Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

55 Locuri de Munca in Ialomita - Joburi in Ialomita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

55 Locuri de Munca in Ialomita - Joburi in Ialomita

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Ialomita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Ialomita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

MUNCITOR CALIFICAT,​ SEF FORMATIE – Posturile vacante în administrația publică din România


directia de administrare a domeniului public Expiră in 2023-06-07 LocatieIalomiţa NivelFuncții de conducere,Funcții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractualăAnunt – 1 post vacant(funcţie contractuală de execuţie)- “Muncitor calificat”, treapta profesională I, COR: 741106( Electrician constructor montator aparataj şi cabluri de joasă tensiune) din cadrul Serviciului Iluminat Public. pe perioadă nedeterminată, durata normală a timpului de muncă fiind de 8 ore/zi, respectiv 40 de ore/săptămână;– 1 post vacant(funcţie contractuală de execuţie)- “Muncitor calificat”, treapta profesională I, COR: 742214(Electromecanic) din cadrul Serviciului Iluminat Public. pe perioadă nedeterminată, durata normală a timpului de muncă fiind de 8 ore/zi, respectiv 40 de ore/săptămână;– 1 post vacant(funcţie contractuală de conducere)- “Şef formaţie”, treapta profesională I, COR: 132235 din cadrul Serviciului Iluminat Public pe perioadă nedeterminată, durata normală a
Locuri de munca la stat

Muncitor calificat și Şef formaţie (3 posturi) – Posturile vacante în administrația publică din România


Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia, județul Ialomița Expiră in 2023-06-07 LocatieIalomiţa NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractualăAnunt Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia, județul Ialomița, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, din cadrul Serviciului de Întreţinere Infrastructură, după cum urmează:1 post vacant(funcţie contractuală de execuţie)- “Muncitor calificat”, treapta profesională I, COR: 741106( Electrician constructor montator aparataj şi cabluri de joasă tensiune) din cadrul Serviciului Iluminat Public. pe perioadă nedeterminată, durata normală a timpului de muncă fiind de 8 ore/zi, respectiv 40 de ore/săptămână;1 post vacant(funcţie contractuală de execuţie)- “Muncitor calificat”, treapta profesională I, COR: 742214(Electromecanic) din cadrul Serviciului Iluminat Public. pe perioadă nedeterminată,
Locuri de munca la stat

Bibliotecar – Posturile vacante în administrația publică din România


Comuna Miloșești, județul Ialomița Expiră in 2023-06-12 LocatieIalomiţa NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorPrimării CategorieFuncție contractualăAnunt Comuna Miloșești, sat Miloșești, strada Principală, nr. 59, județul Ialomița, organizează concurs pentru ocuparea unei funcții contractual vacante în conformitate cu prevederile H.G. nr. 1336/ 28.10.2022, respectând prevederile OUG 34/2023, după cum urmează:DENUMIREA POSTULUI: Bibliotecar, Treapta I NUMARUL POSTULUI: 1 post vacant NIVELUL POSTULUI: funcție de execuție COMPARTIMENT: Bibliotecă Publică DURATA TIMPULUI DE LUCRU: 8 ore pe zi; 40 ore pe săptămână PERIOADA: nedeterminatăCondiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale stabilite pe baza atribuțiilor corespunzătoare postului sunt:Studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă Vechimea în muncă – minim 4 aniCALENDARUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI CE VA FI ORGANIZAT LA SEDIUL INSTITUȚIEI:Nr. crt. Activităţi
Locuri de munca la stat

Fierar betonist,​ dulgher,​ sudor,​


masinist la masini terasamente, Matheo Expert Construct SRL angajeaza pentru lucrari de constructii. Relatii la email:Caracteristici Domeniu activitate: Constructii Locatie job: mobilitate / activitate teren Pot aplica studenti: da Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

Angajez Muncitor Necalificat În Execuția De Foraje Puțuri


SC Forattex Aqua SRL, firmă specializată în execuția de foraje pentru alimentare cu apă construcții civile și industriale, angajează cu contract de muncă, muncitor necalificat! Deținerea permisului de conducere categoria B reprezintă un avantaj. Pentru mai multe informații mă puteți contacta la numărul de telefon din anunț. Persoană de contact: Jantea Dumitru-Titel.
SC Forattex Aqua SRL

Caut Menajera/​ingrijire Femeie In Varsta


Doresc sa angajez menajera in Slobozia. Detalii la tel. Zero 745 zero 46 36zero
Home

Angajare Green Opportunities


SC GREEN OPPORTUNITIES SRL,cu sediul in Com.Grindu,Jud.Ialomita,angajeaza 38 persoane care vor ocupa urmatoarele posturi:10-posturi deVopsitor cod cor 713204,8-posturi de Parchetar cod cor 712204,10-posturi de Montator placaje uscate cod cor 712207,10-posturi de Faiantar cod cor 712201 pentru cei interesati ne puteti contacta la adresa de mail sau numar telefon .
GREEN OPPORTUNITIES

Angajam Agenti De Paza


Angajăm agenti de pază Cerinte: - fara inscrisuri in cazierul judiciar - apt din punct de vedere medical si psihologic - persoana responsabila, serioasa, punctuala, disciplinat - experienta pe un post similar constituie un avantaj - spirit de observatie dezvoltat si atentie distributiva Oferim: - Medicina muncii GRATUIT - Cursul pentru atestare profesionala GRATUIT - Tinuta -GRATUIT - Salarii platite la timp - Reale posibilitati de promovare Detalii la numărul de telefon:
Security guard

