Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1756 Locuri de Munca terase - Joburi terase

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1756 Locuri de Munca terase - Joburi terase

Cauta printr-o varietate mare de joburi terase si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi terase si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Montator terase din aluminiu,​ pergole,​ copertine


Angajam personal pentru a lucra intr-o echipa dedicata de montaj pergole retractabile. Permisul de conducere reprezinta un avantaj salarial dar nu este obligatoriu. Locatie sector 3.Caracteristici Domeniu activitate: Alte domenii Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixaDetalii suplimentare Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

BUCATAR pentru restaurantul LUNCHBOX din Vivo!


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 3500 LEI pe lună
Angajam Bucatar pentru restaurantul LUNCHBOX din Vivo!Programul este de la 7:00 la 16:00 cu pauza de masa inclusa.Salariul se negociaza la interviu in functie de experienta.
EXCLUSIV CATERING SRL

BUCATAR pentru restaurantul LUNCHBOX din Iulius Mall


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Angajam BUCATAR CU EXPERIENTA pentru restaurantul LUNCHBOX din Iulius Mall!Programul este in ture, intr-o saptamana se lucreaza luni, miercuri, sambata si duminica, iar in urmatoarea saptamana se lucreaza marti, joi si vineri.Salariul se negociaza in functie de experienta!Mai multe informatii la numerul de telefon afisat.
EXCLUSIV CATERING SRL

Barman si ospatar


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4000 LEI pe lună
Restaurant Le dome isi mareste echipa si cauta oameni pentru posturile de barman si ospatar.Salariu atractiv bonusuri de performantaDecontar transport
REZONER LOUNGE MUSIC SRL

Personal Restaurante Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1300 până la 2000 EURO pe lună
Cerințele postuluiSpălator vase (ajutor bucătar)- 3 mese pe zi GRATUITE (din prima zi de muncă)Cazare- gratuită din a doua lună cu o persoană, maxim două în cameră-NU ESTE NECESARĂ EXPERIENTA sinicio limbă străină, dar se consideră un avantaj.-Salarizare : 1300 Eur - 2000Eur /lună Net în funcție de experiență ( cu avansare din a doua lună lucrată la 1400Eur Net) Program :- 11 - 15 și 17 - 22 (9h/zi) (2 ore libere în fiecare zi între 15-17 )- o zi liberă pe săptămână la alegere de luni-joi-Contract nemțesc pe perioadă nedeterminată-Concediu după trei luni lucrate- Limita de vârstă - 40 de ani
CONTROVERSE SRL

Personal restaurant - litoral


Companie verificată
Aplica rapid
Restaurant " Calul Balan" din Nepun angajeaza:BucatarAjutor bucatar Cerințele postuluiExperiență într-un post similar;Abilități foarte bune de comunicare;Persoana responsabilă, organizată, cu inițiativa. Vă oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare.Dacă ești dornic (ă) să îți asumi responsabilitățile acestui rol, te invit să ne trimiți CV-ul tău.
SERGIANA PRODIMPEX

Personal hotelier (ospatar)


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1700 până la 1900 EURO pe lună
Hotel Cevendale din nordul Italiei cauta spre angajare ospatar cu experienta.Limba italiana si engleza obligatorie, limba germana constitue avantaj.Salariu foarte atractiv.
HOTEL CEVENDALE

Vanzator pentru restaurantele LUNCHBOX din Iulius Mall si Vivo


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3200 LEI pe lună
Programul este in ture, se lucreaza intr-o saptamana luni, miercuri, sambata, duminica iar cealalta saptamana marti, joi si vineri!Salariul este de 2800 lei net plus bonus din vanzari din a doua luna intreaga lucrata.Masa asigurata-525 lei/lunaPentru mai multe detalii va rog sa sunati la telefonul afisat.
EXCLUSIV CATERING SRL

Barmani,​ Bucătari,​ Ajutori Bucătari


Companie verificată
Aplica rapid
Restaurantele cu specific românesc La Plăcinte angajează: barmani, bucătari și ajutori bucătari. PROGRAM: 2 zile cu 2 zile libere. BENEFICII:angajare pe perioadă nedeterminată (cautăm și promovăm colaborarea de lungă durată)salariu atractivsistem de bonusare în funcție de performanțăinstruire și trainiguri adecvateposibilitatea de a avansa Pentru mai multe detalii și pentru a vă exprima intenția angajării, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat.
ANDY’S PIZZA SRL

