Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3095 Locuri de Munca in Timisoara - Joburi in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3095 Locuri de Munca in Timisoara - Joburi in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer proiectant instalatii sanitare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4500 până la 4800 LEI pe lună
Canditatul ideal:-este absolvent de studii superioare in domeniul instalatiilor pentru constructii - studii licenta 4 ani-doreste sa faca parte dintr-o echipa die profesionisti tineri si sa invete lucruri noi-serios, responsabil, cu respectarea termenelor de predare proiecte Descrierea jobuluiPrroiectare instalatii sanitare pentru cladiri civile si industriale:- interioare: apa rece, apa calda menajera, canalizare menajera si pluviala- exterioare: alimentare cu apa si canalizare Asiguram masa pranz zilnica, bonuri de masa, bonusuri de performanta, cursuri de specializare. Descrierea companieiSocietatea a fost înfiinţată în anul 1994, numele firmei EST GAZ provenind de la inițialele domeniului nostru de activitate: Electrice, Sanitare, Termice si Gaz.Activitatea principală a societății constă în acordarea de servicii de proiectare și de consultanță tehnică în domeniul instalațiilor pentru construcţii in vederea obtinerii autorizatiei de construire. Elaboram proiecte tehnice si detalii d
EST GAZ S.R.L.

Frezor CNC


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4500 LEI pe lună
Cerinte:- seriozitate si atentie la detalii- capabil sa lucrezi independent- cunostinte foarte bune de prelucrari prin aschiere- calificare , frezor- experienta în domeniu- cunostinte programare direct pe masina (FANUC ) Beneficii- contract de munca pe perioada nedeterminata- bonuri de masa- transport asigurat- prima de Craciun- prima de Paste- program de lucru L - V de la 7 - 15 30 ( doar 1 schimb ) SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Inginer constructor


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Cerințe:- Studii superioare in domeniul constructiilor, constituie avantaj- Experienta in domeniul managementului de proiect- Sa detina cunostinte foarte bune de operare PC - MS Office- Cunostinte de AUTOCAD, Microsoft Project- constituie avantaj- Cunoasterea normativelor in constructii- Spirit de echipa. Beneficii:-Salariu fix-Tichete de masa Responsabilități:- Coordonează activitatea proiectelor din santier- Asigura desfasurarea lucrarilor încredinţate ,in conformitate cu proiectele tehnice, detaliile de executie si caietele de sarcini- Se asigura ca toate lucrarile se desfasoara conform standardelor de calitate.- Implementeaza proceduri si reguli in cadrul proiectelor.- Mentine legatura cu institutiile statului. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Tehnician CNC


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Clarismart Consulting angajeaza pentru o companie de prelucrari mecanice din Timisoara, persoane pentru postul Operator CNC . Cerințe:- Studii medii- Experienta in domeniu- Acuitate vizuala- Atentie sporita la detalii Atributii:- Verificarea, reglarea si setarea functionarii masinilor inainte de pornire si pe durata desfasurarii activitatii- Dotarea corecta a masinilor cu scule- Verificarea calitatii produselor finite Beneficii:- Salariu motivant- Program de lucru intr-un singur schimb- Prime de sarbatori- Mediu de lucru placut- Sansa de a face parte dintr-o echipa de profesionisti;- Posibilitatea dezvoltarii pe plan profesional. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Economist


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:- Studii superioare în domeniul financiar contabilitate,- Experienta pe un post similar minim 3 ani,- Cunostinte operare PC: Windows; MS Office; Internet explorer; Outlook, Beneficii:- Salariu atractiv, corelat cu experiența Responsabilități:-Inregistrarea corecta si la zi a documentelor contabile in programul de contabilitate intocmirea declaratiilor-Tine legatura cu bancile , clientii si furnizorii interni si externi,-Comunica cu beneficiarii in privinta consultarii soldurilor si a emiterii instrumentelor de plata-Verifica facturile furnizorilor de prestari servicii interne si externe, precum si inregistrarea acestora in contabilitate-Efectuari de reconcilieri de solduri cu furnizorii SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Operator productie - 1 schimb


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3500 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta operatori productie pentru companie din Timisoara. Cerinte:-experienta nu este necesara-Implicare în activitate-dorință de a munci-persoana onesta, harnica si ordonata Responsabilități:-desfasoara activitati in hala Beneficii:-salariu avantajos-tichete de masa-transport decontatprogram de lucru intr-un singur schimb-prima de concediu-prime de Sarbatori SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Instalator


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-calificare instalator constituie avantaj-se lucreaza pe santiere-experienta constituie avantaj Beneficii:-salariu motivant Responsabilități:-executa trecerile prin plansee si ziduri pentru instalatii de climatizare-moteaza tuburile,coturile.elementele de ramificatie-monteaza recipiente conform normelor ISCIR-intocmeste rapoarte SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Achizitor


