Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

661 Locuri de Munca in Bihor - Joburi in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

661 Locuri de Munca in Bihor - Joburi in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Manpower Recruteaza Team Leader


Cerinte - experienta anterioara minim un an intr-un mediu de productie; - studii medii - disponibilitate de lucru in 3 schimburi - rezistenta la stres Descrierea jobului - Raspunde de activitatea de productie pe liniile din subordine - Coordonează o echipă de aproximativ 20 de persoane - Alocarea operatorilor la statia de lucru - Este responsabil pentru instruirea operatorilor si a operatorilor nou angajati; - Se asigura ca la inceput de schimb sau dupa efectuarea change over-ului, instructiunile de lucru sunt la posturile de lucru; - Este responsabil de prioritizarea change over-elor in functie de planul de productie; - Se asigura de realizarea planului de productie în ceea ce priveste calitatea si cantitatea; - Modereaza sedinte la inceput de schimb cu echipa din subordine; - Responsabil pentru comandarea materialului in functie de planul de productie; - Se asigura de completarea zilnica a fiselor mentenanta. - Se asigura de completarea zilnica a formularului de prima piesa (first of
Manpower Timioara

Angajam Tineri,​ Studenti.​ Vanzari On-line


Te vrem in echipa noastra cautam persoane tinere, dinamice dornice de a activa in universul vanzarilor obiectelor de colectie on-line cerinte: cunostinte PC + office Word limba engleza nivel intermediar capacitate de concentrare ridicata creativitate studii medii sau superioare ce oferim : posibilitate avansare salar re-negociat la fiecare 6 luni program flexibil pentru studenti munca intr-o echipa tanara in formare contract de munca perioada nedeterminata salariul afisat este net (de la 2000 la 5000) birou situat central in Oradea pare interesant ? trimite-ne un CV sau suna pentru o programare la interviu
Auriel Trade SRL

Angajez Dulgher.​


Loc de munca Oradea.
MEDANTE CONSTRUCT

Mecanic Utilaje Agricole Bihor


Agri Alianta angajeaza pt punct de lucru Satu Nou,com Tamaseu, un mecanic pt intretinere cu experienta minima, oferim suport pentru perfectionare continua, si ajutor pentru a invata repede ,Necesar cunostinte minime de a lucra pe calculator... Permis de conducere categ B este obligatoriu!
Agri Alianta

Agentie Imobiliara,​ Angajez Agenti Imobiliari


Angajez agent imobiliar de preferinta cu ceva experienta, obligatoriu permis de conducere cat B + constituie avantaj cunoasterea limbii maghiare.
Agentie imobiliara

Locuri De Munca In Strainatate


Contracte de munca pe perioada nedeterminata in Slovacia. Transportul din Oradea si cazarea sunt asigurate. Se asigura si transportul de la cazare la locul de munca. Locuri de munca in orasul Topolcany in abator pui Salariul difera in functie de ce lucrezi: -cei care pun puii vii pe banda au 5,4 euro / ora -4,4 euro / ora cei care dezosesc carnea -4,4 euro/ ora cei care o ambaleaza in caserole Se lucreaza 12 ore pe zi , 5 zile pe saptamana. In acest domeniu se fac toate analizele, acestea fiind suportate de catre patron. Locuri de munca langa orasul Topolcany in gater -4.5 euro/ora . Se lucreaza 12 ore pe zi , 6 zile pe saptamana.
Revijobs

Angajam Operator Platforma Statie Peco


Angajam persoana serioasa pentru: - servirea clientilor la pompa - intretinere spatii verzi - curatarea instalatiilor - curatenia zonelor exterioare si interioare Oferim: - program in 2 ture de zi cu 2 ture libere - contract de munca corect - mediu de lucru placut si civilizat - salariu + tichete de masa tel Adresa: Oradea, Calea Borsului
Nis Petrol

Angajăm Cameristă Oradea,​zona Centrala Doar Cu Experienta


Angajăm cameristă Oradea central , se lucreaza de la 7.30-15.30 de luni până vineri , salar 2500 lei in mana plus o masa ,cafea,apa,suc .
SC SMARTGAMA SRL

Angajăm Cameristă Cu Experienta Oradea Central.​


Pensiune ultracentrala Oradea angajează cameristă cu experienta ,salar motivant se lucreaza 8 ore in 2 schimburi. Relatii
SC SMARTGAMA SRL