Chelner/​Chelnerita si Barman/​Barmanita


Companie verificată
Aplica rapid
Oportunități de angajare în restaurantu nostru!  Salutare, suntem bucuroși să anunțăm că restaurantul nostru caută să își extindă echipa și suntem în căutarea unor persoane pasionate de gastronomie și ospitalitate. Dacă îți dorești să faci parte dintr-un mediu dinamic, să-ți pui în valoare abilitățile și să oferi experiențe deosebite clienților, atunci aceasta este o oportunitate pe care nu vrei să o ratezi! Posturi disponibile:1. Chelner/Chelneriță: Responsabilitățile includ preluarea comenzilor, servirea mâncării și băuturilor, asigurarea satisfacției clienților și menținerea unui mediu curat și ordonat în sala de mese. 2. Bucătar/Bucătăreasă: Căutăm bucătari pasionați și talentați, capabili să pregătească preparate culinare delicioase și să respecte standardele de igienă și siguranță alimentară. 3. Barman/Barmaniță: Experiența în prepararea băuturilor și cunoștințele despre mixologie sunt un plus, dar nu o obligativitate. Responsabilitățile includ pregătirea băuturilor conform
Anca Trade 72 SRL

Ospatar cu Experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2400 LEI pe lună
Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau, situat in zona centrala. Program de lucru: 2 zile lucrate- 2 zile libere. Salariul porneste de la 2400 lei net + alte beneficii
FURNICA ZILIERA

Personal restaurant - Rasnov


Companie verificată
Aplica rapid
Restaurant "Sub Cetate " - Sergiana din Rasnov (jud Brasov) angajeaza:OspatariAjutor ospatarSpalator vase.Pe lângă salariu, oferim: bonuri de masă prime de Paște și de Crăciun posibilităţi reale de avansare spor de fidelitate si de weekend bonusuri pentru realizarea obiectivelor cursuri de formare si dezvoltare profesională decontare abonament sala de sport reduceri la diverși parteneri.Îți oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv.Dacă ești dornic (ă) să îți asumi responsabilitățile acestui rol, te invit să ne trimiți CV-ul tău.
SERGIANA PRODIMPEX

Menajera | Agentia Kosta Brasov


Companie verificată
Aplica rapid
Vrei sa lucrezi ca menajera/housekeeper?-Recrutam pentru o familie simpatica si serioasa (doi adulti si doi copii)-Cautam o persoana de incredere, cu experienta pentru colaborare pe termen lung care sa se ocupe de menajul locuintei situata in zona de case a Cartierului Noua (aproape de statia de autobuz) Descrierea postului:-program 8 ore-Zilnic: intretinerea spatiului de la parter si dormitoare, spalat si calcat la nevoie-Saptamanal: curatenie gemerala-Ocazional: curatare terase, geamuri, usi-Disponibilitatea de a gati (nu neaparat zilnic) reprezinta un mare plus, se serveste masa de pranz celor doi copii din familie-Salariu avantajos Relatii la telefonul afisat.
ALIKOS SOLUTION SRL

Ajutor bucatar,​ bucatar,​ ajutor ospatar,​ ospatar,​ spalator vase,​ camerista


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 500 până la 600 USD pe lună
Recrutam urgent: ajutor bucatar , bucatar , lucrator in bucatarie, ajutor ospatar, ospatar, camerista, ingrijitor spatii hoteliere  SC LOYAL PALADIN SRL , cu sediul social in Bucuresti, sect 1, str Aleea Alexandru, nr 32, parter, ap 3 , inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J40/ 5888/2011 CUI 28481141,ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU URMATOARELE POSTURI VACANTE:-bucatar (Cod COR 512001),- ajutor bucatar (Cod COR 941101) , -lucrator in bucatarie/ spalator vase ( cod COR 941201 ) ,-ospatar ( 513102 ) ,-ajutor ospatar ( cod COR 513101) ,-camerista (Cod COR 516201), -ingrijitor spatii hoteliere (cod COR 911202) Contract perioada nedeterminata, program lucru : 5 zile lucratoare/saptamana, 8 ore/zi ; salarizare:-500-550 usd pentru posturile de Ajutor bucatar, Lucrator Bucatarie, Ajutor Ospatar, Ospatar, Femeie Serviciu, Ingrijitor spatii hoteliere-600 usd net/luna in functie de experienta pentru posturile de bucatarSe
Elite Hospitality SRL

