Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4261 Locuri de Munca in Timisoara - Joburi in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4261 Locuri de Munca in Timisoara - Joburi in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Controlori calitate 2 schimburi


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 2700 LEI pe lună
TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul AUTOMOTIVE angajeaza in Timisoara pentru postul de CONTROLOR CALITATE cu instruire la angajare.CE TREBUIE SA FACI?Sa controlezi piesele conform unei instructiuni.Se lucreaza de pe scaun. CATE SCHIMBURI?2 schimburi CE OFERIM?Salariu net intre 2500-2700 ronTichete de masa in valoare de 25 lei/ziOre suplimentare platite dubluSpor de weekendBonus de performantaBonus de recomandare 1000leiAsigurare privata de sanatate privata (consultatii,RMN,CT etc)Reducere la abonamentele salilor de fitness cu 7CardPrime de sarbatori(Paste si Craciun)in valoare de 600 ronTransport asigurat din TimisoaraEchipament de protectie asigurat: capelina,bocanci si masca de protectie(pentru a evita oxidarea placutelor ceramice)Pentru detalii ne puteti contacta la nr de telefon afisat sau ne puteti lasa datele dvs si va contactam noi!Te asteptam in echipa noastra!
Trigo Romania

Inginer/​ tehnician service


Companie verificată
Aplica rapid
Cerinte:-Calificare de specialitate in domeniul electrotehnic sau mecanic-Experienta constituie avantaj-Permis conducere categ. B-Disponibil la program flexibil si deplasari-Serios, onest, responsabil si comunicativ-Orientat spre gasirea de solutii Activitatea presupune mentenanta echipamentelor Beneficii-Salariu motivant -Tichete de masa-Tichete de vacanta
Clarismart Consulting

Controlori calitate


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 2700 LEI pe lună
TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul AUTOMOTIVE angajeaza in Timisoara pentru postul de CONTROLOR CALITATE cu instruire la angajare.CE TREBUIE SA FACI?Sa controlezi piesele conform unei instructiuni.CATE SCHIMBURI?4 schimburiCE OFERIM?Salariu net intre 2500-2700 ronTichete de masa in valoare de 25 lei/ziOre suplimentare platite dubluSpor de weekendSpor de noapteBonus de performantaBonus de recomandare 1000leiAsigurare privata de sanatate privata (consultatii,RMN,CT etc)Reducere la abonamentele salilor de fitness cu 7CardPrime de sarbatori(Paste si Craciun)in valoare de 600 ronTransport decontatPentru detalii ne puteti contacta la nr de telefon afisat sau ne puteti lasa datele dvs si va contactam noi!Te asteptam in echipa noastra!
Trigo Romania

Inginer proiectant


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Cerinte:-Studii superioare tehnice-Cunostinte de limba engleza-Permis auto categ B-Capacitate de concentrare, dorinta de invatare si seriozitate Responsabilitati:-Intocmeste proiectele tehnice-Identifica solutii tehnice optime, face masuratori si executa desenele tehnice-Preda proiectul de montaj responsabililor de executia montajelor Beneficii:-Salariu motivant-Tichete de masa-Tichete de vacanta-Prime de sarbatori SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Inginer junior


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Absolvent/a sau student/a al/a unei facultati tehnice, persoana organizata, dornica de a invata in continuare si a progresa intr-o organizatie axata pe rezultate si pe recunoasterea competentelor. Descrierea jobului Activeaza in cadrul echipei de ingineri a societatii, la proiectele de inginerie mecanica aflate in desfasurare. Responsabilitati:Analizeaza informatiile, ia decizii in aria ei/lui de competente, furnizeaza solutii tehnice, proiectare, pentru proiectele in lucru, comunica cu reprezentantii clientului, actioneaza in conformitate cu cerintele acestuia. Beneficii:-Salariu motivant-Tichete de masa (30 lei/zi lucrata).-Tichete de vacanta-Prime de sarbatori-Decontarea transportului SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Sef atelier vopsitorie


