Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Contabil in Dolj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Contabil in Dolj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabil in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabil in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Contabilitate


Estimare   3500 RON/Luna
Lucrez la domiciliu evidenta contabila completa, refac evidente contabila
contabil

Economista/​contabila


Efectuează înregistrări contabile: gestiune, clienți, furnizor, banca, revisal, declaratii, revisal, balanta, bilant. Experienta de lucru în domeniu este necesara Programul de lucru (poate fi și part time sau flexibil) și salariu se vor discuta la interviu
economista /​ contabila

Angajez Contabil


Firma de contabilitate angajeaza contabil licentiat cu sau fara experienta. Biroul se afla in zona Institut-Calea Bucuresti CV la adresa de e-mai: Contact
SC

Angajare Contabil Norma Intreaga


Firma de prestari servicii relocari utilaje industriale , angajeaza contabil cu norma intreaga cunoscator program Omnidata (Petrescu) . Experienta minima in domeniu minim 3 ani ! Se ofera salariu motivant si alte avantaje ! Asteptam CV-ul dumneavoastra pe mail - relatii la telefon .
TECHNO TEAM GROUP SRL

Consultant Financiar


@Doresc o echipa mare și puternica! Sunt în căutarea unor persoane deschise către noi oportunități în cariera, implicate si entuziaste care sa ne completeze echipa din Craiova! Dacă tu esti aceasta persoana, fii colegul meu intro companie multinationala de succes! Trimite CV ul tau si lasa numarul de telefon la care te pot contacta!
MS Cristina

Consultanță Financiară


Dacă îți plac oamenii și îți surîde ideea de a câștiga în funcție de cât muncești și ești din Craiova, te vei potrivi perfect în echipa mea. Ce trebuie să știi despre noi: - suntem o companie lider pe piața serviciilor financiare non-bancare; - oferim remunerare pe măsura performațelor; - aici poți învăța și crește învățând de la profesioniști cu experiență în domeniu. Pentru mai multe detalii despre procesul de recrutare și despre companie, îmi poți lăsa CV-ul tău.
NN

Economista


Economistă, tin evidentă contabilă completă (inclusiv bilant , declaratii, gestiune ) atât la SRL cât si la PFI si PFA. Experientă vastă . Pret avantajos. Tel.
sc

Personal Casa De Amant Și Schimb Valutar


Angajez personal , cu sau fără experiența , pentru schimb valutar și amanet zona Brestei. Pentru mai multe detalii, sunati la nr - Ștefan
Eco

Farmacia Al Shefa Farm


Farmacia Al Shefa Farm angajeaza economist/contabil. Tel
AL SHEFA FARM

Operator Asamblare,​ Montare Piese


Responsabilitati: Monteaza radiatoare, ventilatoare mari, compresoare AC; Mufeaza diferite cabluri. Profilul candidatului: Studii medii; Cu/fara experienta (experienta reprezinta avantaj); Responsabilitate, corectitudine, seriozitate. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa; Program de lucru : Luni - Vineri (8h/zi); Mediu de lucru placut.
Adecco Resurse Umane

Operator Montaj Piese


Responsabilitati: Monteaza radiatoare, ventilatoare mari, compresoare AC; Mufeaza diferite cabluri. Profilul candidatului: Studii medii; Cu/fara experienta (experienta reprezinta avantaj); Responsabilitate, corectitudine, seriozitate. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa; Program de lucru : Luni - Vineri (8h/zi); Mediu de lucru placut.
Adecco Resurse Umane

Operator Montator Cabluri


RESPONSABILITATI Asamblare cabluri in cutii electrice; Respecta Instructiunile de lucru; Monteaza conectori pe placa. PROFILUL CANDIDATULUI Studii medii; Cu/fara experienta; Responsabilitate, corectitudine, seriozitate; Atentie la detalii. BENEFICII Salariu atractiv; Tichete de masa; Program de lucru : Luni - Vineri (8h/zi); Mediu de lucru placut.
Adecco Resurse Umane

Operatori Pe Freze Si Strunguri Cn


OLTEANU-IGNATOVICI SRL din Craiova, societate infiintata in anul 1991, avand in prezent 80 de salariati, angajaza operatori CNC strung/freza cu mai multa sau mai putina experienta.
OLTEANUIGNATOVICI SRL

Coordonator Logistic


Estimare   4730 RON/Luna
Companie cu 100% capital romanesc, Cumpana a fost infiintata in 1993 din dorinta de a aduce mai aproape de oameni prospetimea apei de izvor. Cerințe: - Experiența obligatorie pe un post similar (pozitie similara in domeniul logistic/ depozit/ Vanzari) - Cunoașterea principiilor de gestiune; - Cuno tin e de operare calculator: Excel, Word - Experienta in coordonarea unei echipe; - Constinte de contabilitate primara (emitere facturi, chitanțe, avize) - Excelente abilitati de organizare si planificare, spirit antreprenorial - Capacitatea de a gestiona priorita ile - Permis auto categoria B. - Rezistenta la stres Descrierea jobului -Coordoneaza si controleaza activitatea angajatilor in vederea realizarii atributiilor -Coordonează activită ile specifice de gestiune din cadrul depozitului (recep ie, intrări/ ie iri stocuri, livrare, retururi) -Desfă oară activită i specifice depozitului: descărcare si recep ionare marfă, livrare, inventare -Desfă oară, organizează i supraveghează inventarele
CUMPANA 1993

