Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2866 Locuri de Munca restaurante - Joburi restaurante

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2866 Locuri de Munca restaurante - Joburi restaurante

Cauta printr-o varietate mare de joburi restaurante si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Candidatul ideal Restaurant in locatie centrala cu specific international te asteapta in echipa sa pentru mai multe posturi, printre care:- Bucatar- Ospatar- Barman, etcDe ce sa vii alaturi de noi?Pentru ca iti vom oferi un pachet salarial avantajos, bonusuri de performanta, concediu platit, transport de la locul de munca.Vrei sa stii si celelalte avantaje, dar si alte job-uri disponibile ? Suna la numarul 0749600800 sau trimite cv si programeaza o intalnire.
PETRO GRUP
Candidatul ideal Pentru postul de ospatar: candidatul ideal trebuie sa fie o persoana dinamica, comunicativa, sociabila, cu initiativa, bine organizata, atenta la detalii. Diploma calificare, experienta minim 1 an.Descrierea jobului Ospataracordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;cunoasterea si prezentarea intr-o maniera eleganta a meniurilor servite in restaurant;preluarea comenzilor de food&beverage intr-o maniera eficienta si profesionista;servirea impecabila a clientilor cu produsele food&beverage comandate de catre clienti;comunicarea permanenta cu seful de restaurant si personalul din bucatarie;intocmirea notelor de plata, incasarea, utilizarea aparatelor digitale de incasare, predarea sumelor incasate catre seful de restaurant;cunoasterea minima a legislatiei in vigoare privind emiterea si intocmirea documentelor fiscale necesare clientului;cunostinte limba engleza.
BECA TOP CATERER
Candidatul ideal - capacitatea de analiza si sinteza- abilitati in utilizarea calculatoarelor, a altor echipamente informatice si a sistemului de gestiune pentru restaurante- pastrarea confidentialitatii- respectul fata de lege,- corectitudine si loialitate fata de interesele companiei- conduita adecvata in timpul serviciuluiDescrierea jobului - Intocmeste si urmareste semnarea zilnica a fisei de magazie pentru predarea / primirea materiei prime si a produselor finite- Intocmeste pe fiecare eveniment proces-verbal de predare-primire a produselor finite iesite/ intratate in magazie- la primirea materiei prime efectueaza receptia - intocmeste documentele de evidenta a receptiilor cantitative si calitative- verifica corectitudinea conform contract a elementelor inscrise pe documente primite- intocmeste invenatrul dupa fiecare eveniment- intocmeste comenzile caatre furnizori conform indicatiilor responsabililor food & baverage- intocmeste analiza a furnizorilor/ se asigura de exista furniz
DALL ARTE
Candidatul ideal NOODLE PACK Angajează pentru locațiile din Cluj, Deva si Iasi.MANAGER de RESTAURANT Dacă îți dorești o provocare și simți că ești pregătit/ă să faci următorul pas în cariera ta, nu mai sta pe gânduri. Te invităm să faci parte din echipa noastră pe postul de Manager de restaurant! Ne dorim un coleg/ăorganizat/ă, perseverent/ă, cu abilități de comunicare și lucru în echipă, dornic/ă de a se implica în activitatea companiei și a se dezvolta împreună cu aceasta.Atributii : Creezi un mediu de lucru constructiv și eficient pentru tine și membrii echipei în restaurant; Te asiguri că standardele de calitate și procedurile de lucru ale companiei sunt respectate; Oferi instruire, suport și feedback membrilor echipei, lucrând alături de ei în restaurant; Te asiguri că indicatorii de performanță primiți sunt îndepliniți. Te implici în selecția candidaților și le asiguri o bună integrare în echipă; Identifici și dezvolți angajații cu potențial, oferindu-le suport teoretic și practi
NOODLE PACK