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:-Studii medii sau superioare-Gandire analitica, idei de imbunatatire continua-Persoana organizata, cu spirit de initiativa, atenta la detalii-Experienta pe un post similar-Cunostinte tehnice-Cunostinte bune de limba engleza Beneficii:- Salariu competitiv-Tichete de masa-Asigurare medicala- Oportunitati de dezvoltare profesionala Responsabilități:-Are rolul de a asigura in permanenta companiei necesarul de marfuri, materii prime, servicii comandate- Identificarea, evaluarea si selectarea potentialilor furnizori, negocierea contractelor de furnizare-Intocmire comenzi catre furnizori-Urmareste termenele de livrare-Organizeaza transportul de materiale-Stabilirea unor relatii optime cu furnizorii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a problemelor uzuale-Verifica preturile de achizitie-Participa la targuri. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la
Clarismart Consulting SRL

Operator utilitati (fochist,​ frigotehnist)_cu cazare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 4000 LEI pe lună
Cerințe:-Studii medii/scoala profesionala- profil tehnic;-Cunoștințe minime de operare pe calculator;-Experienta in domeniul instalatiilor frigotehnice-Disponibilitate pentru program de lucru in tura continua- 4 schimburi-Calificare de frigotehnist industrial sau autorizatie ISCIR de fochist-constituie un avantaj Beneficii:-Salariu motivant și majorări salariale periodice-Contract de muncă pe perioadă nedeterminată;-Asigurare medicala si de viata-Bonus de performanță-Primă de vacanță, primă de Paști și primă de Crăciun;-Ore suplimentare plătite dublu;-Tichete de masă în valoare de 30 lei/zi lucrată.-Posibilitate de cazare in conditii bune. Responsabilități:-Asigura functionarea a utilajelor, instalatiilor si echipamentelor-Monitorizează diferite etape în procesul de creare utilitati (apa proces, aer comprimat, frig industrial si CO2)- Efectuează analize de control în diferite etape ale procesului, conform standardelor de calitate- Aplică și menține standardele de curațenie- Aprovizione
Clarismart Consulting SRL

Agent suport clienti cu limba olandeza


Companie verificată
Aplica rapid
Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Agent suport clienti, cunoscatori de limba olandeza - nivel avansat. Cerinte- cunostinte foarte bune de limba olandeza- abilitati de comunicare, de ascultare- capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor- spirit de echipa si initiativa Beneficii:- salariu fix- tichete de masa- sporuri- asigurare medicala SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Coordonator tehnic_telecomunicatii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 6000 LEI pe lună
Pentru partenerul nostru - o firma de top in instalatii de telecomunicatii din tara - cautam un Coordonator Tehnic echipe tehnicieni in Timisoara. Responsabilitatile postului:-Organizeaza si programeaza echipele de tehnicieni-Ofera solutii pentru problemele identificate;-Stabilibeste strategii de organizare eficienta a echipelor de tehnicieni;-Supervizeaza echipele de tehnicieni; Cerinte:-Studii tehnice medii sau superioare-Seriozitate;-Adaptabilitate;-Experienta in telecomunicatii;-Permis cat. B-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant -Servicii medicale decontate de angajator -Angajare pe durata nedeterminata. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Personal la sortare cu transport din Padureni


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2300 până la 2800 LEI pe lună
Clarismart Consulting angajeaza personal pentru activitatea de sortare. Cerințe:-Experienta nu este necesara-Dorință de a munci-Persoana onesta si harnica-Disponibilitatea de lucru in doua schimburi Beneficii:-Tichete de masa-Bonusuri lunare-Prime de sarbatori-Transport asigurat din Padureni Responsabilități:-Executa activitati de sortare SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Muncitor necalificat_3800 Lei


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3800 până la 4400 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta muncitori necalificati pentru companie din Timisoara. Cerinte:-experienta nu este necesara-abilitați tehnice-Implicare în activitate-dorință de a munci-persoana onesta, harnica si ordonata Responsabilități:-desfasoara activitati pe teren Beneficii:-salariu avantajos 3800 Lei, in mana-tichete de masa 30 lei/zi-program de lucru intr-un singur schimb-asigurare medicala-prime de Sarbatori-transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Tehnician montaj tâmplărie /​elemente conexe


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 6000 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Tehnician montaj. Cerinte- studii minim 8 clase-experienta in domeniu- abilitati tehnice- permis auto categ. B- cunoștințe desen tehnic Descriere post:- efectueaza activitati de montare tâmplărie/ elemente conexe- se lucreaza intr-un singur schimb, 8-17 Beneficii:- salariu fix- tichete de masa-transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Manager/​Consilier despagubiri accidente rutiere