Barman


Companie verificată
Aplica rapid
Hai în echipa Sergiana !Angajam Barman.Atribuții:să realizezi preparatele din bar conform bonurilor de comandă; să verifici termenele de valabilitate; să aplici principiul FIFO la utilizarea materiilor prime;să realizezi aprovizionarea barului și a frigiderelor cu mărfuri și băuturi;să realizezi inventarierea lunară a mărfurilor din gestiunea bar;Pe lângă salariu noi îți oferim:Bonuri de masa;Spor de fidelitate;Card de sănătate la o clinică privată;reduceri la diversi parteneri,decontare abonament sală fitness.Te asteptam in echipa.
SERGIANA PRODIMPEX

Ospatar


Companie verificată
Aplica rapid
Hai în echipa Sergiana !Angajam OSPATAR.Dacă ești o persoană:responsabilă, organizată;cu abilități foarte bune de comunicare;cunoscătoare a unei limbi de circulație internaționala;cu experiență relevantă în domeniu;Pe lângă salariul , noi îți oferim:bonuri de masă;procent din vânzărispor de fidelitate;card de sănătate la o clinică privată. Îți oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv.Dacă ești dornic (ă) să îți asumi responsabilitățile acestui rol, te invit să ne trimiți CV-ul tău.
SERGIANA PRODIMPEX

Ajutor de bucatar la Nest Restaurant


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 2700 LEI pe lună
La Nest Restaurant avem disponibil postul de Ajutor de Bucătar.Ești pasionat de bucătărie? De tot ce are gust, culoare, textură și observi potențialul în orice ingredient? Îți place să înveți lucruri noi? Ești serios, atent și responsabil? Dacă da, acum este șansa ta de a avea un job plătit corect, oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără și dinamică, un loc de muncă interesant și multe alte beneficii.Așteptăm CV-ul tău!Full-Time. Salar: 2500 -2700 leiNest Restaurant - Acccommodation, Str. Matei Vasilescu, nr.19, Drobeta Turnu Severin
Epitaf Procomp SRL

Barman


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam BARMAN cu exprienta minima pentru restaurant situat in zona centrala. Program de lucru: in ture. Salariul se discuta la interviu- in functie de experienta.
FURNICA ZILIERA

Ajutor Bucatar /​ barman


Companie verificată
Aplica rapid
Royal Bistro Caffe cauta sa angajeze: *ajutor de bucatar*barman Descrierea postului: Efectueaza un serviciu rapid si eficient,creaza o atmosfera prietenoasa. Este in permanenta pregatit sa ajute clientii si isi faca toate atributiunile cu zambetul pe buze; Cerințele postului:-Prezență agreabilă si capacitatea de a invata rapid- Experienta in domeniul- Persoana energica, cu spirit de echipa, mereu preocupata de calitate;- Ai bune abilitati de comunicare si organizare Beneficii oferite- mediu de lucru placut, modern si dinamic- traininguri gratuite- locatie ultramoderna si echipamente profesionale de munca- salariu atractiv si bonusuri in functie de performante  Vino să faci parte dintr-o echipă deschisă, creativă și pasionată de tot ceea ce face. Așteptăm CV-ul tău si suntem încantati să te cunoaștem!
Royal Bistro Caffe SRL

Hostes la Restaurant Agape


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 LEI pe lună
Restaurant Agape by Kripton are disponibil un post de hostes Full Time! Ne mărim echipa și căutăm oameni pasionați de crearea unor experiențe inedite pentru clienții noștri, care să ne întregească echipa într-unul dintre cele mai noi restaurante deschise în inima Severinului. Ce oferim: Salariu: 2000 lei Concediu plătit: 21 zile Masă calda, cafea, răcoritoare Bonusuri Posibilitatea de dezvoltare si promovare in cadrul echipei Aplică, sau distribuie postarea! Te așteptăm în echipa Agape by Kripton. Agape Restaurant by Kripton Bulevardul Carol I, nr. 2A, Drobeta-Turnu Severin Palatul Teodor Costescu
Epitaf Procomp SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1756 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.