Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

95 Locuri de Munca in Mamaia - Joburi in Mamaia

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

95 Locuri de Munca in Mamaia - Joburi in Mamaia

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Mamaia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Restaurant din Statiunea Mamaia angajeaza permanent sau pe perioada determinata: BUCATAR FRITEUZE Program extrasezon: 2 zile munca/ 2 zile libere Salarizare : Negociabil Program sezon: 5 zile munca / 2 zile libere sau 6 zile munca / 1 zi libera Salarizare : 250 lei / tura de lucru = 5500 - 6500 lei salariu Contract de munca Transport asigurat Detalii
Ox Fix Market
Hotel Opera Mamaia angajează Casiera Plaja.
Hotel Opera Mamaia
Salariul 3.500 Ron. + Tips-ul separat. Relații la telefon: .
Hotel Opera Mamaia
Hotel Ambasador Mamaia angajează Barman-Ospatar pe durata sezonului! Experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj! Beneficii: - salariu atractiv + bonuri de masă - 3 mese pe zi - program o zi cu o zi - cazare Vrem o persoană serioasă și harnică!
Ambasador Mamaia
ANGAJARI URGENTE LITORAL MAMAIA bucatari, ospatari, receptioneri, cameriste Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon indicat in anunt.
UTH
Phoenicia Boutique recruteaza pentru sezonul estival 2022 personal pentru servirea micului dejun. Atentia la detalii si experienta anterioara intr-o locatie similara sunt absolut necesare.
FAIR TRUCK SRL
Cautam sa angajam pentru magazin inghetata Melody-Mamaia, Constanta vanzator/vanzatoare pe perioada sezonului estival 15 iunie-15 septembrie 2022 . Cerinte: persoana agreabila, prezentabila, capabila sa se adapteze rapid, experienta in vanzarea produselor tip inghetata este un avantaj. Se ofera salariu 3000 lei pe luna/ 15 zile pe luna, program cu publicul 11.00-23.00. Candidatii pot trimite curriculum vitae( CV) la adresa de e-mail : sau suna la tel.
Delta Mar Tours SRL
Sunt mai multe funcții disponibile . Sunați pentru mai multe detalii . Program flexibil , venituri avantajoase .
Re nao sound
Angajez camerista în Stațiunea Mamaia zona Cazino. Salariu atractiv și bonus la sfârșitul secolului. Aștept mesajul dvs.
Elena
Terasa/club pe plaja in centrul statiunii Mamaia angajeaza bucatar. Mai multe detalii la telefon
Tulum
Te intereseaza o cariera in industria hoteliera ? In prezent suntem in cautarea unei persoane dornice sa lucreze alaturi de o echipa tanara si dinamica? Ce cunoștințe ne dorim sa ai? preferabil liceul terminat ; calificarea profesională reprezintă un avantaj ; însușirea și respectarea regulilor și procedurilor de lucru ; persoană îngrijită, muncitoare, serioasă, sociabilă, spirit de echipă ; abilități de organizare și planificare a muncii; flexibilitate; experiența anterioară ca și cameristă reprezentă un avantaj; CE OFERIM? ambianță de lucru placută în spații noi și moderne salariu motivant; decontarea partiala a transportului; masă de prânz asigurata Pentru mai multe detalii, ne poti contacta oricand la numarul de telefon : .
Mamaia Resort Hotels SRL
munte sau la apa,care cauta servicii deosebite de cazare cu un grad de confort foarte ridicat. Aistent persi nal(animator)serios bine instruit discret curat ingrijit igienic civilizat imi ofer serviciile personalelor care se regasesc in aceasta desciere.Precizez ca nu am obligatii si sunt disponibil la nevoie.Serviciu permanent de asistenta si rezervari cu functinare 24 din 24 ore de luni pana duminica.
Asistent personalAnimator