Candidatul ideal Cautam persoane responsabile, pasionate si deschise spre lucrul cu oamenii: manager, bucatar sef, bucatar, ajutor bucatar, barman, barista, ospatar, back office - contabilitate primara. * experienta nu este obligatorie* programul poate fi si Part Time*aspect fizic placut, prezenta agreabila;*atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;Descrierea jobului Beneficii:*posibilitatea de a evolua intr-un mediu de lucru placut*pachet de beneficii motivant-salarii atractive si bonusuri salariale in functie de performanta
MANUFAKTURA CAFE & BISTRO
Candidatul ideal Speed Pizza, firma creata in 2003, specializata in Pizza, Paste si Burgueri, cu 6 locatii deschise in Bucuresti si in plina expasiune, cauta coleg/a pentru postul de Sef de Tura/Manager de Restaurant.- Ai experienta in coordonarea, controlul si organizarea unei echipe?- Esti o persoana responsabila, organizata si orientata spre performanta?- Ai experienta in bucatarie sau un rol similar - reprezinta un avantaj.Daca da inseamna ca ne protrivim, daca nu, nu conteaza cat timp esti dispus sa inveti!Aplica acum!Descrierea jobului Vei atribui sarcini si vei organiza activitatile angajatilor din cadrul punctului de lucru.Te vei implica in mod direct in activitatea punctului de lucru.Vei acorda suportul echipei in indeplinirea sarcinilor.Vei respecta termenele limita pentru raportari, comenzi furnizori, etc.Vei receptiona materiile prime si vei fi raspunzator pentru stocul punctului de lucru.Te vei asigura ca sunt respectate standardele de calitate si regulile interne de funct
SPEED PIZZA
Candidatul ideal Cautam colegi care sa se alature echipei PAUL pentru postul de Manager de tura!Pentru noi conteaza pasiunea. Experienta o castigam impreuna!Cautam persoane devotate, cu atitudine pozitiva si prietenoasa.Descrierea jobului Ce trebuie sa faci: Creezi un mediu de lucru constructiv în restaurant, cu impact pozitiv asupra Turnover-ului si Retentiei; Te implici in selecția candidaților și le asiguri o buna integrarea in echipă; Coordonezi si iti motivezi echipa; Identifici și promovezi angajații cu potențial de dezvoltare; Intocmesti programului de lucru săptămânal; Gestionezi materia prima, plasezi comenzile și verifici produsele; Gestionezi eficient situațiilor dificile venite din partea clienților; Te asiguri ca idicatorii de performantă sunt cel putin in standard; Utilizezi sistemele informatice și raportare conform frecvențelor stabilite.Ce iti oferim: Tichete de masa (20 Lei / zi); Program de lucru variat si flexibil, in 2 schimburi; Prima acordata cu ocazia sarbatoril
MOULIN DOR
Candidatul ideal Situat in centrul orasului Bucuresti,Restaurant Kane este in cautare de persoane pasionate de domeniul horeca, dornice să evolueze și să învețe lucruri noi.Oferim salariu atractiv, program flexibil, masa inclusa, decont transport, discount servicii, spirit de echipa si atmosfera placuta.Descrierea jobului Beneficii:Salariu motivantProgram FlexibilMasa inclusaDiscount serviciiDecontare transport
RHINO SERVICES & EVENTS
Candidatul ideal Cautam persoane inspirate si entuziaste, care sa ofere oaspetilor nostri o experienta gastronomica de neuitat, intr-o atmosfera relaxata si ambianta de paradis.PROFILUL DUMNEAVOASTRĂ, AȘA NE ÎNCÂNTAȚI PE NOI:• Aveti o personalitate deschisă, amabilă, de gazdă, care îi întâmpină pe oaspeți cu bucurie și amabilitate autentică.• Vă caracterizează atenția pentru servicii de calitate și aveți capacitatea de înțelegere deosebită pentru nevoile celorlați.• Rezolvați toate sarcinile ce vă revin în echipă, sunteți o persoană responsabilă, corectă, respectați termenele primite și contribuiți astfel la succesul economic al companiei.• Disponibilitate pentru lucru in ture.• Nu este necesara experienta anterioara.Descrierea jobului RESPONSABILITĂȚILE DUMNEAVOASTRĂ, AȘA ÎI ÎNCÂNTAȚI PE OASPEȚII NOȘTRI:• Vă ocupați de oaspeții noștri cu multă atentie pentru detalii și creați momente unice, intr-o ambianta magica.• Asigurati necesarul de produse de gastronomie în cadrul restaurantului