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 8000 LEI pe lună
Cerinte:-Absolvent studii superioare tehnice;-Foarte bune cunostinte tehnice;-Foarte bune abilitati de comunicare, comunicare, planificare si organizare a activitatilor de conducere echipe si proiecte;-Permis auto categoria B. Responsabilitati:-Coordonarea activitatii desfasurate in cadrul atelierului;-Repartizarea comenzilor de lucru;-Verificarea calitatii executiei lucrarilor, a incadrarii in termenele stabilite, atat in fluxul desfasurarii lor, cat si dupa terminarea acestora;-Verificarea literaturii tehnice de specialitate si transmiterea informatiilor actualizate catre echipa sa;-Urmarirea activitatii de receptie, ca principal canal de valorificare a serviciilor atelierului;-Identificarea si propunerea diversificarii ofertelor de servicii catre clienti;-Analizarea si solutionarea problemelor aparute in relatiile cu clientii companiei;-Mentinerea legaturii cu clientii atelierului pentru stabilirea si permanentizarea unor relatii de parteneriat;-Organizarea si urmarirea modului de g
Clarismart Consulting

Agent call-center cu limba germana PART-TIME


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1500 până la 2500 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Agent suport clienti, cunoscatori de limba germana. Cerinte- cunostinte foarte bune de limba germana- abilitati de comunicare, de ascultare- capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor- spirit de echipa si initiativa Beneficii:- salariu fix- tichete de masa- bonusuri lunare- asigurare medicala SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Contabil sef


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 6000 până la 6500 LEI pe lună
Cerințe:- Studii superioare in domeniul financiar - contabil,- Experienta si competente in gestionarea si realizarea evidentelor contabile,- Sa detina cunostinte in privinta legislatiei aplicabile domeniului financiar-contabil,- Sa detina cunostinte foarte bune de operare PC - MS Office- Aptitudini de calcul matematic,- Spirit de echipa. Beneficii:-Salariu fix-Tichete de masa de 20 Ron/zi Responsabilități:- Supravegheaza si coordoneaza activitatea departamentului financiar-contabil- Participa la inventarierea patrimoniului societatii,- Urmareste incadrarea in bugetele stabilite in planurile de afaceri,- Conciliaza soldurile cu partenerii,- Urmareste si raspunde de incasarea creantelor societatii- Gaseste solutii noi pentru implementare softuri interne in vederea optimizarii activitatii.- Participa la intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli si a planului de afaceri- Realizeaza diverse operatiuni financiar contabile: capitalizari, descarcari de gestiune, plati, pregatire documente
Clarismart Consulting

Inginer constructor


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Cerințe:- Studii superioare in domeniul constructiilor, constituie avantaj- Experienta in domeniul managementului de proiect- Sa detina cunostinte foarte bune de operare PC - MS Office- Cunostinte de AUTOCAD, Microsoft Project- constituie avantaj- Cunoasterea normativelor in constructii- Spirit de echipa. Beneficii:-Salariu fix-Tichete de masa Responsabilități:- Coordonează activitatea proiectelor din santier- Asigura desfasurarea lucrarilor încredinţate ,in conformitate cu proiectele tehnice, detaliile de executie si caietele de sarcini- Se asigura ca toate lucrarile se desfasoara conform standardelor de calitate.- Implementeaza proceduri si reguli in cadrul proiectelor.- Mentine legatura cu institutiile statului. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Economist contabilitate primara


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 4500 LEI pe lună
Cerințe:-Experienta in domeniu de 1-2 ani-Seriozitate, implicare, dornica de a invata Responsabilități:- Desfasura activitati specifice de contabilitate primara-Intocmire registru de casa-Intocmire receptii-Stocuri, inventare-Inregistrare documente-Relatia cu partenerii: clienti ,furnizori,colaboratori-Relatia cu bancile si institutiie statului- Desfasoara activitati suport pentru celelalte departamente ale firmei. Beneficii:- Salariu atractiv-Tichete de masa-Mediu de lucru placut SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Controlori calitate in Timisoara


