Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

131 Locuri de Munca in Gorj - Joburi in Gorj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

131 Locuri de Munca in Gorj - Joburi in Gorj

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Munca


caut om sau femeie pt ingrijire vite
privat

Media netă estimată pe baza celor 537 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajam Cu Bonus De Relocare


Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Pachetul de beneficii include urmatoarele: - salariul de incadrare: 5074 brut -bonus de relocare 1200 brut - majorare salariala periodica; - tichete de masa de 40 lei zi lucrata; - al 13-lea salariu; - bonus de productie (pana la 1200 lei brut); - bonus de recomandare; - spor pentru orele de noapte 25%; - asigurare medicala privata. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.
Manpower

Cautam Contabil


Cautam contabil primar pentru compania noastra.
SC GYADECISIV CONS SRL

Familie Cu Experiență


Suntem familie cu experiență peste 5 ani în horeca ,cautam sa administram Vila în Costinești ,cerem și oferim seriozitate!
Tudor Tudor

Oferta Loc De Munca


CAR EM Dragotesti angajeaza economist pe perioada nedeterminata. Retributia neta intre 5000 si 7000 lei plus bonuri de masa Termen de depunere dosar angajare 23.02.2024. Locul de munca este la sediul CAR din Matasari Gorj. Relatii la tel .
CAR EM DRAGOTESTI

Angajez șofer Categoria C


Firma de transport angajează șofer categoria C pentru comunitate ( fără U.K.), pe MAN TGL 7,5 tone. Salariul 2500 Euro Pentru mai multe detalii sunați la .
S.​C.​ Mitokmir Trans S.​R.​L

Angajez Barman/​ospatar


Pensiune/Restaurant din Ranca angajează Barman/Ospatar
Sc Panan Tour Srl

Supraveghetor Sala Jocuri


Angajam supraveghetor sala jocuri cu sau fara experienta Program de lucru 12 24h 12 48h ( 2 zile cu 2 libere) Mai multe detalii la nr:
Sc diamond

Angajam Sofer Categoria D


Angajam sofer categoria d cu experienta pe microbuz sau autocar. Rute: Drobeta-Timisoara, Drobeta-Motru, Targu jiu-Timisoara. Domiciliu Drobeta Turnu Severin,Motru, Targu Jiu.
Drobeta

Firmă De Construcții Angajează Meseriași Cu Experiență


Firma de Construcții angajează meseriași în domeniul finisărilor interioare și exterioare,cadrul legal de muncă ,cu contract ful time ,program 8 ore ,specific la placat vată pina la decorativă ,salarizare între 3500-5000 ,plata se face după prima lună de muncă la 2 săptămâni,avans și lichidare,contract pe perioadă nedeterminată,cei interesați sunați la nr. de telefon
Damianluktehnologysrl

Statiunea Ranca Hotel


Angajam , HOTEL angajeaza : OSPATAR CAMERISTA AJ BUCATAR CENTRALIST PENTRU CENTRALA CU LEMNE Locatie care asigura cazare si masa Salarizarea incepe de la 3000 lei net /luna Se asigura carte munca cazare si masa Bonusuri salariale
glass style tour

Firmă ,​angajează In Domeniul Construcțiilor ,​finisări Interioare și Exterioare


Angajez in domeniul construcțiilor ,Meseriasi in domeniul finisarilor interioare și exterioare ,salariul atractiv ,o masa calda ,program de 8 ore ,cadrul legal de munca ,contract de munca si bonusuri din 3in. 3 luni -6-12 luni ,cei interesați sa sune la Nr de tek
Damianluktehnologysrl

Angajem Agenți De Securitate


Firmă de securitate cu sediul în București, angajează ag.de securitate pentru obiectiv din Motru
ICG BUCURESTI

Angajez Spalator/​vulcanizator Auto Oferim Cazare


Angajez spalator /vulcanizator auto , spălătoria se afla în Timișoara, se oferă gratuit cazare ! Mai multe detalii la nr de tel
Alfatim

Ingrijire Batrani La Domiciliu,​locatia Lângă Motru (gorj)


Caut doamna responsabila, empatica, cu experienta în lucrul cu bolnavii, pentru îngrijire bătrâni la domiciliu, cu program full time (luna întreaga). Bătrânii sunt deplasabili în cadru, liniștiți, comunicativi. Necesita administrare tratament + îngrijire personala și menaj. Ofer condiții de cazare decente+ masa și salariu atractiv. De preferință doamna fără obligații din Gorj, obișnuită cu viata la țară. Doar pentru persoane interesate pe termen lung.
X

Angajam Bucatar Si Ajutor Bucatar


Restaurant Panoramic angajează Bucatar și ajutor Bucatar .
SC L C P TOUR SRL

Angajez Muncitor Prefabricate


Angajez muncitor pentru realizare tuburi din beton cu ajutorul unei vibroprese.Nu necesita efort fizic.Salariu motivant.
Solid Blok Prefabricate

Ingrijire Batrana


NECESITATE VACCIN CU CERTIFICAT VERDE VALABIL RASPUNDEM DOAR LA APELURI TELEFONICE Caut femeie ingrijire batrana in varsta de 80 de ani Locuieste in Comuna Rosia de Amaradia sat Situaia Jud Gorj Ofer salariu 2000lei lunar Batrana nu este imoblizata la pat dar are nevoie de o ingrijire speciala(informatii la telefon) Persoana care ne contacteaza sa aiba de preferinta de peste 50 de anin sau o pregatire in domeniu Serviciul este permanent cu asigurare de libere la intelegere Batrana are Parkinson si este bolnava de inima Suma nu este impozabila si se platesc si liberel Rog seriozitate Mai mult informatii la telefon
.​

Căutăm Coleg Instalator.​


Firma de instalații termice , sanitare ,solare ,angajează instalator cu experiență . Se oferă : - cadru de munca legal. - salariu în funcție de experiența și seriozitate. - plata salariului avans și lichidare. - diurna pentru deplasări. - banusuri de performanta. Pentru mai multe detalii telefonic:
Sc Termoplus Srl

Angajam Personal Calificat Meseriasi In Domeniul Constructiilor


Angajam personal calificat meseriasi in domeniul constructiilor. Relatii la nr.
SC.​.​.​.​.​.​.​.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 131 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.