Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Textile in Timis

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Textile in Timis

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Croitor Croitoreasa


Angajam croitor - croitoreasa, pt. retusuri, la magazinul FELIX RAMIRO .
MDARIO COM SRL

Angajez Croitoreasa


Caut sa angajez croitoreasa pentru reparații în cadrul unui magazin .
SC T T SRL

Angajam Croitoreasa


Angajam croitoreasa cu program de 4 ore pentru magazinul nostru de perdele și draperii situat în Giroc. Informații la telefon.
Rcd Crisdav Decor

Atelier - Angajam Croitoresa Confectionera


ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE! Cautam colege noi pe postul de confectioner cusatoreasa. Daca ai experienta in domeniu, esti o persoana placuta si muncitoare, te asteptam in echipa noastra! BENEFICII -Salariu motivant -Mediu de lucru placut intr-un atelier luminos si curat -Activarea intr-o echipa de profesionisti -Program de luni pana vineri -Locatie semi-centrala cu diverse statii pentru mijloacele de transport in comun si locuri de parcare -Bonuri de masa Pentru o programare la interviu sau mai multe informatii va asteptam la sediul firmei pe str Pestalozzi nr. 20 sau telefonic la nr.
LEONARD COLLECTION

Angajez Croitoreasa Cu Experienta


Angajez croitoreasa cu experienta in domeniul echipamentelor de protectie( salopete, halate, costume medici, costume bucatari, haine politie etc), comanda serie mica(rochii, fuste, pantaloni etc), sa stie sa croiasca dupa tipare sau dupa model, sa stie sa coase un produs cap- coada la masina liniara,surfilat etc, exista tipare, masa croi, masini de croi, nu conteaza varsta, chiar pensionare cu drept de angajare, program de lucru 8 ore, se poate si part- time cu 4 ore , prime de sarbatori, zona dambovita. Salariu 3000 lei net, negociabil.
Stonilis

Atelier De Creatie Vestimentara Angajeaza Croitoreasa,​ în Timișoara!


Atelier de creatie vestimentara angajeaza croitoreasa, în Timișoara! Cautam: Ne marim echipa. Cautam colega croitoreasa care sa fie creativa, atenta la detalii, cu experienta in domeniul rochiilor de ocazie, experienta in tipare (reprezinta un avantaj), croit, cusut si finisaje impecabile, produs cap-coada. Oferim: Mediu de lucru frumos si vesel Program flexibil Salariu atractiv + contract de munca Te asteptam cu drag sa faci parte din echipa noastra!
Moods by Raluca Jurca
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.