Companie verificată
Aplica rapid
Ești în căutarea unui loc de muncă? Vino în echipa noastră din Timișoara!Angajăm controlori calitate!Dacă:Ai îndemânare și vedere bună;Ai disponibilitate de a învăța;Ai disponibilitate de a lucra în schimburi.Responsabilități:Realizarea inspecției calitative a pieselor în baza instrucțiunilor de lucru primite;Identificarea defectelor de calitate;Întocmirea rapoartelor aferente inspecției de calitate.Oferim:Venit lunar 3200 lei NET (format din salariu fix, bonus, tichete de 30 lei/ zi)Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75 la sută (dacă este cazul);Plata orelor de noapte cu spor de 25 la sută;Transportul este asigurat;Contract pe perioada nedeterminată;Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET;Instruire la locul de muncă.Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa.Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu ca
Exact Systems

Director vanzari


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 10000 până la 15000 LEI pe lună
Clarismart Consulting angajeaza Director de vanzari pentru companie din Timisoara. Responsabilitati:- Gestionarea la nivel national a activitatii tuturor ramurilor privind vanzarile de produse- Dezvoltarea si implementarea strategiilor de vanzari eficiente;- Conducerea membrilor echipei de vanzari la nivel national pentru a atinge obiectivele de vanzari;- Monitorizarea întregului ciclu de viață al vânzărilor (prospecție, licitare, stabilire a prețurilor, verificare și aprobare comenzi, contactarea furnizorilor, livrarea si incasarea facturilor);- Negocierea si incheierea acordurilor cu clienti mari;- Verificarea si coordonarea stocurilor fiecarei filiale;- A avea vizite unu la unu cu agentii de vanzari;- Coordonarea echipei de vanzari si participarea la activitati de recrutare si training;- Monitorizarea și analizarea parametrilor de performanță și propunerea de îmbunătățiri;- Propunerea si evaluarea contractelor legate de activitatea departamentului (banci, asigurari companii etc.).-
Clarismart Consulting

Responsabil logistica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 4600 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-cunostinte operare PC-cunostinte de limba engleza-permis auto categ B Beneficii:-salariu fix-tichete masa-transport asigurat Responsabilitati:-Urmarirea si asigurarea stocurilor de produse;-Gestiunea produselor;-Urmarirea si asigurarea activităților de transport. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Operator productie 2 schimburi


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-capacitate de invatare si adaptare-seriozitate-aptitudini tehnice-disponibilitatea de a lucra in doua schimburi-experienta in productie constituie avantaj Beneficii:-salariu motivant-tichete de masa de 30 lei/zi-tichete cadou de sarbatori-al 13-lea salariu-bonus de vacanta-transport asigurat-ore suplimentare platite 250-contract de munca perioada nedeterminata-asigurare medicala-asigurare de viata-cursuri de instruire gratuite Responsabilități:-opereaza echipamentele de productie (utilaj cu comanda numerica,motostivuitor)-realizeaza activitati zilnice aferente fluxului de productie-realizeaza planul zilnic de productie respectand termenele de productie stabilite si standardele de calitate-informeaza seful de schimb asupra problemelor legate de procesul de productie Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- ul sau sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de pr
Clarismart Consulting

