Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

195 Locuri de Munca in Vrancea - Joburi in Vrancea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

195 Locuri de Munca in Vrancea - Joburi in Vrancea

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Vrancea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Vrancea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Mecanic Si Electrician Auto In Focsani


Angajam mecanic si electrician auto cu experienta , program de lucru Luni-Vineri orele 8-17 , service-ul este situat pe centura orasului Focsani, salariu atractiv in functie de experienta
SC PREST COMET SRL

Angajez Instalator


Salariul este brut. Nu ezitati sa ma contactati la telefon sau prin mesaj pentru mai multe detalii. Alte numere de telefon pentru contact.
SC Midlle East Interconection Impex SRL

Angajam Personal La Curatenie In Adjud!


Angajam persoane la curatenie in supermarket din Adjud. Ce putem oferi : - Program de dimineata - Program de 4 ore - Se lucreaza de luni pana vineri, fara sarbatori legale - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Un post stabil - Seriozitate Unde ne gasiti ? Poti incepe chiar de maine! La numarul de telefon sau prin mesaj privat!
Medline

Angajam Mecanic Camioane


Tip job: Mecanic utilaje grele/camioane. Activitate: Mentenanta/service utilaje statie de sortare(balastiera). Se ofera salariu motivant si cazare daca se cere.
SC Patimag Analina SRL

Șofer Profesionist Tir


Angajez șofer profesionist tir, transport mărfuri generale. Curse interne, weekend liber Detalii la telefon.
Logistic srl

Angajăm Lucrător Comercial,​ Operatori Chimiști și Ambalatori Manuali


Dacă ești o persoană sociabilă, dinamică, dornică să învețe lucruri noi, o atenție și memorie bună , ai și cunoștințe economice, te așteptăm în echipa noastră. Nu se solicită experiență, full time, cinci zile pe săptămână, 8 ore zi. Jobul constă în gestionarea comezilor și livrărilor, o relație permanenta cu clienții. Operatori chimiști și ambalatori manuali pentru linie de producție stretch și amabalaje din mase plastice Poți să ne contactezi la nr. sau pe email :
S.​C.​ BALCANIC PROD S.​R.​L.​

Imprimator Serigraf


Compania noastră caută un Imprimator Serigraf talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre din cadrul departamentului de producție decalcomanie. Dacă ai experiență în domeniu sau ești la început de drum și vrei să-ți dezvolți abilitățile, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Responsabilități principale: Realizarea imprimării serigrafice pe hartie decalcomanie conform specificațiilor tehnice; Prepararea echipamentelor și a materialelor necesare pentru procesul de imprimare; Asigurarea calității produselor finite ; Întreținerea echipamentelor și curățarea spațiului de lucru conform normelor de igienă și securitate; Colaborarea eficientă cu colegii din departamentele conexe pentru buna desfășurare a procesului de producție. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul serigrafiei sau într-un domeniu similar reprezintă un avantaj; Abilități bune de lucru în echipă și atenție la detalii; Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu dinamic și solicitant; Flexibilita
VEF SA

Hair Stylist


Bună!Caut modeli pentru a profesa că frizer!Ofer serviciile mele gratis la inceput (pentru a mi se da mana)
Eu

Femeie Curatenie Soveja


Angajam o femeie pentru intretinere gospodarie in localitate Soveja - Jud. Vrancea - full time sau parte time cu carte de munca Cerinte : Seriozitate, discretie, tenacitate, nefumatoare , sanatoasa clinic.
comandor impex srl

Angajam șofer Distributie


Angajam șofer distribuție Livrare marfa catre restaurante si pizzerii Mai multe detalii la nr o.7.6.3.0.8.9.1.8.1.
superfresco

Angajare Personal - Ambalator Manual Cod Cor 932101


MORIPAN ALEX SRL - societate comercială cu domeniul principal de activitate 1071 - Fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie angajează personal în vederea ocupării unui număr de 6 (șase) posturi de ambalator manual cod COR 932101. Limbă străină cerută - limba engleză.
MORIPAN ALEX SRL

Angajez Băiat Pentru Vulcanizare Auto


Angajez baiat pentru vulcanizare auto si service roti, cu si fara experiență, condiții foarte bune de munca si salariu atractiv!!! Pentru mai multe detalii sunati la telefon
Onalex

Angajam Electrician Fnc


Premium Porc Group, unul dintre cei mai mari producatori de porcine din Romania, angajeaza Electrician Electromecanic pentru Fabrica de Nutreturi si Combinate din locatia Gara Cotesti, jud. Vrancea.
PREMIUM PORC GROUP

Sofer Tur Retur Vrancea Focșani


caut post ca șofer categoria B tur retur Vrancea Focșani 5 ani experienta full Europa
privat

Angajam Mecanic Intretinere Utilaje


Societate comerciala din Odobesti, Vrancea, producator de vinuri, angajeaza mecanic intretinere utilaje. Relatii la tel.
Carpatvin Grup

Ne Marim Echipa,​ Angajam Tehnician Veterinar Pentru Farmacie Si Cabinet Veterinar


Angajam medic veterinar si tehnician veterinar pentru farmacie si cabinet veterinar in Focsani Salariul motivant 2500 pana 5000 lei
Farmacie veterinara

Angajez Inspector Stație Itp Clasa A Ii A ,​ Focșani


Angajez inspector stație ITP clasa a II a cu experiență min 6 luni
Express Autoserv

Restaurant Zona Teatru,​ Focsani,​ Angajează Barman,​ Chelner,​ Ajutor Bucatar


Restaurant nou înființat in Focsani, Zona Teatru, angajează barman, chelner, ajutor bucatar. Salariu atractiv, carte de munca, cu începere din 1 Aprilie 2024. Telefon
Pf Roman

Angajare Tehnician Service Case De Marcat Fiscale


Cerinte: - Deschis, dedicat, performant, responsabil; - Capacitate si disponibilitate de a invata; - Abilitati de comunicare; - Organizat si atent la detalii; - Cunostinte in domeniul electronic reprezinta un avantaj; - Experienta in utlizare echipamente fiscale & IT( PC, imprimante si case de marcat fiscale) constituie un avantaj - Cunostinte utilizare administrare sistem de operare Windows; - Cazier judiciar fara antecedente penale; - Carnet de conducere categoria B reprezinta un avantaj Responsabiliati: - Depanare efectuarea reviziilor tehnice anuale a caselor de marcat electronice fiscale - Intocmirea documentatiilor pentru fiscalizare si a tuturor formularelor specifice caselor de marcat Program de lucru: - Luni-Vineri: 08-16. Sarbatorile legale sunt zile nelucratoare; Salariul se va negocia la interviu; Descriere companie: Societatea noastra este o unitate acreditata pentru comercializare si service a echipamentelor fiscale. Totodata comercializam imprimante termice de etiche
VOLTAJ COMPREST SRL

Angajare Spania - Valencia,​ Restaurant Pe Malul Marii


Anunț angajare Spania Restaurant pe plajă în Spania (zona Valencia) angajează persoane cu experiență pe posturile: - Pizzer, - Ajutor de bucătar, - Spălător vase. Contract de muncă pe 4 luni (15 mai - 15 septembrie) cu transport avion, cazare și mâncare incluse. Salariu motivant și o echipa plăcută. Contact:
Casa Lovin
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 195 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.