Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

82 Locuri de Munca in Ialomita - Joburi in Ialomita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

82 Locuri de Munca in Ialomita - Joburi in Ialomita

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Ialomita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Ialomita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Agenti Asigurari Generale


Companie de asigurari cauta persoane responsabile, dinamice, care doresc sa se pregateasca si performeze in domeniul vanzarilor de asigurari generale. Oferim traininguri de specialitate, suport in toata activitatea de vanzare, loc de munca stabil, posibilitatea de dezvoltare personala si profesionala.
Generali Romania

Caut Cioban Capre


Caut cioban capre, să știe să mulgă și să meargă cu ele la păscut, treburi pe lângă stână. Ofer cazare, mâncare și salariu negociabil. Zona Urziceni, județul Ialomița Mai multe detalii la telefon nr .
Gogonea Iin

Ag Securitate


Ag securitate .Atestat din 2005.Experiența :Ag Securitate,Sef Tura,Patrula cu auto
Angajare

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Angajez Sofer Tir


Angajez soferi categoria C+ E( tir) pe raza municipiului Urziceni,Jud. Ialomita, pentru transport marfuri generale in tara, ofer salariu atractiv si seriozitate.
mihai

Customer


Specificatii SC CONEX DISTRIBUTION SA angajeaza personal in cadrul Depozitului din punctul de lucru Slobozia Responsabilitati: 1. Operarea chitantelor de la agentii livratori si verificarea chitantelor reprezentantilor de vanzari; 2. Aranjarea, verificarea si indosarierea facturilor fiscale; 3. Inregistrarea retururilor in programul de retur si emiterea facturilor de retur; 4. Consilierea clientilor cu privire la comenzile efectuate de ei si urmarirea lor; 5. Identificare piese in sistem in programe specializate 6. Asigurarea si verificarea corespondetentei cu Depozitul Central si celelate filiale din tara; 7. Efectuarea de operatiuni in programul de gestiune Charisma si VMS Mantis (alocari comenzi, verificare stocuri) 8. Intocmirea pontajelor zilnice Cerinte: - cunostinte medii in utilizarea MS Office; - cunoasterea programelor Charisma Mantis picking-reprezinta avantaj - abilitati de comunicare, relationare si negociere; - persoana organizata si atenta la detalii. - permis conducere
CONEX DISTRIBUTION

Media netă estimată pe baza celor 4750 de salarii introduse în Salario: 3780 RON/Luna

Caut Personal îngrijire Animale


Caut persoana îngrijire capre și oi in jud. Ialomița. Activitati: supraveghere la fătări, mulsul cu instalație de muls, furajare cu remorca tehnologica( menționez că există deja un mecanic), pășunatul pe timpul verii pe pajiștea din apropierea fermei.

Angajam


Firma de construcții angajează fierari și dulgheri. Oferă transport gratuit din Fetești salariul atractiv. Pentru mai multe informații sunați la Nr:
MV infinty Constuct

Îngrijesc Batrin


Caut sa îngrijesc un batrin la domiciliul acestuia, sunt o persoana serioasa,rog seriozitate
Elena

Se Cauta Soferi Cat.​ B Cu Auto Personal Pentru Bucuresti!


Cautam soferi categoria B cu masina personala (an fabricatie minim 2010) pentru activitate Uber Bolt in Bucuresti(se lucreaza pe GPS). Asiguram cazare gratuita pana la prima incasare si contra cost(140 lei pe saptamana) dupa ce soferul a inceput sa incaseze. Castiguri intre 6500 si 12500 de lei pe luna in functie de timpul petrecut la volan. Cerinte : Masina mai noua de 14 ani (an fabricatie minim 2010) Cazier judiciar curat In Bucuresti activitatea de Uber Bolt (taximetrie) genereaza venituri mult mai mari decat in provincie.
PDR LUX SHAR

Locuri De Munca In Spania La Cules De capsuni,​ Afine Si  Zmeura in Zona Huelva


Locuri de munca in Spania la cules de CAPSUNI, AFINE si ZMEURA in zona Huelva. Angajam personal DOAR FEMEI si CUPLURI. Plecarile sunt URGENTE. NU SE PLATESTE COMISION ! Se ofera 55,12 euro brut zi, iar orele suplimentare se platesc separat. Programul de lucru : 7 ore zi din care jumatate de ora pauza. Se asigura transport si CAZAREA ESTE GRATUITA. Transportul este asigurat de angajator si efectuat de firma Tabita Tour. Contractul de munca este intre 4-5 luni si se realizeaza direct cu angajatorul spaniol. Persoanele interesate de oferta noastra, ne pot contacta pentru informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon din anunt (DOAR INTRE ORELE 09:00-17:00 de LUNI pana VINERI ) .
Frutas Maripi S.​L

Angajam Sudori Lăcătuși


Atelier confecții metalice angajează Sudori Lăcătuși Salariul motivant între 3000 și 5000 lei.in funcție de experienta.
Kyos com

Angajam Mecanic Auto


Tibi Trans Impex angajeaza coleg mecanic auto. Cunostinte de intretinere si reparatii autovehicule - in special camioane de 3,5 tone (Iveco) si 7 tone (Isuzu) reprezinta un avantaj. Oferim conditii bune de munca, seriozitate, contract pe perioada nedeterminata si salariu avantajos in functie de experienta in domeniu.
Tibi Trans Impex

Ag Securitate Doresc Angajare!