Hotel del Mar Mamaia, angajeaza Agent rezervari cu experienta: Descriere si responsabilitati: - preluarea si operarea rezervarilor de la agentii de turism, persoane fizice si juridice - administrarea numarului de camere, a tarifelor si a ofertelor postate pe diferite site-uri de rezervari - urmarirea incasarilor de la clienti - operarea in sistemele extranet ale site-urilor de rezervari on-line - preluarea, solutionarea sau distribuirea corepondentei - mentinerea colaborarii cu partenerii, administrarea contractelor cu agentiile de turism Cerinte: -experienta minim 1 an pe un post similiar -cunostinte bune de limba engleza alte limbi straine cunoscute constituie un avantaj. -Aptitudini de vanzare, negociere si relationare cu clientii -cunostinte bune de operare PC.: Open Office,Internet browsing, soft gestiune hoteliera-Multisoft, YieldP; Tel: Asteptam Cv-uri la adresa:
Elegant Impex
Descrierea postului Hotel Zenith - Top CountryLine MAMAIA angajeaza cu CONTRACT PERIOADA DETERMINATĂ: - PERSONAL NECALIFICAT BUCATARIE BENEFICII: - Condiții foarte bune de muncă - Salariu integral consemnat in contractul de munca - Transport parțial decontact - Asigurarea mesei de prânz Doriți mai multe detalii? SUNAȚI-NE la în intervalul 09.00 - 16.00 (LUNI - VINERI) și vă vom oferi toate detaliile!
MAMAIA RESORT HOTELS SRL
Restaurant din Statiunea Mamaia angajeaza permanent sau pe perioada determinata: BUCATAR TIGAI Program extrasezon: 2 zile munca/ 2 zile libere Salarizare : Negociabil Program sezon: 5 zile munca / 2 zile libere sau 6 zile munca / 1 zi libera Salarizare : 280 - 300 lei / tura de lucru = 66 lei salariu Contract de munca Transport asigurat Detalii
Ox Fix Market
Hotel Richmond**** isi cauta echipa de receptionere pentru sezonul estival 2022 in conditii avantajoase. Experienta nu este necesara. Cerem doar aspect fizic ingrijit si placut, zambet si ospitalitate. Restul le invatam impreuna.
Stelmar Orizont
Restaurant din Statiunea Mamaia angajeaza permanent sau pe perioada determinata: CASIERI zona Food ( tip KFC/McDonalds) Program extrasezon: 2 zile munca/ 2 zile libere Salarizare : Negociabil Program sezon: 5 zile munca / 2 zile libere sau 6 zile munca / 1 zi libera Salarizare : 200 - 220 lei / tura de lucru = 4400 - 5600 lei salariu Contract de munca Transport asigurat Detalii
Ox Fix Market
Angajam camerista în Mamaia.Programul este zilnic 8-15.30. Avem nevoie de o persoana onesta și harnica Salariul 3500-4000 RON. Aștept mesajul dvs
Elena
Hotel Zenith - conference & spa MAMAIA, CONSTANTA, angajeaza: CURIER / BAGAGIST CE OFERIM? - mediu de lucru foarte placut; - o echipa tanara; - pachet salarial integral consemnat in contractul de munca; - decontarea partiala a transportului; - asigurarea mesei de pranz. Daca doresti mai multe detalii, ne poti contacta telefonic la numarul de telefon din cadrul anuntului in intervalul 09.00 16.00 (LUNI VINERI) si iti vom oferi toate detaliile!
MAMAIA RESORT HOTELS SRL
sa pregateasca meniul; sa comande, sa testeze, sa receptioneze si sa depoziteze ingredientele alimentare; sa pregateasca mancarea in conformitate cu retetele si formulele date (care includ calcularea cantitatiilor necesare de materiale specifice pentru restaurant; pregatirea mai multor feluri de mancare in acelasi timp, in functie si in ordinea comenzilor; sa aranjeze si sa decoreze mancarea inainte de a fi servita pe farfurii, boluri, platouri dupa cum cere fiecare fel de mancare preparat.; sa pregateasca si sa aranjeze mancarea pentru diete speciale; sa coopereze la intretinerea ustensilelor de bucatarie si a echipamentului; indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. sa tina cont de perisabilitate, termenul de garantie, de modul in care urmeaza sa fie folosite ingredientele; face prelucrarile preliminare gatitului - sorteaza, curata, spala, divizeaza si mai apoi gateste - fierbe, frige, coace, prajes
hotel Dorna
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 95 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.