Controlor calitate


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3500 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta controlori calitate pentru angajare la firma de productie in Timisoara. Cerinte:-Studii medii;-Experienta pe un post similar;-Responsabititate, atentie sporita la detalii;-Capacitatea de lucru in echipa si bune abilitati de comunicare. Responsabilitati:-Verificarea calitativa a produselor si documentelor de calitate la receptia marfii;-Sustine activitatile de asigurare a calitatii si realizeaza controlul specific al proceselor de productie;-Efectueaza controlul proceselor de productie conform planificarii, urmarind atat abaterile de la instructiunile de lucru aferente, precum si cele ale parametrilor tehnici corespunzatori al proceselor de productie;-Informeaza permanent superiorii, stabileste masuri de imbunatatire a calitatii.-Contribuie la optimizarea calitatii produselor livrate catre client Beneficii:-Salariu atractiv corelat cu experienta-Transport asigurat/ decontat;-Tichete de masa;-Prime de sarbatori; SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele p
Clarismart Consulting

Key Account Manager (Industry Area)


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 10000 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, o persoana pentru rolul de KEY ACCOUNT MANAGER (INDUSTRY AREA). Candidatul ideal:- Experienta in vanzari,de preferabil in sectorul industrial- Studii superioare - Persoana foarte organizata, atenta la detalii, capabila sa lucreze cu termene limita- Cunostinte Microsoft Office - in special Excel, Word, Outlook- Cunostinte limba engleza nivel mediu/ optional limba germana- Permis de conducere cat B , experienta min 2 ani Descrierea jobului:- Promovarea portofoliului de produse-Incheierea si mentinerea contractelor cu clientii- Negociere independentă cu clienții cheie- Introducere în gama de produse noi.- identificarea potentialilor clienti pe domeniul de activitate specificat- vizitarea clientilor - identificarea cererilor de oferta si raportarea lor in sistem- urmarirea ofertarii si obtinerea comenzilor- oferirea de consultanta tehnica clientilor in alegerea produsului dorit Oferta:- pachet salarial motiv
Clarismart Consulting

Tehnician confectii metalice


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 6000 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, o persoana pentru postul de Tehnician confectii metalice Cerinte :-Experienta in domeniul confectiilor metalice-Abilitati de utilizare scule si unelte Responsabilitati :- Realizarea confectiilor metalice conform comenzilor Beneficii:- salariu fix- tichete de masa- transport asigurat si gratuit-asigurare medicala completa Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- ul atasat sau sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Instalator cu cazare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4500 până la 5500 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-calificare instalator constituie avantaj-se lucreaza pe santiere-experienta constituie avantaj Beneficii:-salariu motivant-masina de serviciu-decontare servicii medicale Responsabilități:-executa trecerile prin plansee si ziduri pentru instalatii de climatizare-motaeaza tuburile,coturile.elementele de ramificatie-monteaza recipiente conform normelor ISCIR-intocmeste rapoarte SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Instalator


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-calificare instalator constituie avantaj-se lucreaza pe santiere-experienta constituie avantaj Beneficii:-salariu motivant Responsabilități:-executa trecerile prin plansee si ziduri pentru instalatii de climatizare-moteaza tuburile,coturile.elementele de ramificatie-monteaza recipiente conform normelor ISCIR-intocmeste rapoarte SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Finisori in constructii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4500 până la 6000 LEI pe lună
Cerinte:-Experienta in domeniu constituie un avantaj,-Indemanarea de a lucra cu echipamentele si sculele specifice meseriei,-Bune abilitati de comunicare si relationare interpersonala, Responsabilitati:-Construirea, finisarea si intretinerea diferitelor obiective de constructii,-Pregatirea mortarului si a altor materiale de constructii,-Masurarea si ridicarea de ziduri si pereti despartitori-Efectuarea de reparatii din gips,-Zidirea si tencuirea peretilor,-Lucrari de gletuire (finisaje). Beneficii:-Pachet salarial atractiv,
Clarismart Consulting

Intrebari frecvente

Care este salariul mediu in Timisoara?

Salariul mediu net in Timisoara este de 4 300 lei. Venitul mediu brut fiind de 7 500 lei, potrivit datelor INS pe anul 2022.

Cate locuri de munca sunt disponibile in Timisoara?

In prezent avem disponibille 4 261 locuri de munca in Timisoara.

Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.