Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

764 Locuri de Munca in Prahova - Joburi in Prahova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

764 Locuri de Munca in Prahova - Joburi in Prahova

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ingrijire Batrani Italia Perioade Lungi Sau Inlocuiri


Angajam personal cu experienta si limba italiana pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.
Asociatia InsiemeAte

Angajez Sofer Categoria D


Angajez Sofer categoria D. Pt mai multe detali rog sunați .
SC Darco Impex

Angajam Familie La O Ferma De Vaci


angajam familie la o ferma de vaci

Muncitor Presa Carton


CERINTE: -Seriozitate, disponibilitate pentru incarcarea-descarcarea, sortarea si presarea deseurilor, -Experienta anterioara constituie un avantaj. OFERTA: -Contract de munca, -Tichete de masa de 30 lei/zi si posibilitati de promovare, -Transport asigurat in functie de domiciliu. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon .
Eco Mitadia Intermed

Angajam Ambalator


S.C. DEKOMTE DE TEMPLE MANUFACTURING SRL cu domeniul principal de activitate - fabricarea de produse industriale din materiale textile, cu punct de lucru in Ploiesti, regim de lucru in doua schimburi, angajam ambalator. Cerinte - studii - minim scoala profesionala. Tel 0741 257 742 sau 0244 514351 int. 1, luni-vineri intre orele 08.30 - 16.30.
SC DEKOMTE DE TEMPLE MANUFACTURING

Sofer Distributie


Sofer distribuție jud. Prahova. Produse curățenie. Program luni-vineri
Magis Distribution Srl

Media netă estimată pe baza celor 79 de salarii introduse în Salario: 3275 RON/Luna

Angajăm Psiholog Pentru Centru De Zi Copii Cu Dizabilități


Firma MIRACOL THERAPY angajează pentru centrul de zi pentru copiii cu dizabilități din comuna OLARI PSIHOLOG CLINICIAN, PSIHOLOG. Programul este de 8 ore, LUNI-VINERI, ORELE 9.00-17.00. SALARIU ATRACTIV!
Miracol Therapy

Angajăm Tehnician Automatist Electrician Productie


Candidatul Ideal: Studii superioare tehnice (profil mecatronica sau electrotehnica); Experienta minim 1 an pe un post similar ca inginer d service, in mediu industrial; Cunostinte d electrica, electronica, automatica, pneumatica si hidraulica; Cunostinte hardware PLC, SCADA (si aptitudini practice) - prezinta avantaj; Cunostinte medii d limba engleza (scris si vorbit); Disponibilitate lucru in 2 schimburi; Descrierea jobului: Asigura m nten nt preventiv , di gnostic r a si m nt n nta cor ctiv tuturor chip ment lor de producti , in timp util, fara pierderi de producti ; Intocmest planul anual de revizii si reparatii curente si capitale pentru fiecare utilaj si echipament in parte, in colaborare cu sef departament mentenanta si asigura respectarea acestuia; Intocmeste planul de verificare metrologica pentru: aparate de masura, contoare, termometre, manometre, compresoare; Asigura gestionarea materialelor si echipamentelor necesare desfasurarii activitatii departamentului mentenanta; Asig
ZENPRO HR SRL

Personal Calificat Constructii


Societate cu vechime in domeniu ,angajam lucrători în construcții ptr zona București, rigips, finisaje, structura, zidărie etc! Se oferă contract de munca, plata salariu săptămânală, valoarea acestuia în funcție de cunoștințe și abilitați !! Program 8 00- 17 00! Rog seriozitate, exclus consumatori alcool!!
SC NaoInes Construct srl

Firma Constructii Angajeaza


firma constructii angajează personal calificat si/sau cu experiența. salariu atractiv și multiple beneficii.
oldoz srl

Firma: Sc Vio & Grigore 2020 Srl Angajam Sofer De Tir


Angajam sofer profesionist categoriile B C E , card tahograf , atestat valabile Camin este Scania cu prelata 40 de tone Cursele sunt Ploiesti - Bucuresti plus in jurul Ploiestiului Camionul se preia din Ploiesti Salariu motivant - bonus in functue de perfomanta Se lucreaza de Luni pana Vineri Se lucreaza la program
SC VIO GRIGORE 2020 SRL

Angajare


personal pentru rest.
dodubus serv srl

Angajez Medic De Familie,​ Medic Specialist Endocrinolog Sau Chirurgie Vasculara


Angajez medic de familie full-time intr-o clinica medicala centrala din Ploiesti, cu toate dotarile necesare pentru medic, cu servicii medicale decontate prin C.A.S.- Prahova. Incheiem contract de colaborare si cu medicii specialisti, in urmatoarele specialitati : - endocrinologie ; - chirurgie vasculară. Daca sunteti interesati pentru angajare medic de familie, sau medic specialist, puteti comunica un CV, la telefonul afisat , pe platforma de whatsApp
Clinica medicala

Anagjam Sudor Pentru Operații De Sudură Echipamente Industriale


Descrierea postului: Realizarea operatiei de sudura a pieselor de otel, otel inox si aluminiu; Debitarea cu polizorul efectuată în prealabil sudurii; Înțelegerea schiței de sudură; Polizare și șanfrenare. Experiente pentru sudura în argon TIG/WIG; Experiență minim 2 ani în execuția operațiilor de sudură ale echipamentelor industriale, a structurilor și subansamblelor metalice; Disponibilitate pentru deplasare in tara si extern, in functie de proiecte; Cunostinte de limba engleza constituie avantaj; Necesitatea flexibilitatii de a lucra pe proiecte de relocare si de a se adapta la mediul de lucru, la programul de lucru, la echipa cu care lucreaza pe proiect in functie de cerintele lucrarii, care pot varia de la partea mecanica/ logistica/ electrica; Permis de conducere auto (min. categoria B) poate constitui un avantaj; Abilitatea de a lucra la inaltime (ocazional).
SC MODPACK SYSTEM SRL

Angajez In Constructii


Caut persoane serioase pentru lucru în construcții , de preferat cu experiență . salariul se negociază în funcție de gradul de experiență al fiecăruia . Pentru detalii sunati Marius
Sc Alemary Market srl

Angajez Manipulator Marfa


Magazin fructe-legume din piata Aurora Ploiesti angajeaza manipulator marfa.
aprozar

Angajam Sofer Categoria B


Daca esti in cautarea unui loc de munca stabil,te asteptam sa faci parte din echipa noastra BOGDACONS depozit materiale de constructii Campina, jud Prahova.Postul oferit este de sofer categoria B.Salariu atractiv+ tichete de masa. Pentru mai multe detalii te rog sa apelezi numerele de telefon postate in anunt : . Publi24
Bogdacons Srl

Angajare Agent Securitate


Angajam agenti securitate pentru obiectivul situat in zona PLOIESTI.
SC RANGER ELITE REGIMENT SRL

Ingrijire Batran/​a


Doamna singura ingrijesc batran/a la domiciliul meu. Dispun de toate conditiile necesare, am experinta cu boli ca Alzheimer, Parkinson, schimbat pampersi, administrat medicatia. Am maxima toleranta si empatie fata de persoanele varstnice si bolnave. Apreciez seriozitatea!
Persoana fizica

Caut Distribuitor Pliante


Bună ziua caut colaborator de distribuit pliante. Distribuirea pliantelor și salariu este discutabil la nr de telefon sau .
pliante
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 764 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.