THERME NORD BUCURESTI
Candidatul ideal Samsara FoodHouse servește de peste 8 ani preparate naturale realizate cu multă pricepere și drag. Ne propunem să ne îmbunătățim și să ne rafinăm continuu tehnicile și procesele pentru a ne surprinde oaspeții cu preparate dintre cele mai fine, atent pregătite până la cele mai mici detalii legate de gust, savoare, arome și aspect în scopul de a le crea o experiență unică oridecâteori ne trec pragul.Iar pentru ca acest proces să fie unul desăvârșit, sigur și performant avem nevoie de tine să ocupi rolul și funcția de Receptionist/ Hostess RestaurantCe vom aprecia la tine?Cunoștințe de operare PC (android/ tabletă);Nivel avansat al limbii engleze;Atenție la detalii și spirit de observație;Prezența plăcută și amabilitate;Bune abilități organizatorice.Descrierea jobului DESCRIEREA JOBULUIRoluri și responsabilități cheie pe care ar urma să le aiOperațiuni:Te vei ocupa de rezervările telefonice sau de pe site;Vei prelua toate apelurile telefonice pentru rezervare sau solicita
SAMSARA FOOD
Candidatul ideal Formam echipa la Restaurant FRESCA XVI:- sef bucatar- bucatar- ajutor bucatar- barman- ospatar- ajutor ospatar- spalator vaseCANDIDATUL IDEAL:Persoana serioasa, sociabila, cu bune abilitati de comunicare, determinata si dornica sa invete mereu lucruri noi;Experienta in industrie reprezinta un avantaj;Limba engleza - nivel mediu;
BELVEDERE HORECA
Candidatul ideal Candidatul ideal pentru echipa Barrique se adapteaza usor la cultura organizationala pe care noi o promovam; Este implicat in tot procesul; Transfera mai departe clientilor/oaspetilor valorile noastre.Descrierea jobului Posturile disponibile sunt:- bucatar- ajutor bucatar- barman- ospatar- ajutor ospatar- consilier vanzari vinuriLocatia stabila de lucru, program si in weekend, contract pe perioada nedeterminata, munca in schimburi, program fix (cu posibilitati flexibile pentru situatii exceptionale (ex. examene etc.).In functie de postul pentru care aplici salariul este fix ori fix cu bonus in functie de vanzari. Mediul de lucru este dinamic si vei face parte dintr-o echipa tanara, open-minded si deschisa la noi provocari.
TIK DISTRIBUTIE
Candidatul ideal Cerinte:• Experienta reprezinta un avantaj;• Cursurile de calificare in domeniu reprezinta un avantaj;• Cunostinte minime de limba engleza: nivel conversational• Spirit de echipa, implicare, initiativa si rigurozitate;Descrierea jobului Intampina si insoteste clientii la masa; preia comezile oaspetilor intr-o maniera eficienta si profesionista; asista oaspetele de cate ori este nevoie; cunoaste foarte bine meniul; promoveaza si vinde produsele din meniu; intocmeste sau verifica intocmirea corecta a notelor de plata; incaseaza contravaloarea notelor de plata conform cu consumatia servita;
METALTIM
Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postului Angajam OSPATAR/ AJUTOR OSPATAR pentru Restaurant / Bar HOTEL ATLAS 4 *, TIMISOARA, Piata Sfantul Gheorghe Nr. 2-3 Cerințele postului • Experienta minim 1 an reprezinta un avantaj; • Cursurile de calificare in domeniu reprezinta un avantaj; • Cunostinte minime de limba engleza: nivel conversational • Spirit de echipa, implicare, initiativa si rigurozitate; Responsabilitățile postului Primeste si serveste clientii; Preia comenzile intr-o maniera eficienta si profesionista; Acorda atentia cuvenita si asigura servicii ireprosabile clientilor; Cunoaste foarte bine meniul; Intocmeste sau verifica intocmirea corecta a notelor de plata. Descrierea companieiHotelul ATLAS 4* este situat în Timisoara in zona zero istorica a orasului, lângă Piata Unirii si Piata Libertatii si dispune de 51 de camere de diverse tipuri, restaurant, bar, 3 Sali conferinta, parcare, etc.
S.C. METALTIM S.A.
