Debutanti cele mai noi articole - Blog jobradar24

Indiferent de dimensiunea sa economică, orice societate comercială are nevoie de un contabil care să țină evidența tuturor operațiunilor economice înregistrate în firmă.
Securitatea la locul de munca este un drept al angajatului. Acesta trebuie sa fie ocrotit si ferit de necazuri si riscuri. Conform legislatiei din Romania, fiecare loc de munca trebuie sa aiba un Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, fie ca acea persoana este angajata direct sau subcontactata. Prin urmare, cerinta pentru astfel de angajati exista. 
Orice persoană care a avut de-a face cu o inundație în locuință, de la o țeavă spartă sau cu o toaletă defectă, îți va spune că instalatorii sunt aproape eroi. I-ai sunat, au ajuns, s-au pus pe treabă, ai plătit (adesea nu puțin) și totul s-a rezolvat. 
Piața joburilor se schimbă, dispar locuri de muncă și altele apar. Dar, cel puțin pentru moment și în viitorul apropiat, jobul de mecanic auto nu e în pericol. Cu un astfel de atestat sau diplomă nu vei sta prea mult timp fără un loc de muncă. În plus, ofertele pentru "afară" nu sunt deloc puține și nici prost plătite.
Un astfel de job este cel de frigotehnist, extrem de căutat. Oferta este foarte generoasă și la fel e și salariul, pentru că specialiști nu sunt prea mulți. 
Ai decis că a fi babysitter e ocupația perfectă pentru tine, cel puțin pentru moment. Ești un om responsabil, îți plac copiii, îți dorești ca și tu să devii mamă la un moment dat, dar acum ești studentă, așa că lista opțiunilor nu e prea lungă.
Cu toții am auzit de termenul de “asistent manager”, dar mulți dintre noi nu știu încă ce presupune un astfel de post.
În domeniul retail, jobul de lucrător comercial se numără printre cele mai căutate, alături de cele de casier și de asistentul de vânzări. Pentru mulți aflați la început de drum sau care își doresc un al doilea job, este una dintre cele mai bune sau la îndemână opțiuni.
A fi barman e un vis pentru mulți tineri, care își imaginează de ce distracție vor avea parte la "serviciu". În parte e așa, dar această profesie nu presupune doar asta. 
Joburile din domeniul medical presupun o grijă a celor care le practică pentru cei din jur, o dorință de a îi ajuta pe cei care nu se simt bine și de a aduce un plus de bine societății. De aceea e bine, pentru început, să ai empatie și calitățile enumerate anterior, dacă își dorești să te îndrepți către așa ceva.