Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3088 Locuri de Munca in Timisoara - Joburi in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3088 Locuri de Munca in Timisoara - Joburi in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer proiectant instalatii sanitare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4500 până la 4800 LEI pe lună
Canditatul ideal:-este absolvent de studii superioare in domeniul instalatiilor pentru constructii - studii licenta 4 ani-doreste sa faca parte dintr-o echipa die profesionisti tineri si sa invete lucruri noi-serios, responsabil, cu respectarea termenelor de predare proiecte Descrierea jobuluiPrroiectare instalatii sanitare pentru cladiri civile si industriale:- interioare: apa rece, apa calda menajera, canalizare menajera si pluviala- exterioare: alimentare cu apa si canalizare Asiguram masa pranz zilnica, bonuri de masa, bonusuri de performanta, cursuri de specializare. Descrierea companieiSocietatea a fost înfiinţată în anul 1994, numele firmei EST GAZ provenind de la inițialele domeniului nostru de activitate: Electrice, Sanitare, Termice si Gaz.Activitatea principală a societății constă în acordarea de servicii de proiectare și de consultanță tehnică în domeniul instalațiilor pentru construcţii in vederea obtinerii autorizatiei de construire. Elaboram proiecte tehnice si detalii d
EST GAZ S.R.L.

Operator utilitati (fochist,​ frigotehnist)_cu cazare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 4000 LEI pe lună
Cerințe:-Studii medii/scoala profesionala- profil tehnic;-Cunoștințe minime de operare pe calculator;-Experienta in domeniul instalatiilor frigotehnice-Disponibilitate pentru program de lucru in tura continua- 4 schimburi-Calificare de frigotehnist industrial sau autorizatie ISCIR de fochist-constituie un avantaj Beneficii:-Salariu motivant și majorări salariale periodice-Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;-Asigurare medicala si de viata-Bonus de performanță-Primă de vacanță, primă de Paști și primă de Crăciun;-Ore suplimentare plătite dublu;-Tichete de masă în valoare de 30 lei/zi lucrată.-Posibilitate de cazare in conditii bune. Responsabilități:-Asigura functionarea a utilajelor, instalatiilor si echipamentelor-Monitorizează diferite etape în procesul de creare utilitati (apa proces, aer comprimat, frig industrial si CO2)- Efectuează analize de control în diferite etape ale procesului, conform standardelor de calitate- Aplică și menține standardele de curațenie- Aprovizione
Clarismart Consulting SRL

Agent suport clienti cu limba olandeza


Companie verificată
Aplica rapid
Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Agent suport clienti, cunoscatori de limba olandeza - nivel avansat. Cerinte- cunostinte foarte bune de limba olandeza- abilitati de comunicare, de ascultare- capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor- spirit de echipa si initiativa Beneficii:- salariu fix- tichete de masa- sporuri- asigurare medicala SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Coordonator tehnic_telecomunicatii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 6000 LEI pe lună
Pentru partenerul nostru - o firma de top in instalatii de telecomunicatii din tara - cautam un Coordonator Tehnic echipe tehnicieni in Timisoara. Responsabilitatile postului:-Organizeaza si programeaza echipele de tehnicieni-Ofera solutii pentru problemele identificate;-Stabilibeste strategii de organizare eficienta a echipelor de tehnicieni;-Supervizeaza echipele de tehnicieni; Cerinte:-Studii tehnice medii sau superioare-Seriozitate;-Adaptabilitate;-Experienta in telecomunicatii;-Permis cat. B-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant -Servicii medicale decontate de angajator -Angajare pe durata nedeterminata. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Personal la sortare cu transport din Padureni


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2300 până la 2800 LEI pe lună
Clarismart Consulting angajeaza personal pentru activitatea de sortare. Cerințe:-Experienta nu este necesara-Dorință de a munci-Persoana onesta si harnica-Disponibilitatea de lucru in doua schimburi Beneficii:-Tichete de masa-Bonusuri lunare-Prime de sarbatori-Transport asigurat din Padureni Responsabilități:-Executa activitati de sortare SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Muncitor necalificat_3800 Lei


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3800 până la 4400 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta muncitori necalificati pentru companie din Timisoara. Cerinte:-experienta nu este necesara-abilitați tehnice-Implicare în activitate-dorință de a munci-persoana onesta, harnica si ordonata Responsabilități:-desfasoara activitati pe teren Beneficii:-salariu avantajos 3800 Lei, in mana-tichete de masa 30 lei/zi-program de lucru intr-un singur schimb-asigurare medicala-prime de Sarbatori-transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Manager/​Consilier despagubiri accidente rutiere


