Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

11 Locuri de Munca Telemunca in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

11 Locuri de Munca Telemunca in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Telemunca in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Telemunca in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Systems Programmer (Video Games Industry) - Remote


Short company description The video games industry represents the pinnacle of interactive digital content. At Keywords, we are using our passion for games, technology and media to create a global services platform for video games and beyond. We aim to become the “go-to” provider of technical services. By working as their external development partner, we enable leading content creators and publishers to leverage our expertise and capacity across the lifecycle of interactive content. In so doing we enable our clients who are operating in complex and fast moving environments to remain lean and agile, and to focus on creating and monetising the most engaging experiences. We are trusted and relied upon by many of the world’s leading video game companies to work alongside them during concept, development and live operations by leveraging the breadth and depth of our industry leading service lines every step of the way. Requirements Qualifications and Educational Requirements Core Competencie
KEYWORDS STUDIOS ROMANIA

Online Dealer


Estimare   3400 RON/Luna
Candidatul ideal Esti in cautarea unui super job?Esti la inceput de cariera si cauti un job bine platit?Cauti o firma careia sa ii pese de dezvoltarea ta personala si profesionala?Prezinta avantaj un colectiv tanar si entuziast?Persoana cu atitudine pozitiva;Disponibilitate la lucru in ture;Abilitati bune si foarte bune de comunicare;Limba engleza nu este obligatorie, insa reprezinta un avantaj.Descrierea jobului Pentru un mare cazino online din Bucuresti, recrutam Online dealer.[❗️] Experienta nu este necesaraLimbile disponibile:- Romana/Engleza - 3722 lei net; In medie cu bonusul de noapte si bonusul lunar 4500-5000 lei net/luna.Se ofera:- training platit doua saptamani;-contract de munca pe perioada nedeterminata- locatie accesibila - Bucuresti-Calea Rahovei- Asigurare medicala privata de sanatate;- Bonusuri lunare si anuale;- Pachet relocare.
Confidenţial

Curs It Gratuit & Remote (beginner Level)


Candidatul ideal StarTech Team și StarTech Academy iți oferă GRATIS și ONLINE, cursul ITF+ de la CompTIA ce te învață noțiunile fundamentale, astfel încât să iți construiești bazele în ceea ce privește domeniul IT.În timp, am ajuns să formăm sute de specialiști, însă deoarece numărul înscrierilor este foarte mare (500 de înscrieri și 25 de locuri pe luna), este posibil să te contactam mai târziu decât ți-ai dori, astfel încât prioritizăm ordinea înscrierilor. Nu te descuraja! Ajungem și la tine.Desfășurăm lunar cursul ITF+, pentru perioadele de început ne poți urmări pe Instagram, Facebook si Linkedin, unde postăm în mod activ :DCe solicităm de la tine?-un grad ridicat de focus și implicare, deoarece cursul durează 4 săptămâni, timp în care se vă preda o cantitate crescută de informații-disponibilitate de luni până vineri, în intervalul orar 9-14 -prezență activă la curs, astfel încât este acceptată o singură absență pe săptămână, cu condiția să anunți în prealabil-echipament: laptop/P
StarTech Team

Curatenie La Domiciliu


Persoană serioasă ofer servicii de curățenie întreținere și general ptr case vile apartamente.Cer și ofer seriozitate lucrez și în weekend.Mă puteți contacta până la orele 22.Vă mulțumesc.Numai ptr Constanța.
Eu

Curatenie/​menaj La Domiciliu


Ofer servici de curatenie la domiciliu. Doar in weekend. Ptr detalii la tel . Casa dvs. va fi mereu ordonată, aerisită și sigură. Scade riscul de a vă îmbolnăvi de astm sau alergii nedorite Ordinea reduce stresul și oboseala vizuală
Pers Fizica

Servicii De Curătenie Generală La Domiciliu


Persoane fizice cu o specializare in servicii profesionale de curatenie. Avand ca deviza Sanatatea și confortul casei tale conteaza! , suntem mereu in cautarea imbunatatirii performantelor noastre profesionale, oferindu-le clientilor produse si servicii peste nivelul asteptarilor. Curatam 99% din pete Igienizam si dezinfectam cu abur si solutii profesionale Reimprospatam culorile si parfumam Purificăm și dezumificam aerul in locuințe Deplasare la domiciliu in Constanta si imprejurimi
PERSOANE FIZICE

Ofer Servicii De Curatenie La Domiciliu Clientului!


Doamna serioasa, harnica si responsabila prestez servicii de curatenie pentru case, birouri si alte spatii. Relatii la tel .
ANA

Eryka Ingrijiri La Domiciliu


,,Eryka ingrijiri la domiciliu va ofera următoarele servici:- Măsurare parametri, -Toaletat, -Pansat, -Tratament perfuzabil/injectabil, Îngrijire persoane in vârsta și imobilizări tot ce este nevoie pentru nevoile fundamentale ale pacientului Nr.tel:
Eryka

Menaj La Domiciliu


fac menaj o zi pe săptămână la familii
mariana

Ofer Servicii De Curatenie La Domiciliu


persoana serioasa doresc să vă ofer servicii de calitate sînt atenta la cele mai detali experienta am de 5 ani în domeniu curățeniei. Vă ofer servicii de curățenie la case vile apartamente spații orice.Sunați cu încredere.Vă.multumesc .(,anunț ca voi lucra și în weekend ptre urgențe).Mă puteți contacta pînă la orele 22.Vă mulțumesc .Beatrice mereu la dispoziția dvs.CER ȘI OFER SERIOZITATE.
eu

Societate Angajam Studenta Part-time .​


Angajam studenta part-time. Aptitudini : Cunoștințe I.T. Limbi străine :engleza,germana(opt). Vânzări ,secretariat. Trimiteți C.V . La Nr de telefon: .
Rent.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 11 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.