Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

256 Locuri de Munca in Dambovita - Joburi in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

256 Locuri de Munca in Dambovita - Joburi in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Instructor Echitație


Angajez instructor de echitație si antrenor cai. Persoanele interesate să aibe abilități organizatorice calificate! Nu raspundem la mesaje! Detalii la telefon!
Club sportiv Ecvestru Magic Horse

Angajez Sofer Profesionist


Am nevoie de un sofer profesionist pentru intern salariu 6000
MAI TRAVELANDIA SRL

Angajez Dispecer(a) !


Dispecerat taxi angajeaza dispecer(a), lucrul in trei schimburi, 8 ore zi. Cunoasterea orasului constituie un avantaj. Se lucreaza cu aplicatie informatica. Detalii la telefon .
CARRIER TUR SRL

Caut Zilier Cu Sau Fără Experiență


Caut zilier in domeniul agricole cu sau fara experienta! Ofer cazare!
Agro

Caut Un Ingrijitor De Animale


Caut un ingrijitor de animale, eventual cu familie, sa se mute intr-o localitate langa Bucuresti (sat Baldana, comuna Tartasesti) pentru a avea grija de o mica ferma. Ofer casa cu curte langa Bucuresti, fara plata vreunei chirii. Ofer un salariu de 400 USD lunar. Doritorii trebuie sa aiba intre 25 si 45 de ani, sa fie harnici si trebuie sa aiba experienta in ingrijirea animalelor. Sunati la 0***.***.*** pentru detalii suplimentare.

Angajare Personal Deseuri Reciclabile


SC. LORENA S.R.L cu sediul in sat Valea Voievozilor, jud. Dambovita angajeaza: - Lucrator sortator deseuri reciclabile, cod COR 932907 - 15 posturi Atasati CV_ul si datele de contact prin mesaj pe contul publi24.ro, candidatii eligibili vor fi contactati telefonic pentru interviu si proba va avea loc pe data de 01.Martie.2024, ora 9
SC.​LORENA.​SRL

Bosch Car Service Raiman Angajeaza ,​vopsitor Auto


locul de munca este la urmatoarea adresa : Aleea Sinaia nr 6-8 Targoviste Bosch Car Service Raiman
Raiman Capucino

Angajam Ajutor De Vânzătoare Magazin Alimentar


Angajam ajutor de vânzătoare (doamna ) cu sau fara experienta pentru magazin alimentar în Târgoviște. Se lucrează în 2 schimburi .
SC LA FRUCTI SRL

Angajam Contabil A


Dorim o persoana dinamica, dedicata firmei prin modul de lucru in societate. Cunostintele de contabilitate in programul SAGA OBLIO constituie un avantaj fata de alti candidati. Carnetul de conducere ar fi oportun pentru o mai buna mobiltate si rezolvare a sarcinilor de serviciu.
S.​C.​ INTERN FORCE SECURITY S.​R.​L.​

Angajam Vanzator Operator Vanzari


Compania noastra angajeaza vanzator la sediul din Targoviste. Se cere seriozitate, cunostint minime PC. Se ofera: - seriozitate - salariu motivant - tichete de masa - prime de sarbatori (Paste, Craciun, Anul Nou, 8 Martie) Doritorii pot trimite un CV la adresa de email sau apela la numarul sau
COMPPIL

Angajam Draglinist Cu Experienta


ANGAJAM DRAGLINIST CU EXPERIENTA PROGRAM FULL TIME IN ZONA MORENI DAMBOVITA PENTRU MAI MULTE DETALI NU EZITATI SA SUNATI LA NR AFISAT
DRUPAS CONSTRUCTII SRL

Angajez Vânzătoare


Angajez vânzătoare aprozar. Program part-time. Zona Pucioasa. Mai multe detalii la telefon
Aprozar

Angajez șofer Tir Tur-retur Europa


Angajez șofer TIR tur-retur Europa . Necesar atestat ,card tachograf,permis categoria C+E. Oferim salariu pe tara și diurna 600 euro cursa tur-retur RO către Belgia,Olanda Germania,Franta.Se adaugă la diurna 50 euro pentru fiecare incarcare descărcare suplimentară.
Romspedition

Broker Credite


Angajam agent vanzari ,zona Targoviste.Program flexibil.Salariu mootivant.Detaliile legate de salariu,program in mesaj.Nr contact:
MC IDEAL FINANCE

Tamplar Aluminum/​pvc Si Inginer Constructor


Dorim sa ne extindem si mai mult activitatea si pentru acest lucru angajam confectioner PVC/aluminium si inginer constructor cu experienta, salariu atractiv si bonusuri la lucrari. Avem o experienta in constructii si confectii aluminium/PVC de peste 20 ani, suntem o societate serioasa, avand un portofoliu vast de clienti si lucrari. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, sa lucrati intr-un mediu placut si antrenant, asteptam CV-ul dvs la adresa de email: Va asteptam la interviu!!!

Angajez Part Time


Caut Devizier PROFESIONIST, pentru intocmirea documentatiei tehnice si financiare( Inclusiv tabelul gant) in vederea participarii la licitatii in domeniul constructiilor puplice. TLF. Marian G
Mareuropa construct 2008 srl

Contabilitate Primara


Dorim sa ne extindem si mai mult activitatea si pentru acest lucru angajam contabil care sa tina evidenta primara, sa cunoasca programul Word, Excel. De asemenea reprezinta un mare avantaj cunoasterea limbii engleze, nivel mediu/avansat, precum si realizarea devizelor de lucrari. Avem o experienta in constructii si confectii aluminium/PVC de peste 20 ani, suntem o societate serioasa, avand un portofoliu vast de clienti si lucrari. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, sa lucrati intr-un mediu placut si antrenant, asteptam CV-ul dvs la adresa de email: Va asteptam la interviu!!!

Media netă estimată pe baza celor 4491 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajez Manipulant Pentru Depozit In Targoviste


Firma importatoare de hrana si accesorii animale de companie, angajeaza cu contract de munca pe o perioada nedeterminata manipulant.Salariu atractiv+ bonuri de masa, programul de lucrude 8 ore plus pauza de masa de luni pana vineri,mediul de lucru intr-un colectiv prietenos. Daca esti interesat poti depune un C/V la adresa de e-mail: ; sau direct la sediul firmei din Targoviste, strada George Enescu 12. Pentru relatii suplimentare poti suna la telefon
AnimaLand SRL

Centru Îngrijire Bătrâni Rezidenta Katerini


Centru nou deschis în Tărtăsesti, Dâmbovița REZIDENTA KATERINI angajează infirmiere calificate.Program de lucru în ture,salariu motivant,decontare transport.Contact
REZIDENTA KATERINI

Angajez Manichiurista


Angajam manichiurista cu experienta pentru salon in Targoviste.oferim salariu atractiv.cerem seriozitate si oferim seriozitate.va asteptam cu drag in salonul nostru.Detalii la telefon: .
GG Exspo Exibition srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 256 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.