Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

145 Locuri de Munca in Teleorman - Joburi in Teleorman

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

145 Locuri de Munca in Teleorman - Joburi in Teleorman

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Teleorman si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Teleorman si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Confectioner Tamplarie


Fabrica de jaluzele angajeaza confectioner tamplarie pentru montaj jaluze, fara experienta. Avem nevoie de persoane responsabile, organizate si atente la detalii. Candidatul ideal ar trebui sa aiba disponibilitatea de a lucra in schimburi. Schimbul 1: 06.00-15.00 Schimbul 2: 15.15- 00.15 Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: - Alina Stoica Persoanele interesate ne pot trimite CV-ul printr-un mesaj, sau il pot aduce si in format fizic, la sediul societatii in incinta IAICA (Fabrica de jaluzele).
SC TLC SHUTTERS SRL

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Caut Un Băiat Sau O Familie


Caut un băiat sau o familie pentru a mă ajută la creșterea animalelor
Dan

Angajam Secretara


SC General Invest srl din Alexandria cautam sa angajam persoana tinara ,cu studii superioare,permis de conducere cat B,bune cunostinte PC ,limba engleza constituie un avantaj pentru postul de Secretara -asistent manager Oferim un loc de munca stabil, program de 8 ore,salariu atractiv Pentru detalii depuneti CV la adresa din anunt sau info la tel
General Invest srl

Angajez Șofer Taxi


Angajez Șoferii categoria B cu Atestat Taxi .Mai multe detalii la telefon O*****
Taxi

Angajăm- Bucătar & Ajutor De Bucătar- Stef's Burgers


Ai nevoie de un JOB? Atunci ești în locul potrivit! BENEFICII: - Pachet salarial atractiv; -Program de lucru flexibil CE NE DORIM DE LA TINE: - Atitudine pozitivă și prietenoasă în relațiile cu clienții și colegii; - Implicare în activitate; - Perseverență și orientatare spre rezultate. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la:
Stefs Burgers

Market Angajează Lucrător Comercial (personal Feminin)


Market angajează lucrător comercial (personal feminin) cu domiciliul numai din localitatea Alexandria .Relații doar la tel.nr. .
MARKET

Angajez Menajera


caut menajera pe termen lung. varsta ecnia sau deunde vine nu conteaza tot ce conteaza e sa fie serioasa. . program 3 4 ore pe zi. activitate curatenie cumparaturi si uneori mancare. daca e nevoie ofer si cazare. salariu 1000 lei p luna. mai multe detali la telefon
1000

Anunt Angajare Muncitori In Constructii


Firma de construcții din Alexandria angajează muncitori pentru lucrări în județul Teleorman.Rugam seriozitate!
SC FGA MAT CONSTRUCT SRL

Sofer Categoria B


Caut joob ca si sofer categoria B, Am 39 de ani sunt din alexandria,experienta in distributie,transport persoane,transport marfuri, Caut chiar si tur retur Multumesc
Coco

De Vânzare


Aparatura pentru vulcanizare
SC VULCANIZARE

Media netă estimată pe baza celor 471 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajez Spălător Auto


Angajez spălător auto ( cu experienta ), salariu 3000 lei net. Cunoștințe de vulcanizare constituie avantaj, se mai adaugă un bonus de 200 lei la salariu.
ERAL

Angajăm


Angajam perosana pentru pază și întreținere cute la fermă de Porci.
Sc Roalnifarm SRL

Angajam Contabil Cu Experienta


Firma de contructii, angajam contabil cu experienta in domeniu. Se cere cunostinte avansate in programul Saga. Salariu motivant!

Angajam Vanzatoare Responsabil La Simigeriei Matei 2500-2700 Lei Net


Angajam vanzatoare responsabil la Simigeriei Matei 2500-2700 lei net Angajam Vanzatoare sau Responsabil la Simigeria Matei Program de lucru in ture de 1zi 1zi (16 ore) sau zilnic la 12 ore L-V sau 9 ore L-S. Salariu in functie de programul de lucru si de magazin intre 2500 si 2700 lei net, cu posibilitate de castiguri suplimentare. Ne dorim de la tine responsabilitate, organizare, atentie si seriozitate. Oferim un job stabil pentru oricine isi doreste acest lucru. Contacteaza-ne acum.
Simigeria MATEI

Fata Curatenie Birouri In Vitanesti


Angajam fata doamna pentru curatenie birouri in Vitanesti, program 8 ore zi, 08.00-16.30, luni-vineri. Salariu net 2500 lei. Conditii legale de munca. Post disponibil in localitatea Vitanesti.
MV TOTAL CLEANING SERVICES

Tehnician Sisteme Tehnice


Libra Guard angajeaza tehnicieni sisteme securitate pt Bucuresti. Nu este nevoie de calificare, se va obtine la locul de munca. Salariu incepand cu 3.000 lei plus tichete de masa. Se asigura transport dus intors.
Libra Guard

Colaborator Part Time Full Time Asigurari Vanzari


Cum ar fi să faci ce-ți place, să te distrezi alături de colegii tăi și să-ți conturezi o carieră de succes, toate în același timp? Pentru asta există echipa noastră de vânzări, iar acum suntem în căutare de noi colegi. Alătură-te nouă în această aventură! Trimite-mi CV-ul tău la adresa de email sau la tel
Generali

Se Cauta Agenti Si Soferi


Angajam Agenti si soferi pentru firma paza București, CAMINE STUDENTI MEDICINA.Soferi trebuie sa aibă domiciliu islaz sau Tr.Magurele.Pentru detali la telefon.
SEVAL SECURYTI

Angajez Contabil Autorizat în Alexandria,​ Teleorman


Societate comercială din Mun. Alexandria, Jud Teleorman angajează contabil autorizat Experiență în programul Saga minim 2 ani Salariu motivant Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon
-

Angajam Contabila


Angajam contabila pentru contabilitate interna firma constructii, se cer studii superioare si experienta in domeniu minim 3 ani.
SC EURO PRIM BUILDING SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 145 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.