajez Spalator Auto


Angajez spalator auto cu experienta, in Targoviste. Salariu atractiv.
Aldulescu Ionut

Angajez Spălător Auto


Angajez Spălător Auto in conditiile Legi

Angajăm Personal Pentru Spălătoria Auto


Firma CORLAN SERVICE S.R.L. angajeaza personal pentru Spălătoria Auto Automată. CERINȚE: Experiența în domeniu constituie un avantaj Studii medii; Căutăm un om responsabil, onest, harnic și perseverent; Abilitățile de comunicare și lucru în echipă sunt indispensabile. BENEFICII: Pachet salarial atractiv; Bonus lunar în funcție de performanță; Mediu de lucru plăcut. Ne poti lasa un mesaj privat aici și te vom contacta noi sau va invităm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Str Ovidiu Cotruș nr 21 A Timișoara.
CORLAN SERVICE S.​R.​L.​

Personal Spalatorie Auto


Angajăm Spalator Autoturisme Salarizare între 2500-2900 lei (net) Necesita experiență !!! Info sau la locație.
Interalexis

Spalatoria Auto Tornador Angajeaza !


Angajam spalatori auto cu exerienta . Oferim salariu de 1.800 lei + carte de munca + bonusuri si comisioane atractive. Zona Auchan Titan .

Angajez Spalator Auto


Angajez spalator auto cu sau fara experienta in Orasul Chitila. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon:
Spalatorie

Spalatorie Auto Angajez


Spalatorie auto angajeaza personal.Se ofera program 5zile saptamana si 2 zile libere,salariu motivant(2600..3200 ron)sau 150 lei zi.Se cere seriozitate.Experienta in domeniu.Relatii suplimentare numai la TELEFON Baia Mare(NU RASPUND LA MESAJE)
Soral Cim
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 159 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.