Recrutez Consultant Nonbancar


Consultant financiar asigurari de sanatate,viata si pensii private. Caut persoane care doresc sa isi dezvolte o cariera si un bussines propriu in vanzari .Poti lucra part time,full time sau remote. Cerinte: -capacitate de organizare si planificare -persoana dinamica -codul RAF reprezinta un avantaj. Oferim: -venit motivant -oportunitatea de a invata,lucra si a te dezvolta in cadrul unei companii multinationala -program flexibil -traininguri,instruiri periodice,cursuri -atmosfera de lucru placuta
Multinationala

Operator Cnc


Estimare   2600 RON/Luna
Societate comerciala specializata in fabricarea structurilor metalice angajeaza Operator CNC cu experienta. Sediul se afla in localitatea Carcea. Candidatul Ideal cunostinte minime de desen tehnic; utilizarea instrumentelor de masura si control (ruleta, subler etc.) cunoaste modul de programare si functionare a utilajelor de taiere termica, echipamentelor, SDV-urilor utilizate; Descrierea jobului interpreteaza si citeste dimensiunile cotate intr-un desen de ansamblu sau de executie; aprovizioneaza locul de munca cu materiale , semifabricate , SDV-uri, in conformitate cu tehnologia de fabricatie; manipuleaza si depoziteaza materialele , semifabricatele si SDV-urile pe tipuri, dupa destinatia tehnologica si in functie de prescriptiile furnizorului, in spatii special amenajate ( marcate); corecteaza dimensiunile de reglaj astfel incat abaterile dimensionale si abaterile de forma si pozitie sa se incadreze in limitele tolerantelor admise de documentatia tehnologica; incarca pogramul in com
TEAM MONTAGE SRL

Operator Suport - Imbuteliere


Responsabilitati: - asigura alimentarea maisnilor cu amblaje si materiale de ambalare auxiliare; - opereaza masinile in conditii de siguranta; - supravegheaza etapele procesului de imbuteliere si ambalare; - executa activitati simple de mentenanta conform standardelor aplicabile; - semnaleaza defectarea masinilor; - elimina rebuturile de pe linie. Cerinte: - liceu/scoala profesionala (preferabil în domeniul tehnic sau industria alimentara); - experien ă pe pozi ii similare în produc ie -reprezinta un avantaj; - dipsonibilitate de a lucra in 3 schimburi. Se ofera: - parte fixa; - tichete de masa; - bonusuri; - abonament medical clinica privata; - contract pe perioada determinata; - decont abonament mijloc de transport in comun.
Professional

Operator Logistica


Estimare   3317 RON/Luna
Efectueaza livrarile catre client conform cerintelor acestuia si se asigura vizual ca sistemele nu sunt deteriorate Face receptia fizica a materiei prime sau receptia pentru materia prima si transport in sistem (SAP) la dispozitia managerului de departament. Participa la aprovizionarea cu marfa in secventor, flatstorage si supermarket Efectueaza operatiuni de reambalare a componentelor. Efectueaza operatiuni de manipulare a marfii Reactioneaza in cazul aparitiei unei probleme, semnaland aparitia ei si participand activ la solutionarea acesteia.
ADECCO RESURSE UMANE

Specialist Operator Masini Cablaje


Belden Wire and Cable din Venlo caută un operator de mașini sau un angajat de producție cu experiență care ar dori să lucreze în 3 schimburi. Belden este un producător de fire și cabluri, inclusiv fibră de sticlă este produsă aici. Cautam un candidat cu experienta necesara ca operator si cunostinte tehnice de proces. În calitate de operator, sunteți responsabil să vă asigurați că procesul se desfășoară fără probleme, să instalați mașinile, să efectuați verificări de calitate, să remediați defecțiuni minore și vă gândiți împreună cu organizația la îmbunătățirea proceselor. Există mult loc pentru propria dvs. contribuție și a lua inițiativă și a face propuneri este foarte apreciat! Oferim: Salariu de la 19,77 EUR brut pe oră (inclusiv indemnizații) Indemnizație de tură de 27,5%, pe termen lung în funcție de procesele pe care le operezi 32,5% Indemnizație de călătorie de 0,19 EUR pe kilometru Angajator cu atenție maximă pentru angajații lor și câștigător al premiului Great Place To Work
TMFJOBs

Operator Pc Si Echipamente De Print


Ceinte: - Cunostinte de CorelDraw Responsabilitati: - realizare materiale grafice publicitare -operare echipamente de printare Beneficii: - mediu de lucru placut, dezvoltare pe plan profesional, bonusuri
SC CRAZY PRINT SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.