Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

670 Locuri de Munca in Prahova - Joburi in Prahova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

670 Locuri de Munca in Prahova - Joburi in Prahova

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Am Nevoie De Un Om Responsabil .​


Dețin o fermă cu oi , în principal , dar mai sunt și câteva capre , vaci , porci , și altele. Am nevoie de un om corect și responsabil , bărbat , care sa ma ajute la treburile necesare din fermă , sau sa meargă cu animalele la păscut. Ofer cazare rezonabila , masă , libere la lună , si salariul meritat . Sunați la
Fermă Sandu

Angajare


ospatar-barman full time
Akua Garden

Lacatus-mecanic- Operator


Cerinte: Cunostinte de mecanica Constituie avantaj experienta in productia de mase plastice extrudare Responsabilitati: Regleaza si mentine linia de productie in parametrii de functionare stabiliti Asigura inspectia parametrilor de proces, conform instructiunilor de lucru Gestioneaza si mentine in buna stare de functionare sculele si echipamentele de lucru Oferta financiara intre 2500 - 3000 lei net la care se adauga : Tichete de masa de 25 lei (impozitul e platit de firma) Alte bonusuri lunare si anuale in functie de implicare, rezultate si fidelitate in firma Sporul de noapte: 25%, orele suplimentare: 200% Asigurare medicala privata Se asigura transport din Ploiesti, Bratasanca, Aricestii Rahtivani, Nedelea, Targsoru Nou Alte informatii: Se lucreaza la 3 schimburi de luni pana vineri, (sambata si duminica liber) Se asigura training la locul de munca C.V.-urile se pot depune la sediul firmei: Parc WDP, str. Buda, nr. 22 Sau la email: , tel:
Global Enterprises International SRL

Angajam Familie La O Ferma De Vaci


angajam familie la o ferma de vaci

Club Carpe Diem Ploiești


Club din Ploiesti angajează ospatarita,dansatoare, animatoare!!!Se oferă un salariu de 4500 de lei ,cazare la nevoie+procent din consumatie! Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon !
Carpe Diem

Angajare


Angajez băieti calificați in domeniul pardoseli interioare : parchet laminat si stratificat, mocheta, linoleum, deck. Ofer si rog seriozitate. Salarii mari,in funcție de performanțele fiecăruia,bonuri de masă,diurnă in caz de deplasare.Nr. telefon *****7 !
Dorian

Muncitor Presa Carton


CERINTE: -Seriozitate, disponibilitate pentru incarcarea-descarcarea, sortarea si presarea deseurilor, -Experienta anterioara constituie un avantaj. OFERTA: -Contract de munca, -Tichete de masa de 30 lei/zi si posibilitati de promovare, -Transport asigurat in functie de domiciliu. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon .
Eco Mitadia Intermed

Angajare Contabil Si Inspector Hr Cu Experienta


angajam contabil cu experienta si inspector resurse umane ,program full time de l-v 8-17
olimp

Hotel Tiara


Hotel Tiara din Ploiesti angajeaza receptioner(a) cu experienta si ospatarita pentru micul dejun
sc turist sa

Angajam Ambalator


S.C. DEKOMTE DE TEMPLE MANUFACTURING SRL cu domeniul principal de activitate - fabricarea de produse industriale din materiale textile, cu punct de lucru in Ploiesti, regim de lucru in doua schimburi, angajam ambalator. Cerinte - studii - minim scoala profesionala. Tel 0741 257 742 sau 0244 514351 int. 1, luni-vineri intre orele 08.30 - 16.30.
SC DEKOMTE DE TEMPLE MANUFACTURING