Dețin atestat profesional din 2005.Experiența Agent securitate ,Sef Tura ,Patrula cu auto .Permis de conducere cât B,C,E.Cazier curat ,Fără vreo amenda de niciunu fel!Doresc angajare!
Ag Securitate

Firma Autorizata/​sudor Confectii Metalice


G.E.S.CONSTRUCT- OPERATIONAL.SRL FIRMA AUTORIZATA DE CONSTRUCȚII REZIDENȚIALE SI NEREZIDENTIALE SUDOR CONFECTII METALICE HALE,PORTI,GARDURI, SOLARE,SERE,ACOPERISURI STRUCTURA METALICA,CONDUCTE,PLATFORME PETROLIERE. COLABOREZ CU COMPANII DOAR CU CONTRACTE . OFER SI MENTENTA MAI MULTE DETALII LA TELEFON S-AU LA ADRESA DE MAIL DIN ANUNT.
G.​E.​S.​CONSTRUCT-OPERATIONAL.​SRL

Loc De Munca


angajez cioban la oi în jud ialomita detalii în privat

Angajare Șofer De Tir


Agenția de muncă PRV Cosal Invest SRL din Județul Prahova angajează șoferi profesioniști cat. CE pentru firmele noastre Colaboratoare din Italia. Padova, Bologna, Firenze, Modena, Parma, Piacenza, Bergamo, Milano, Torino. Cursele sunt doar intern Italia sau la cerere va putem oferi și curse internaționale. Cerințe: -seriozitate și responsabilitate - experiență minimă -Actele necesare: - Permis, - atestat profesional de marfă, -card tahograf - aviz medical,aviz psihologic si fisa de medicina muncii. SALARIZARE: în funcție de tipul de muncă pe care îl alegeți dvs. Minimul se pleacă de la 2500 euro până la peste 3000 euro, salariul/Ro +diurna/extern = salariul net 3000euro. Pentru detalii sunați sau mesaj whtsapp la numerele : - după orele 16:00.
PRV COSAL INVEST

Profesor Aritmetică Mentală


Centrul de aritmetică mentală SmartyKids Slobozia își mărește echipa!!!! CINE SUNTEM NOI ? - SmartyKids este o organizație internațională de centre educaționale pentru copii, de aritmetică mentală. - Avem peste 350 de parteneri cu centre proprii în 12 țări - SmartyKids combină cunoștințele vechiului ABAC cu tehnologia și primul manual de realitate augmentară (AR) din România - Avem o abordare complet diferită a cursurilor pentru preșcolari și școlari RESPONSABILITĂȚILE DUMNEAVOASTRĂ - Desfășurarea de cursuri de dezvoltare în conformitate cu metoda și planul didactic elaborat de centru - Construirea relațiilor, comunicarea cu părinții și formarea graficului grupelor - Respectarea procesului de învățare și a regulilor interne ale centrului SmartyKids CANDIDATUL IDEAL - Persoană zâmbitoare , pozitivă și energică , care dorește să se dezvolte în predarea și lucrul cu copiii - Motivat să ajute copiii în procesul de învățare - Crede în potențialul de dezvoltare al fiecarui copil CERINȚELE NO
SOTIR SF ELENA PFA

Oportunitate De Muncă: Asistentă Asistent De Îngrijire Pentru Persoană în Vârstă


Căutăm o persoană de încredere și empatică pentru a asista mama noastră, o doamnă în vârstă de 69 de ani, care necesită sprijin din cauza restricțiilor de sănătate. În această poziție, veți fi responsabil de îngrijirea personală, asistența pentru mobilitate, sprijinul la alimentație și însoțirea la vizitele medicale și în timpul activităților zilnice. Cerințe: Preferabil cu experiență în îngrijirea persoanelor bolnave și vârstnice Empatie și răbdare în relația cu persoanele în vârstă și bolnave Simț de responsabilitate și abilitatea de a colabora cu familia Program de lucru și compensații: Program intern cu ture de lucru (de exemplu: 2 săptămâni de lucru urmate de 2 săptămâni libere) Zile libere stabilite și 10 zile de concediu plătit pe an Salariu atractiv bazat pe experiență, cu posibilitatea de creștere după 6 luni Aplicație: Dacă sunteți interesat și îndepliniți cerințele, vă rugăm să trimiteți informații despre experiența dvs. împreună cu datele de contact prin e-mail sau să ne su
Eli

Angajam Montatori Usi De Garaj Si Rulouri Exterioare - Zona Urziceni


SC Alexiana Group - de 30 de ani producator si lider de piata in domeniul usilor de garaj si rulourilor exterioare, angajeaza 2 persoane, pentru montajul produselor proprii: - usi de garaj sectionale - rulouri exterioare Se asigura Un loc de munca stabil, intr-o firma cu traditie in domeniu, cu contract de munca pe perioada nedeterminata Se ofera: - masina de serviciu - complet echipata - carti de vizita - legitimatie de servici - set complet scule - echipament complet - 2 seturi (pantaloni, bluza salopeta, tricouri, pantaloni scurti, vesta, incaltaminte vara, incaltaminte iarna) - statie - telefon - tableta - pliante pentru clienti Pachet motivant Peste media pietei pentru aceasta pozitie si este constituit din parte fixa plus comision din contravaloarea fiecarui montaj realizat Total pachet lunar Poate depasi 7.000 lei net in functie de experienta si de numarul de montaje efectuate intr-o luna si porneste de la minim 3.500 lei net (in mana) Pachetul salarial nu este limitat la o suma
ALEXIANA GROUP SRL

Angajez Sofer Categoria C


Angajez sofer categoria C , camion 12 t. Salariu 7000lei Mai multe detalii la telefon
Abiblak.​ Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 82 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.