Companie verificată
Aplica rapid
Salariu de la 2300 până la 2500 LEI pe lună
Restaurantul Ograda, unul dintre cele mai bine cotate restaurante din Brașov (https://ograda.ro/), este în căutarea unui bucătar cu experiență în pregătire salatelor Cerințele postului·      Experință în domeniu (cunoștințe de tehnici culinare, procese tehnologice);·      Rigurozitate în regulile de igienă în alimentația publică; ·      Atitudine plăcută și pozitivă; Ce oferim·      Posibilitatea de a lucra pentru unul dintre cele mai bine cotate restaurante din Brașov (numărul 1 din Brașov conform Trip Advisor); ·      O echipă frumoasă, formată din colegi profesioniști; ·      Pachet salarial atractiv; ·      Stabilitate și posibilitate de creștere; 
B ART RESTAURANTE SRL
RESPONSABILITATI - Asigură organizarea si calitatea produselor culinare ale unității; - Organizează activitatea personalului din bucătărie: funcții, atributii, program, relatii etc; - Bunele relații cu furnizorii si reprezentanții acestora; - Urmărirea prețurilor, negocierea acestora si alegerea cu grijă a produselor in privința raportului calitate/preț; - Elaborarea meniului în colaborare cu direcția ți serviciul de sală; - Controlul asupra timpului de livrare si de stocare in zonele prevăzute in acest scop, astfel incat sa nu se rupa lantul comenzilor; la fiecare livrare, sunt verificate datele limita de consum si datele optime de utilizare; - Supravegherea regulilor de securitate si de igiena in vigoare si buna lor aplicare in cadrul echipei. CERINTE - Experiența pe un post similar într-o rețea de restaurante tip franciză; - Capacitate de organizare și planificare
VARITUR FOOD
Candidatul ideal Cerinte:Experienta de minim 1 an pe o pozitie similara;Cunoasterea programului de contabilitate Saga – reprezinta un avantaj;Disciplina, seriozitate, preocupare profesională, responsabilitate şi atenţie la locul de munca; Descrierea jobului Atributiile postului:Responsabilitati :Inregistrarea zilnica, corecta si la timp, in conformitate cu legislatia in vigoare, in programul utilizat de companie, a datelor de contabilitate primara, pe baza documentelor justificative: facturi, incasari si plati, intocmirea zilnica a registrului de casa, deconturi de cheltuieli, bonuri de consum; Indosarierea si arhivarea documentelor;Tinerea la zi a evidentelor pe clienti si furnizori si urmarirea incasarilor, respectiv a platilor; Asigura evidenta corecta a inscrierilor in REVISAL si la timp ;Completeaza diverse adeverinte solicitate de salariati ; Intocmirea statului de plata lunar;
CUCINA IL CALCIO
Candidatul ideal Hotel Restaurant Belvedere 4* Brasov isi mareste echipa cu:- Receptioner hotel;- Camerista;- Personal tehnic cu aptitudini de instalatii sanitare;- Personal intretinere piscina;- Manager restaurant;- Bucatar;- Cofetar-patiser;- Ajutor bucatar;- Barman;- Ospatar.CANDIDATUL IDEAL:Persoana serioasa, sociabila, cu bune abilitati de comunicare, determinata si dornica sa invete mereu lucruri noi;Experienta in industria hoteliera reprezinta un avantaj;Limba engleza - nivel mediu;Cunostinte de operare a calculatorului;Cunoasterea unui program de gestiune hoteliera reprezinta un avantaj.
BELVEDERE HORECA
Candidatul ideal - minim 1 an experiență în domeniul HORECA, pe post de conducere- bune abilități de comunicare- bun mediator și organizator- capabil să coordoneze și să muncească în echipă- capabil să gestioneze resursele restaurantului- capabil să rezolve probleme și să se adapteze rapid la situații neprevăzute- cunoștiinte de contabilitate primară- orientat spre profitabilitate- operare PC Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Outlook).Descrierea jobului - organizează activitatea echipei- lucrează eficient și proactiv cu managerul de restaurant- preia unele atribuții ale managerului de restaurant- actualizează agendele de lucru- instruiește personalul, dacă este nevoie- responsabil de urmărirea stocurilor și asigurarea controlului calității- operează documente financiare, achiziții și ține legătura cu firma de contabilitate- găsește soluții pentru îmbunătățirea serviciilor- redactează și modifică rapoarte lunare- promovează restaurantul.Dacă și tu îți dorești:• Echipă tanară ș
MAISON DES CREPES
Candidatul ideal Candidatul ideal pentru Mesopotamia este o persoană deschisă, amabilă, pozitivă care își dorește să învețe zi de zi. Să iubească interacțiunea cu oamenii și să creeze un loc plăcut pentru angajații din echipa sa. Să acorde respect clienților, partenerilor și furnizorilor cu care interacționează. Îți dorești să faci parte din echipa Mesopotamia din Buzău - Shopping City? Așteptăm CV-ul tău, aplică în formularul de mai jos.Descrierea jobului - Coordonarea echipei- Capacitatea de a motiva echipa- Organizarea punctului de lucru- Atitudine pozitiva si conciliantă în relațiile cu clienții și colegii- Coordonarea programelor de instruire/training ale personalului- Organizarea programului de lucru a personalului- Menținerea relației cu furnizorii- Urmărirea calității preparatelor, cantitativ și calitativ- Stabilirea necesarului de materii prime/ marfuri, necesare restaurantului- Experiență în domeniu și studiile superioare reprezintă un avantajCe oferim:- Salariu atractiv- Tra
SET-CORPORATION
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2866 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.