Angajam Instalator Hvac Frigotehnist Cu Fara Experienta


Angajam instalator HVAC frigotehnist cu experienta S.C. ALEMITECH SERV S.R.L. angajam - Instalator HVAC frigotehnist cu experienta Desfasoara activitatii de montaj, exploatare, intretinere si reparatii pentru echipamente de aer conditionat si climatizare. Responsabilitati: Monteaza si instaleaza sisteme de climatizare tip split, caseta, duct, VRF, sisteme de ventilatii; Mentenanta (revizii si reparatii) sisteme de climatizare tip split, caseta, duct, VRF, sisteme de ventilatii; Participa si efectueaza lucrari specifice de montaj aer conditionat, climatizare rezidential, comercial si industrial; Participa la lucrari de mentenanta (revizii si interventie pentru instalatii HVAC); Analizeaza si alege solutii tehnice pentru instalatii de aer conditionat, ventilatie si climatizare; Pregateste documentatia tehnica specifica licitatiilor; Acorda suport tehnic pentru anumite activitati sau lucrari in desfasurare (intretinere, reparatii, montaje, etc.); Participa ocazional la receptia lucrarilor
ALEMITECH SERV SRL

Lacatus Mecanic


Aveuro International SRL angajeaza lacatus mecanic. Locatia job-ului este in Campina. Program de lucru 08.00-16.15 Candidatul Ideal: Liceu tehnic industrial sau scoala profesionala; Curs de calificare in munca - profil lacatus mecanic. Descrierea jobului: Executarea de operatii pentru instalarea de noi echipamente; Executa lucrarile de intretinere mecanica cu respectarea documentației tehnice și a instructiunilor de lucru; Participa la lucrarile de montare, demontare, intretinere si reparatii a subansamblelor; Abilitati practice de a folosi scule manuale si scule electrice pentru constructii mecanice. Beneficii: Pachet salarial; Tichete de masa; Transportul decontat salariatilor din afara localitatii Campina.
AVEURO INTERNATIOANAL

Media netă estimată pe baza celor 145 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Sofer Distributie


Sofer distribuție jud. Prahova. Produse curățenie. Program luni-vineri
Magis Distribution Srl

Media netă estimată pe baza celor 79 de salarii introduse în Salario: 3275 RON/Luna

Angajăm Psiholog Pentru Centru De Zi Copii Cu Dizabilități


Firma MIRACOL THERAPY angajează pentru centrul de zi pentru copiii cu dizabilități din comuna OLARI PSIHOLOG CLINICIAN, PSIHOLOG. Programul este de 8 ore, LUNI-VINERI, ORELE 9.00-17.00. SALARIU ATRACTIV!
Miracol Therapy

Sc West Security Team Srl


Angajam agenti de scuritate pentru obiectivul situat la LIDO GIRBEA.
SC west security team SRL

Angajam Schelari Olanda


Se cere : - VCA si DNV - Limba Engleza - Se prefera schela Layher Se ofera; - Tarif orar de 17 euro net pentru First Builder cu DNV - Posibilitatea de a face ore overtime - Colaborare pe o perioada indelungata - Cazare asigurata( singur in camera) - Transport International Contractul este Romanesc cu detasare. Cei care doresc o colaborare sa imi lase un nr de telefon pentru contact sau sa sune la nr de whatsApp.
RecrutareOnline

Angajam Instalatori Panouri Fotovoltaice


Bună ziua angajare pana la 45 de persoane pentru a forma o echipa pentru angajare în Italia.Cazare pana la 2 sau 3 persoane în apartament,masa de prânz asigurata,biletul asigurat între cele 2 tari.Va asteptam.Multumesc
rrp services srl

Angajam Deserventi Miniexcavator Si Buldoexcavator


Societate comerciala, angajam deserventi miniexcavator pentru santiere in judetul Prahova. Obligatoriu experienta miniexcavator sau buldoexcavator. Salariu peste medie, in functie de experienta + masa asigurata. Necesar deținerea carnetului de conducere categoria B ( categoria C, este un avantaj și se plătește suplimentar).
ADCOGAZ SERVINSTAL

Angajam Restauratori Cu Experienta


angajam restauratori mobila,elemente decorative, biserici si obiecte de cult ,tapiterii.
ol

Angajam Personal Spalatorie Lenjerie


spalatorie lenjerie program normal 8 ore zilnic contract de munca nedeterminat salariu motivant
GRD ECO ALB SERV
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 670 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.