Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

71 Locuri de Munca Medic Veterinar - Joburi Medic Veterinar

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

71 Locuri de Munca Medic Veterinar - Joburi Medic Veterinar

Cauta printr-o varietate mare de joburi Medic Veterinar si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Medic Veterinar si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Tehnician Veterinar/​asistent Medical/​ Medic Veterinar - Farmacie Veterinara In Piata 1mai


SC Intervet SRL, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata, tehnician veterinar/asistent medical/ medic veterinar ptr.farmacie veterinara in Piata 1Mai Targoviste.Se ofera: salariu motivant, bonuri de masa, bonus din vanzari. C/v urile se pot depune pe adresa de email: ; detalii suplimentare la telefon:
Intervet SRL

Caut Tehnician Veterinar


Caut tehnician veterinar pentru zona Cehu Silvaniei
Long LifeVet

Asistent/​tehnician Veterinar


Angajam cu norma intreaga asistent/tehnician veterinar, cu sau fara experienta. Salariu negociabil, in functie de performante. Candidatul ideal: iubitor de animale, rezistent la stres, cu dorinta de invatare si perfectionare. Pentru detalii va rugam sa trimiteti CV la la adresa de mail sau sunati la numarul
Isravet

Angajare Tehnician Veterinar


Angajăm Tehnician Veterinar în cel mai mare magazin tip pet shop din Brașov. Experiența nu este necesară, vei învăța împreună cu noi, tot ceea ce este nevoie. Oferim salariu fix, bonus din vânzări, tichete de masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, 22 zile concediu de odihnă pe an, care se măresc în funcție de vechime, un mediu de lucru plăcut și program flexibil. Pentru orice detaliu mă puteți contacta.
Animax Vet

Angajez Medic/​tehnician Veterinar


Angajez medic și/sau tehnician veterinar pentru CSV in comuna din județul Neamț. Pentru detalii program/salarii
Diavet

Angajez Tehnician Veterinar


SANTRANS MARINCOR SRL Circumscriptia Sanitar Veterinara SEITIN- angajeaza TEHNICIAN VETERINAR cu desfasurarea activitatii in localitatea SEITIN, jud. Arad. Rog comunicare CV-uri pe adresa de mail .Detalii la tel.
SANTRANS MARINCOR SRL/​ CSV SEITIN

Angajez Tehnician Veterinar


Responsabilități: Furnizarea de îngrijire și atenție adecvată animalelor de companie din magazin. Asistarea clienților în alegerea produselor și serviciilor potrivite pentru nevoile animalelor lor. Menținerea curățeniei și ordinei în magazin, inclusiv a zonelor destinate animalelor. Monitorizarea stocului de produse și efectuarea comenzilor pentru a asigura disponibilitatea necesară. Cerințe: Diplomă sau certificat în domeniul veterinar. Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții și colegii. Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu aglomerat și dinamic. Atitudine pozitivă și pasiune pentru îngrijirea animalelor. Flexibilitate în program, inclusiv disponibilitate pentru lucrul în weekend-uri și sărbători. Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. la adresa de email sau să aplicați direct la magazinul Animax AFI Brașov. Menționați în subiectul emailului "Aplicare Tehnician Veterinar - Animax AFI Brașov". Salariul net este de 2400 de lei plus bonuri de masă
Animax

Angajam Sef De Ferma - Inginer Zootehnist


Ferma Pop, localizata in Seini, Maramures este in cautare de sef de ferma - inginer zootehnist. Capacitatea de munca : - animal : peste 2.000 de capete de ovine -vegetal : lucram aproximativ 300ha de teren
Ferma Pop

Angajam Medic Tehnician Veterinar


Angajam medic veterinar sau tehnician veterinar Ferma de bovine situata in pecica
SC INTERGLOBAL SRL

Angajam Tehnician Veterinar In Cadrul Cabinetului Veterinar Sirius Animal Vet


Tehnician veterinar la clinica Sirius Animal Vet. Cu sau fara experienta Acceptam si persoane in timpul cursului. Salariul difera in functie de experienta. Fisa postului de munca se va face in functie de abilitatile candidatului.
Sirius Animal Vet

Ne Marim Echipa,​ Angajam Tehnician Veterinar Pentru Farmacie Si Cabinet Veterinar


Angajam medic veterinar si tehnician veterinar pentru farmacie si cabinet veterinar in Focsani Salariul motivant 2500 pana 5000 lei
Farmacie veterinara
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 71 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.