Companie verificată
Aplica rapid
Căutăm un manager/consilier ca tine! Dacă te atrage ideea de a lucra într-o companie care pune preț pe talentul tău și care este dispusă să investească în pregătirea ta profesională, suntem convinși că merită să aplici. În plus, dacă esti o persoană: - perseverentă, dinamică, orientată către rezultate;- cu spirit antreprenorial;- care deține o capacitate de analiză și sinteză;- cu abilități de comunicare și negociere;- care merge înainte, indiferent de obstacole;- ești mai mult decât binevenită în echipa! Descrierea jobului: - Venim în sprijinul persoanelor vătămate sau a familiilor persoanelor decedate în accidente rutiere, acordându-le asistență pentru obținerea despăgubirilor cuvenite, de la societățile de asigurări. Responsabilitățile tale: Manager:- Recrutarea și selecția candidaților în vederea dezvoltării echipei;- Planificarea și organizarea activității;- Coordonarea, monitorizarea și evaluarea activității echipei;- Pregătirea și formarea deprinderilor specifice activității de
Serar Invest Consult SRL

Tehnician montaj tâmplărie /​elemente conexe


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 6000 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Tehnician montaj. Cerinte- studii minim 8 clase-experienta in domeniu- abilitati tehnice- permis auto categ. B- cunoștințe desen tehnic Descriere post:- efectueaza activitati de montare tâmplărie/ elemente conexe- se lucreaza intr-un singur schimb, 8-17 Beneficii:- salariu fix- tichete de masa-transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Asistent resurse umane


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3500 LEI pe lună
Clarismart Consulting recruteaza personal pentru postul de Asistent resurse umane, la companie aflata in plina dezvoltare, din Timisoara. Responsabilități-Programarea întâlnirilor și organizarea documentelor-Penținerea și actualizarea bazelor de date, precum- Psigurarea unei comunicări eficiente între departamente. Beneficii:-salariu fix-tichete de masa-asigurare medicala-oportunitati de invatare Cerințe:-Student/ absolvent de studii superioare-Experiență anterioară nu este necesara-Abilități excelente de comunicare verbală și scrisă-Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a gestiona mai multe sarcini simultan-Orientare către detalii și atenție la precizie-Abilități bune de organizare și gestionare a timpului SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Operator facturare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 până la 4000 LEI pe lună
Clarismart Consulting recruteaza OPERATOR FACTURARE pentru companie de productie. Cerinte:- Experienta pe un post similar de minim 2 ani inclusiv in utilizarea de programe specifice de facturare si evidenta de gestiune;- Cunostinte de contabilitate primara;- Capacitate de analiza, planificare si control;- Cunostinte bune de operare SAP; Beneficii:-salariu fix-tichete de masa-transport decontat-asigurare medicala-prime de sarbatori Responsabilitati:- Operarea si gestionarea facturilor de avans;- Intocmirea facturilor aferente livrarilor interne si externe;- Indosariera/arhivarea avizelor de insotire marfa si a facturilor;- Indosarierea / arhivarea documentelor aferente livrarilor din afara comunitatii europene: facturi, avize, CMR;- Gestionarea efectelor comercial-bancare aferente incasarilor interne: evidenta/depunere la banca conform calendarului agreat;- Preluarea si incasarea de numerar si depunerea acestuia la banca. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopu
Clarismart Consulting SRL

Operator Productie


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru clientul nostru, a carui misiune este implementarea celui mai mare proiect de economie circulara din Romania, cautam Operatori Productie in Timisoara. Responsabilitati:Intelegerea procesului de sortare;Gestionarea si verificarea benzii de lucru;Sortarea corecta a produselor.  Cerinte:Minim 8 clase absolvite;Atentie la detalii;Dexteritate.  No: PR/023931
Lugera - The People Republic

Media netă estimată pe baza celor 384 de salarii introduse în Salario: 2831 RON/Luna

Personal la sortare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2100 până la 2600 LEI pe lună
Clarismart Consulting angajeaza personal pentru activitatea de sortare. Cerințe:-Experienta nu este necesara-Dorință de a munci-Persoana onesta si harnica-Disponibilitatea de lucru in doua schimburi Beneficii:-Tichete de masa-Bonusuri lunare-Prime de sarbatori Responsabilități:-Executa acivitati de sortare SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Tehnician Service Stivuitoare - Timisoara/​Arad/​Caras Severin


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5500 LEI pe lună
Util SPC Companie romaneasca, distribuitor de stivuitoare Crown si Hyundai in Romania cauta colegi. Cautam persoane serioase, ordonate, punctuale si cu spirit de echipa Jobul presupune desfasurarea activitatii de intretinere, reparatie si asigurarea mentenantei stivuitoarelor si altor echipamente de ridicat la sediile clientilor. Activitatea se va desfasura la sediile clientilor din mai multe zone/judete:Timisoara/Arad/Caras Severin Cerinte: -Studii medii/superioare in domeniul electromecanic, mecanic, intretinerea masinilor-Experienta in repararea utilajelor (reprezinta un avantaj experienta in repararea stivuitoarelor)-Cunostinte tehnice de baza in instalatii electrice masini industriale, mecanica, hidraulica;-Aptitudini tehnice teoretice si practice-Abilitatea de a citi si intelege scheme electrice si documentatie in limba engleza;-Experienta anterioara service-ul pe teren-Cunostinte minime de operare calculator MS Office-Detinerea permisului de conducere ( jobul presupune deplasari
Util S.P.C. SRL