Angajez Barmana în Zona Iosia


Angajez barmana la un bar în zona iosia veche. E un bar de cartier, fără păcănele, doar cu clienții casei. Se lucrează o săptămână lunga, una scurtă.mai multe detali, la tel
Sc zarina srl

Kinetoterapeut Colaborator


Promovam Kinetoterapeuti independenti = Gratuit Dorim 2 cerinte de la dvs: 1) sa fiti activi 2) sa comunicati
Kinetoterapie.​info

Broker Imobiliar


Ambiționezi o carieră în imobiliare? Echipa Gaminvest te caută! La Gaminvest, noi construim o grupare de brokeri imobiliari de top și suntem în căutarea unui nou coleg care să ni se alăture. Îți dorești o carieră în care performanța ți-e răsplătită pe măsură? Ai fler comercial, ești un negociator înnăscut și comunicarea este punctul tău forte? Atunci ești candidatul ideal pentru postul nostru de broker imobiliar! Ce trebuie să știi? Activitatea este 100% comision-based! Beneficii când te alături echipei Gaminvest: - Asistență în înființarea PFA - fără costuri pentru a demara; - Acces la o bază de date doar ești gata să iei legătura cu clienții; - Servicii contabile oferite fără niciun cost suplimentar; - Inițiere și dezvoltare profesională - o lună de training specializat intensiv, gratuit; - Echipamente la dispoziție mașină de serviciu, smartphone și laptop; - Coaching personalizat pentru a te dezvolta în carieră; - Sprijin juridic pentru tine și clienții tăi; - Promovare și marketing
Gaminvest HR

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Sofer Taxi


Angajez sofer taxi in Marghita cu atestat.Program flexibil.
LINGAL TAXI MARGHITA

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2000 RON/Luna

Expert Contabil


Cerintele postului: Contabil cu experienta in domeniul financiar-contabil; Cunostinte bune de operare Excel si Word; Cunoasterea limbii germane constituie avantaj; Atentie sporite la detalii, capacitate de analiza si sinteza; Program de lucru intre 8:00-16:30 Firma se afla in Oradea pe Calea Borsului.
Office pro Oradea

Media netă estimată pe baza celor 1852 de salarii introduse în Salario: 4700 RON/Luna

Angajam Persoana Pentru Contabilitate Primara Full Time


Firma de logistica angajam persoana pentru contabilitate primara full time,
Eurolog Network Logistics

Angajăm Medic Veterinar în Oradea


Cabinetul veterinar PetVet Oradea angajează medic veterinar pentru animale de companie! Cerințele postului: - absolvent al Facultății de Medicină Veterinară Atribuțiile postului: -evaluarea stării de sănatate a pacienților -stabilirea diagnosticului -stabilirea schemei terapeutice în funcție de diagnostic -administrarea medicamentelor -administrarea vaccinurilor -înregistrarea manoperelor veterinare în Registrul de consultații și tratamente -operarea datelor în RECS Aptitudini și deprinderi necesare: -atitudine pozitivă fa ă de animale și proprietarii acestora -lucru în echipă -îndemânare -putere de concentrare -reac ii i judecată rapide -abilitatea de a vă organiza propria muncă -abilitatea de a învața Ce oferim: un loc de muncă stabil contract de muncă cu normă întreagă salariul negociabil, în funcție de experiență posibilitate de dezvoltare profesională Dacă ești interesat să te alături echipei noastre, nu ezita să ne contactezi!

Sc Angajeaza Soferi Profesionisti Categoria C+e Cu Experienta ,​ Pentru Comunitate.​


SC angajeaza soferi profesionisti categoria C+E cu experienta , pentru comunitate.Cerinte:cunoasterea limbii engleze,seriozitate.Salar atractiv.Informatii la nr. sau .
LIBERFLOR

Angajez Mecanic Auto Experienta


Angajez mecanic auto cu experienta din Oradea sau imprejurimi! Salarizarea incepe de la 5000 ron in functie da experienta mai multe detali la telefon sa interviu!
Roden Trans

Caut Coafeza,​frizer(ita) In Nufarul


Caut Frizer(ita),Coafeza pt,salon nou in Nufarul foarte aproape de Lotus si Cartier Prima .
filip felicia

Angajez Mecanic Auto Cu Experienta Sc Ren & Zit Srl Oradea


Angajez mecanic auto cu experienta cu ambitie de lucru,salarizare dupa procent.Program de lucru de luni pana vineri de la ora 8:30 - 17:30.Pauza de la 13:30 pana la 14:30.
SC REN ZIT SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 661 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.