Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

134 Locuri de Munca in Bistrita Nasaud - Joburi in Bistrita Nasaud

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

134 Locuri de Munca in Bistrita Nasaud - Joburi in Bistrita Nasaud

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bistrita Nasaud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bistrita Nasaud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Oferta Locuri De Munca


TODDLERS ACTIVITIES SRL angajeaza LUCRATOR BUCATARIE Pentru detalii suplimentare sunati la nr afisat.
TODDLERS ACTIVITIES SRL

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Bistrita


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport România

Angajam Optometrist Si Consultant Vanzari


Optica medicala angajeaza Optometrist si consultant vanzari
vitreum

Angajam Sofer Camion Pentru Curse Spania-franta


1. Angajam sofer camion pentru curse Spania-Franta. Singur in cabina. Baza in Spania-Barcelona Cantact la telefon *****9496-Ovidiu

Caut Instalator Cu Sau Fără Experiență


Caut Instalator cu sau fără experiență salariu avantajos
MoldTase istal

Consultant Vanzari


Caut o fata pt. Wechend in complec Winmarkt detalii la nr de telefon 07r8563309.
Geda beta srl

Media netă estimată pe baza celor 632 de salarii introduse în Salario: 3100 RON/Luna

Oferta Locuri De Munca


Societatea EUROMILLING RS SRL cu sediul in BISTRITA, angajeaza SUDOR si FEMEIE DE SERVICIU , persoanele interesate pot suna la numarul de telefon.
EUROMILLING RS SRL

Angajăm Personal !!


Restaurant fast- food angajează personal cu sau fără experiență ! Program 2 2 . Angajăm barman - ospătar pentru terasă ! Mai multe detalii la telefon .!
SC Moonlight Club

Angajez Personal Shaormerie Fast-food


Angajez Shaormar ajutor de shaormar. Angajez Bucătar ajutor de bucătar. Salariu atractiv. Detalii la nr. tel.: Locația: Calea Moldovei, Bistrița, jud. BN
Lucky Bites

Caut Croitor Croitoreasa In Roma


Caut croitor cu angajare în Roma Italia , pe termen lung mai multe detalii la telefon . Vasile
vasile jur

Angajez Vanzator Magazin Alimentar In Mun.​bistrita


AUTO-VALMAR SRL BISTRITA angajeaza vanzatoare in magazinul alimentar situat in Bistrita str. CR Vivu nr. 15 cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Angajam absolventi de liceu, dar experienta constituie un avantaj. Program de lucru 6.00-14.00 si schimbul II 14.00 -21.00, a doua sambata program 8.00-19.00 duminica magazinul este inchis. Salariul este negociabil.
AUTO-VALMAR SRL

Inginer Electrician


INGINER ELECTRICIAN Firma SUNNY PLAST SRL cu sediul in TG MURES cauta coleg de munca pentru postul de inginer electrician. Activitatea se desfasoara la sediul din TG Mures. Program de munca LUNI-VINERI. Salariu atractiv,se asigura transport si cazare la sediul companiei in apartament cu o camera. TEL: intre orele 08-16.
SUNNY PLAST

Media netă estimată pe baza celor 263 de salarii introduse în Salario: 4900 RON/Luna

Electrician Bn


Caut spre angajare electrician cu sau fara experienta.
FN

Agricultura Olanda


Locuri disponibile ptr Olanda la roșii,castraveți,zmeura,bujori, gladiole.Cules,plantat,plivit.Salar 11,47 euro brut/ora.Contract pe 3 luni cu prelungire Informații la Nr tel: .
privat

Angajez Muncitori Necalificați


Angajez Muncitori Necalificați locul de muncă este în Com. Lechinta detali la tel.
Compania S R L

Angajam Patiser Cu Experienta


Angajam patiser cu experienta la Patiseria noastra din Bistrita. Cerinte: Respectarea standardelor noastre de calitate in ceea ce priveste gustul, prezentarea si igiena. Mentinerea curateniei si a igienei in zona de lucru. Abilitati de organizare, planificare si gestionare eficienta a timpului. Mai multe detalii puteti obtine la nr de telefon .
SC COMPANY SRL

Angajez Barmana


Angajez fată la bar în apropiere de gară Bistrița!
Bufet Macero

Extrudor Pvc


Firma SUNNY PLAST SRL cu sediul in TG MURES cauta coleg de munca pentru postul de EXTRUDOR PVC Activitatea se desfasoara la sediul din TG Mures. Program de munca LUNI-VINERI. Salariu atractiv,se asigura transport si cazare la sediul companiei in apartament cu o camera. TEL: intre orele 08-16.
SUNNY PLAST

Record Srl Angajează


1. Pentru coordonarea lucrărilor în șantiere: 1.1 inginer absolvent al Facultății de Construcții secția C.C.I.A. -2 posturi 1.2 inginer absolvent al Facultății de Construcții secția instalații pentru construcții -1 post 2. Pentru Serviciul Tehnic Ofertare Urmărire contracte: 2.1 inginer absolvent al Facultății de Construcții secția C.C.I.A. sau instalații pentru construcții. 3. Pentru serviciul Auto: 3.1 Responsabil parc auto 3.2 Mecanic auto 4. Pentru serviciul Aprovizionare Materiale: 4.1 -Responsabil aprovizionare desfacere Se acceptă și absolvenți fără experiență. Relații suplimentare la sediul societății RECORD SRL din BISTRITA str.Subcetate nr.10C sau la telefon .
Record SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 134 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.