Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

69 Locuri de Munca Mega Image - Joburi Mega Image

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

69 Locuri de Munca Mega Image - Joburi Mega Image

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mega Image si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mega Image si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucratorcomercial#casier#cluj


Cautam LucratoriComerciail#Casieri in magazinele noastre din Cluj. Ne bazam pe implicarea, deschiderea si orientarea ta. Responsabilitate si corectitudine; Calm si rabdare; Adaptabilitate si implicare #Mega beneficii Pachet atractiv de compensatii si beneficii; Tichete de masa; Bonusuri periodice; Card de reduceri pentru produsele marca proprie Mega Image; Suport financiar pentru evenimentele speciale; Oportunitati de dezvoltare .
Mega Image

Angajez Șef De Magazin Cu Experiență In Domeniu


DescriereShop&Go (Mega Image) angajeaza SEF DE MAGAZIN in zona ENRIC BAADER(take ionescu) Se ofera intre 3000 mii si 3500de lei, in functie de experienta si performanțe. Magazinul este alimentar, micut si usor de gestionat. Programul de lucru este flexibil, in ture, iar activitatea se desfasoara intr-un mediu de lucru placut si sigur Posibilitate de dezvoltare a carierei - sanse reale de promovare pentru cei care isi doresc un loc de munca stabil si bine platit Angajatii noi beneficiaza de training si suport, in vederea insusirii procedurilor interne Experienta in domeniu constituie un avanta Pentru detalii ne puteți contacta la nr de telefon
Mega image

Lucrator Comercial Zona Tineretului


Am pornit in cautare de noi colegi care sa ni se alature pe posturi de: Lucrator comercial polivalent, Vanzator, Sef departament. Nu vei face asta singur, ci alaturi de o echipa pasionata de a lucra cu si pentru oameni. Daca acest rol nu prezinta interes pentru tine, dar stii pe cineva caruia i s-ar potrivi, ne-am bucura sa dai de veste mai departe! Asteptam CV-urile dvs. la adresa
Mega Image

Lucratorcomercial#casier#bucuresti


Cautam LucratorComerciali#iCasieri in magazinele noastre din Bucuresti Ne bazam pe implicarea, deschiderea si orientarea ta. Responsabilitate si corectitudine; Calm si rabdare; Adaptabilitate si implicare #Mega beneficii Pachet atractiv de compensatii si beneficii; Tichete de masa; Bonusuri periodice; Card de reduceri pentru produsele marca proprie Mega Image; Suport financiar pentru evenimentele speciale; Oportunitati de dezvoltare .
Mega image

Angajam Sef Si Adjunct Magazin


Angajam Sef Magazin și Adjunct Magazin pentru Shop&Go Mega Image Sector 1 . Dacă doriți sa lucrati intr-un mediu deosebit nu ezitati sa ne contactați telefonic Oferim : - Salariu atractiv - 3000 -4000 Contract de munca ,program 8h - Tichete de masa (incluse) - Bonus de performanta -Oportunități de crestere in cariera - Studii medii/superioare - Flexibilitate in program -Experienta este obligatorie constitue un avantaj salarial - Mentinerea unei relații cu clientii bazata pe amabilitate si promptitudine -Gestionarea corespunzătoare a activității magazinului (stocuri,planograme,comenzisi a oamenilor din subordine) - Amenajarea,aprovizionarea rafturilor cu produse și verificarea termenelor de valabilitate ale acestora -Păstrarea curățeniei in interiorul si in exteriorul magazinului .Detaliile salariale se stabilesc în urma interviului.
ShopGo Mega Image

Mega Shop&go! Cautam In Regim Part-time Student(a) Sau Persoane Care Isi Dorsc Al 2 Lea Job


Cautam in regim.part-time student a sau persoane care isi doresc al 2 lea job cu domiciliu in Ploiești pentru Mega Shop&Go Pers. active, cu atenție distributiva, comunicative si responsabile ! Orele de lucru cu preponderenta: 19.30-24.00! Important! Domicilul in Ploiesti! Vino alături de noi! Iti oferim: salariu motivant + bonusuri din vanzari Training la locul de munca. Conditii de lucru in siguranta Confidentialitate. Bonus de Paste si Crăciun Zile libere Ce presupune job-ul: Oferirea suportului necesar clientilor; Gestionarea corespunzătoare a activității de la casa de marcat si pe sala de vanzare Participarea la activitatea de inventar a magazinului; Organizarea și aranjarea corespunzătoare a produselor la raft; Prelucrarea datelor pe calculator (necesar cunostiinte minime de operare PC) Prezinta un avantaj experiența detinuta în domeniu Pentru detalii suplimentare contactati-ne.
MEGA IMAGE SHOPGO

Angajam Casier Lucrator Comercial


Angajăm casier lucrator comercial sector 3 și sectorul 4. Principalele tale responsabilități: - Asigurarea prezenței și vânzarea produselor la raft, atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ; - Respectarea regulilor de poziționare a mărfii în scopul prezenței la raft a întregii game de produse; - Asigurarea fiecărui produs o etichetă de preț corectă; - Servire clienți la casierie; - Atenție distributivă; - Amabilitate, pentru că zâmbetul are puterea de a le face ziua mai frumoasă tuturor celor din jur.
ShopGo Mega Image

Lucrător Comercial Full Time Part Time


Ești în căutarea unei oportunități de a te alătura unei echipe dinamice și prietenoase? Noi suntem în căutarea unui lucrător comercial pasionat, cu dorință de a se implica și a crește cu noi, Shop&GO Mega Image Tractorul. Cerințe: - Experiență anterioară în vânzări sau în domeniul comerțului reprezintă un avantaj. - Abilități bune de comunicare și interacțiune cu clienții - Capacitatea de a lucra în echipă și de a gestiona sarcini multiple. Beneficii: - Salariu competitiv - Decontare transport - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru dinamic și prietenos
ShopGO Mega Image

Angajam Lucrator Comercial Shop&go


Angajăm lucrător comercial la magazinul Shop&Go Balotesti, Strada Școlii nr 11. Pentru mai multe detalii va rog sa apelați numărul de telefon. Program interviu. L-V in intervalul orar 14:00 - 19:00 Vă mulțumesc.
Mega Image ShopGo
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 69 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.