Electrician


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 5500 LEI pe lună
Clarismart Consulting, companie de recrutare si selectie de personal, cauta pentru companie de instlatii din Timisoara, persoane pentru postul de Electrician instalatii electrice. Descrierea postului:- Executa instalatii electrice Cerinte:- Studii tehnice_liceu/ scoala profesionala- Cunostinte in domeniul electricitatii Beneficii:- Salariu fix- Bonus lunar SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Consilier juridic


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 7000 LEI pe lună
Candidatul Ideal- licentiat in stiinte juridice- are experienta relevanta de 2-4 ani in domenii precum: drept comercial, drept civil, drept procesual civil si dreptul muncii, in relatia cu Registrul Comertului si alte autoritati ale statului- cunoaste legislatia si este la curent, in permanenta, cu modificarile legislative- are cunostinte avansate MS Office si nivel mediu limba engleza- loialitate, confidentialitate, implicare, initiativa, persuasiune, time management, abilitati bune de comunicare si mediere- capacitate de organizare si prioritizare a sarcinilor, usurinta de a lucra la mai multe proiecte concomitent- persoana deschisa, cu atitudine pozitiva, orientata catre gasirea de solutii Descrierea jobuluiPersoana care va fi angajata pe aceasta pozitie, va avea ca atributii cel putin urmatoarele:- monitorizeaza continuu si aduce informari conducerii, in timp util, pentru aplicarea conforma a legislatiei in vigoare pentru toate activitatile companiei- se ocupa de autorizarea sau re
Clarismart Consulting SRL

Operator Timisoara,​ Uihei,​ Biled,​ Sandra,​ Becicherec,​ Dudesti


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3500 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta in vederea angajarii persoane pentru postul de Operator productie. Cerinte- seriozitate si responsabilitate Descriere post- realizeaza activitati in sectie .- persoana dornica sa invete. Beneficii- salariu fix- tichete de masa- prima anuala de concediu si prime de sarbatori- bonusuri de performanta- asigurare transport - se lucreaza in 3 schimburi.- transport din Timisoara, Uihei, Biled, Sandra, Becicherec, Dudesti, Sanandrei, Periam, Pesac, Carani, Barateaz, Gelu SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura
Clarismart Consulting SRL

Lacatus mecanic


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:- Scoala profesionala sau liceu tehnic/ industrial-Cunostinte si experienta in domeniu- Disponibilitate de invatare si implicare in munca-Disponibilitate pentru depasari Beneficii:- salariu atractiv- program de lucru un singur schimb de L- V- prime de Paste si de Craciun- tichete de masa- transport asigurat Responsabilități:- Executa lucrari in atelier mecanic Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Operator call-center cu germana si engleza


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:-Limba engleză și germană la nivel avansat - obligatoriu;-Abilitati de comunicare, de ascultare-Capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor-Spirit de echipa si initiativa Beneficii:-Program de lucru full-time, doar ture de zi-Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată;-Concedii conform legislației;-Asigurare medicală:-Tichete de masă;-Salariu motivant fix. Responsabilități:-Raspunde la apelurile clientilor;-Rezolva solicitarile clientilor atat la telefon, cat si pe e-mail;-Ofera asistenta in acord cu conditiile si procedura companiei;-Ofera supot tehnic;-Cauta informatiile necesare in functie de fiecare situatie, folosind resursee puse la dispozitie de companie. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Operatori mase plastice


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3500 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-experienta in domeniul maselor plastice-cunostinte tehnice-se lucreaza in trei schimburi Beneficii:-salariu motivant-tichete de masa 30 lei-prime de pasti-prime de concediu-al 13-lea salariu-bonus de productie dupa 3 luni Responsabilități:-verifica starea masinilor de injectie-participa la intretinerea preventiva a masinilor de injectie-pregateste materiile prime,identifica materialele plastice folosite si stabileste materialele auxiliare-inregistrarea zilnica a productiei-verifica rezultatele productie SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3500 LEI pe lună
Cerinte- Autorizatie ISCIR manipulare echipamente de ridicare/transport marfa- Experienta in domeniu-Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Responsabilitati:-Sa conduca motostivuitorul in conformitate cu regulile de Protectia Muncii;-Sa participle la inventarele planificate. Beneficii:-Salariu atractiv-Tichete de masa de 20 Ron/ zi-Transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Intrebari frecvente

Care este salariul mediu in Timisoara?

Salariul mediu net in Timisoara este de 4 300 lei. Venitul mediu brut fiind de 7 500 lei, potrivit datelor INS pe anul 2022.

Cate locuri de munca sunt disponibile in Timisoara?

In prezent avem disponibille 3 088 locuri de munca in Timisoara.

Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.