Agenti De Curatenie Din Slobozia Si Zonele Limitrofe Pentru Hypermarket In Bucuresti


Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Cautam persoane serioase, muncitoare, sociabille si responsabile pentru curatenie in hypermarket din Sector 2, 4 si 6 Experienta nu este obligatorie, se asigura instruire. Oferim: - conditii avantajoase de salarizare - transport asigurat - bonuri de masa; - plata ore suplimentare; - bonusuri de performanta;. - contract de munca pe perioada nedeterminata.
Deziclean

Cioban Stana


Caut cioban pentru stana situată în județul Ialomița, localitatea Grindasi. Stana este formata din oi și capre. Mai multe detalii la telefon .
Privat

Mobila S.​a.​


MOBILA S.A.- angajeaza: - 2 posturi de tapiter Cod COR 753401- studii medii, - 1 post de croitor Cod COR 753101- studii medii, - 1 post de controlor calitate Cod COR 754301- studii medii, - 4 posturi de muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor Cod COR 932906 - studii medii. Relatii pentru depunerea CV-urilor la tel: .
MOBILA S.​A.​

Angajare Green Opportunities


SC GREEN OPPORTUNITIES SRL,cu sediul in Com.Grindu,Jud.Ialomita,angajeaza 38 persoane care vor ocupa urmatoarele posturi:10-posturi de Vopsitor cod cor 713204,8-posturi de Parchetar cod cor 712204,10-posturi de Montator placaje uscate cod cor 712207,10-posturi de Faiantar cod cor 712201 pentru cei interesati ne puteti contacta la adresa de mail sau numar telefon .
GREEN OPPORTUNITIES

Angajez Sofer C,​ E


sofer cu atestate si minim un an vechime
anteo grup srl buc

Angajam Ajutor Frigotehnist,​ajutor Electrician


Ajutor frigotehnist,ajutor electrician.Salariu motivant
Ecoclima

Angajam Urgent Soferi Distributie Salariu Net 5700 Ron + Bonusuri


Angajam soferi cat.B livratori cu categ B pentru distributie.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta. Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 0 7 2 5 zero noua unu 7 7 1 Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 5700 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata Masina se da acasa Telefon de serviciu Program: luni-vineri 9-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 0 7 2 5 zero noua unu 7 7 1
DONA

Cautam Colaboratori Pentru Foto-video - 1 Fotograf Si 1 Cameraman Pt Botezuri,​ Cununii


Echipa noastra se mareste. Cautam colaboratori pe video sau pe foto cu, sau fara aparatura proprie, dar cu simt estetic minim. Si cu seriozitate punctualitate. Va asteptam pt o discutie telefonic la Plata se face pt materiale brute fara prelucrare. Deci trebuie sa mergeti cu noi sa filmati sau sa fotografiati un botez numai brut. Editarea o facem personal. Plata e negociabila in functie de experienta. Nu se cere experienta Pu
Art Phtography

Angajam In Fabrica - Cu Relocare In Brasov - De La 3550 Lei Net


Ne mărim echipa!!! Angajăm operatori flux producție în mai multe fabrici din industria Automotive. Asigurăm: CAZARE; TRANSPORT; DIURNA 50 lei/zi. Salariu începând de la 3550 Ron NET Contract perioadă nedeterminată. *Se lucrează în fabrică, câte 8 h/zi în 2 și 3 schimburi. Dacă vrei un loc de muncă stabil și bine plătit, hai in Echipa SMART! Sună-ne la numărul .
SMART SUPPLY LOGISTIC

Angajare Build Smart Green


SC BUILD SMART GREEN SRL,cu sediul in Com.Grindu,Jud.Ialomita,angajeaza 38 persoane care vor ocupa urmatoarele posturi:10-posturi de Vopsitor cod cor 713204,8-posturi de Parchetar cod cor 712204,10-posturi de Montator placaje uscate cod cor 712207,10-posturi de Faiantar cod cor 712201 pentru cei interesati ne puteti contacta la adresa de mail sau numar telefon .
Build Smart Green

Casier Valuta


casier valuta Murfatlar cerintele postului - operare pc, experienta in lucru cu banii - nu necesita experienta in domeniu, pregatirea se va face la locul de munca. - decont transport program de lucru 2/2 zile
Avant

Media netă estimată pe baza celor 1555 de salarii introduse în Salario: 2400 RON/Luna

Angajez Personal Pentru Lucrari Agricole


Societate comerciala agricola angajeaza mecanici agricoli (tractorist) Se ofera: salariu atractiv in functie de calificare si experienta bonuri de masa prime in functie de performante contract de munca pe perioada nedeterminata plata orelor suplimentare conform legii in vigoare Program de lucru: 8ore/zi cu posibilitatea de prelungire conform codului muncii Permis de conducere categora B/CE reprezinta un AVANTAJ. Utilajele folosite in activitate sunt ultra moderne, avant ca si dotari: aer conditionat, pilot automat, lada frigorifica, etc. Va rog sa ma contactati telefonic pentru disponibilitatea locurilor vacante.
Sc Agro Dan Inter Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 55 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.