Companie verificată
Aplica rapid
Căutăm un manager/consilier ca tine! Dacă te atrage ideea de a lucra într-o companie care pune preț pe talentul tău și care este dispusă să investească în pregătirea ta profesională, suntem convinși că merită să aplici. În plus, dacă esti o persoană: - perseverentă, dinamică, orientată către rezultate;- cu spirit antreprenorial;- care deține o capacitate de analiză și sinteză;- cu abilități de comunicare și negociere;- care merge înainte, indiferent de obstacole;- ești mai mult decât binevenită în echipa! Descrierea jobului: - Venim în sprijinul persoanelor vătămate sau a familiilor persoanelor decedate în accidente rutiere, acordându-le asistență pentru obținerea despăgubirilor cuvenite, de la societățile de asigurări. Responsabilitățile tale: Manager:- Recrutarea și selecția candidaților în vederea dezvoltării echipei;- Planificarea și organizarea activității;- Coordonarea, monitorizarea și evaluarea activității echipei;- Pregătirea și formarea deprinderilor specifice activității de
Serar Invest Consult SRL

Asistent resurse umane


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3500 LEI pe lună
Clarismart Consulting recruteaza personal pentru postul de Asistent resurse umane, la companie aflata in plina dezvoltare, din Timisoara. Responsabilități-Programarea întâlnirilor și organizarea documentelor-Penținerea și actualizarea bazelor de date, precum- Psigurarea unei comunicări eficiente între departamente. Beneficii:-salariu fix-tichete de masa-asigurare medicala-oportunitati de invatare Cerințe:-Student/ absolvent de studii superioare-Experiență anterioară nu este necesara-Abilități excelente de comunicare verbală și scrisă-Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a gestiona mai multe sarcini simultan-Orientare către detalii și atenție la precizie-Abilități bune de organizare și gestionare a timpului SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Operator facturare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 până la 4000 LEI pe lună
Clarismart Consulting recruteaza OPERATOR FACTURARE pentru companie de productie. Cerinte:- Experienta pe un post similar de minim 2 ani inclusiv in utilizarea de programe specifice de facturare si evidenta de gestiune;- Cunostinte de contabilitate primara;- Capacitate de analiza, planificare si control;- Cunostinte bune de operare SAP; Beneficii:-salariu fix-tichete de masa-transport decontat-asigurare medicala-prime de sarbatori Responsabilitati:- Operarea si gestionarea facturilor de avans;- Intocmirea facturilor aferente livrarilor interne si externe;- Indosariera/arhivarea avizelor de insotire marfa si a facturilor;- Indosarierea / arhivarea documentelor aferente livrarilor din afara comunitatii europene: facturi, avize, CMR;- Gestionarea efectelor comercial-bancare aferente incasarilor interne: evidenta/depunere la banca conform calendarului agreat;- Preluarea si incasarea de numerar si depunerea acestuia la banca. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopu
Clarismart Consulting SRL

Operator Productie


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru clientul nostru, a carui misiune este implementarea celui mai mare proiect de economie circulara din Romania, cautam Operatori Productie in Timisoara. Responsabilitati:Intelegerea procesului de sortare;Gestionarea si verificarea benzii de lucru;Sortarea corecta a produselor.  Cerinte:Minim 8 clase absolvite;Atentie la detalii;Dexteritate.  No: PR/023931
Lugera - The People Republic

Media netă estimată pe baza celor 384 de salarii introduse în Salario: 2831 RON/Luna

Personal la sortare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2100 până la 2600 LEI pe lună
Clarismart Consulting angajeaza personal pentru activitatea de sortare. Cerințe:-Experienta nu este necesara-Dorință de a munci-Persoana onesta si harnica-Disponibilitatea de lucru in doua schimburi Beneficii:-Tichete de masa-Bonusuri lunare-Prime de sarbatori Responsabilități:-Executa acivitati de sortare SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Tehnician Service Stivuitoare - Timisoara/​Arad/​Caras Severin


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5500 LEI pe lună
Util SPC Companie romaneasca, distribuitor de stivuitoare Crown si Hyundai in Romania cauta colegi. Cautam persoane serioase, ordonate, punctuale si cu spirit de echipa Jobul presupune desfasurarea activitatii de intretinere, reparatie si asigurarea mentenantei stivuitoarelor si altor echipamente de ridicat la sediile clientilor. Activitatea se va desfasura la sediile clientilor din mai multe zone/judete:Timisoara/Arad/Caras Severin Cerinte: -Studii medii/superioare in domeniul electromecanic, mecanic, intretinerea masinilor-Experienta in repararea utilajelor (reprezinta un avantaj experienta in repararea stivuitoarelor)-Cunostinte tehnice de baza in instalatii electrice masini industriale, mecanica, hidraulica;-Aptitudini tehnice teoretice si practice-Abilitatea de a citi si intelege scheme electrice si documentatie in limba engleza;-Experienta anterioara service-ul pe teren-Cunostinte minime de operare calculator MS Office-Detinerea permisului de conducere ( jobul presupune deplasari
Util S.P.C. SRL

Intrebari frecvente

Care este salariul mediu in Timisoara?

Salariul mediu net in Timisoara este de 4 300 lei. Venitul mediu brut fiind de 7 500 lei, potrivit datelor INS pe anul 2022.

Cate locuri de munca sunt disponibile in Timisoara?

In prezent avem disponibille 3 095 locuri de munca in Timisoara.

Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.