Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

14 Locuri de Munca Pambac - Joburi Pambac

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

14 Locuri de Munca Pambac - Joburi Pambac

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pambac si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pambac si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

BRUTAR /​ Modelator specialități


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:- studii medii sau școala profesională (de preferat în domeniul industriei alimentare).Ne bazăm pe tine să: obținem producția planificată de specialități de panificație/ covrigi.Responsabilități și sarcini:- prelucrează bucățile de aluat în scopul obținerii producției planificate;- verifică utilajele în scopul începerii procesului de producție.Cum ești răsplătit:- plan personalizat de integrare;- un mediu plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune practică toate cunoștințele, dar și să capeți altele noi;- dezvoltare personală și profesională la locul de muncă. 
Pambac SA

Inginer industria alimentară /​ Sef formatie


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:Studii superioare in domeniul industriei alimentare;Cunoastere pachet MSOffice;Flexibilitate, perseverenta, orientare spre rezultat;Atitudine proactiva/pozitiva, abilitati de comunicare, capacitate de interrelationare; Descrierea jobului: Conduce procesul tehnologic de fabricatie a produselor, gestioneaza resursele umane si materiale in scopul realizarii productiei planificate. Descrierea companieiS.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

ȘOFER PROFESIONIST (ctg.​ C+E)-semiremorca cu prelată


Companie verificată
Aplica rapid
Cerințele postuluiPermis de conducere categoriile C si E;Card tahograf;Certificat de competență profesională ( atestat transport marfă );Experiență minimă 2 ani. Descrierea postuluiAsigură transportul produselor finite catre clientii companiei si a produselor achizitionate de la furnizori la sediul societatii, la termen si in cele mai bune conditii;Asigură o bună comunicare cu dispeceratul de transport;Asigură buna functionare a mijlocului de transport;   Ce îți oferim?- plan personalizat de integrare;- un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele, dar și să capeți altele noi;
Pambac SA

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal are:atestat/autorizație de stivuitorist;capacitatea de operare și întreținere a stivuitorului.Ne bazăm pe tine să: efectuezi operaţiile de încărcare/descărcare si transport intern a sacilor si a paleţilor cu produse finite, în scopul depozitării, pregătirii si livrării acestora.Cum ești răsplătit:Plan personalizat de integrare;Un mediu plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștiințele, dar și să capeți altele noi.Dezvoltare personală și profesională la locul de muncă 
Pambac SA

Media netă estimată pe baza celor 685 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Sortator - Ambalator


Companie verificată
Aplica rapid
Ce ne dorim de la tine?studii medii;îndemânare manuală;capacitate de lucru în echipă.Responsabilitățile tale:-sortează și/sau ambalează produsele finite în scopul obținerii producției planificate.Ce îți oferim?:plan personalizat de integrare și formare profesională;un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele, dar și să capeți altele noi;remunerație pe măsură în funcție de experiență și de abilitățile avute dar și dobândite.
Pambac SA

Lacatus mecanic de intretinere si reparatii utilaje


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:- are studii (preferabil) în domeniul electro-mecanic;- are spirit de ordine și de disciplina;- are capacitate de lucru în echipa. Descrierea jobului: executarea de lucrări de supraveghere, reglare, întreținere și reparație a echipamentelor tehnice, utilajelor și instalațiilor din cadrul companiei. Ce îți oferim?:- plan personalizat de integrare;- un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele;- posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companieiS.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

Sofer Profesionist (ctg.​ C+e)-semiremorca Cu Prelata


Candidatul ideal Permis de conducere categoriile C și E; Card tahograf; Certificat de competență profesională (atestat transport marfa); Experiență minimă 2 ani.Descrierea jobului Asigură transportului produselor finite către clienții companiei și a produselor achiziționate de la furnizori la sediul societatii, la termen, și în cele mai bune condiții. Menține o bună comunicare cu dispeceratul de transport; Asigurarea bunei funcționări a mijlocului de transport;
PAMBAC SA

Muncitor Necalificat (manipulant /​ Ambalatori)


Candidatul ideal Are îndemânare manuală; Are capacitate de lucru în echipă.Descrierea jobului MANIPULANT MARFURI - manipulează sacii și paleții cu produse finite de morărit și paste făinoase în scopul depozitării și livrării acestora. Manipulează produsele în cadrul depozitelor societății.AMBALATOR - ambalează produsele finite în scopul obținerii producției planificate.
PAMBAC SA

Sofer Profesionist (ctg.​ C+e) – Transfer


Candidatul ideal Sofer C + E-> Să ai permis de conducere - categoriile C si E;-> Să deții card tahograf;-> Să ai și certificat de competență profesională (atestat transport marfa);-> Să ai un cazier fară antecedente penale;-> Și minim 2 ani experiență pe un post similar.Descrierea jobului Asiguri transportul materiilor prime și a produselor finite între diverse secții ale societății din Bacău; Comunici cu dispeceratul de transport, de unde vei primi asistență și suport; Asiguri buna funcționare a camionului, conduci în condiții optime și respecți normele de circulație.
PAMBAC SA

Sef Laborator Analize Fizico-chimice Și Microbiologice


Candidatul ideal - studii superioare în domeniul industriei alimentare sau biologiei;- minim 2 ani experiență în domeniu;- capacitate de lucru în echipă și comunicare.Descrierea jobului Rolul postuluiCoordonează activitățile de inspecție și control a calității efectuate pentru identificarea în timp util a neconformităților de la recepția materiilor prime și materialelor, la depozitul central, pe fluxul de fabricație și la produsele finite din cadrul unității de panificație și a magazinelor Pambac, în scopul eliminării riscului ca un produs neconform să ajungă la consumatorul final.Responsabilități și sarcini: Coordonează activitatea de control a calității în cadrul: depozitului central, unității de panificație, unității amelioratori și magazinelor Pambac; Coordonează, controlează efectuarea analizelor de laborator și efectuează analize de laborator; Gestionează aparatura, mijloacele fixe din dotarea laboratorului, consumabilele și reactivii; Gestionează resursa umană din cadrul compart
PAMBAC SA

Muncitori Necalificati (manipulanti,​ Ambalatori)


Candidatul ideal: - Are îndemânare manuală; - Are capacitate de lucru în echipă. Descrierea jobului: MANIPULANT MARFURI- manipulează sacii și paleții cu produse finite de morărit și paste făinoase în scopul depozitării și livrării acestora. AMBALATOR- ambalează produsele finite în scopul obținerii producției planificate. Ce îți oferim?: - plan personalizat de integrare; - un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele; - posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companiei: S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
S.​C.​ PAMBAC S.​A.​

Sofer Profesionist (ctg.​ C+e) Transfer


Candidatul ideal are: - Permis de conducere - categoriile C si E; - Deține card tahograf; - Detine certificat de competență profesională (atestat transport marfa); - Cazier fară antecedente penale; - Minim 2 ani experiență pe un post similar. Descrierea jobului: Asiguri transportul materiilor prime și a produselor finite între diverse secții ale societății din Bacău;Comunici cu dispeceratul de transport, de unde vei primi asistență și suport; Asiguri buna funcționare a camionului, conduci în condiții optime și respecți normele de circulație. Ce îți oferim: - plan personalizat de integrare; - un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele; - posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companiei: S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
S.​C.​ PAMBAC S.​A.​

Lacatus Mecanic De Intretinere Si Reparatii Utilaje (reglor)


Candidatul ideal: - are diplomă (în domeniul mecanic, electric, electro-mecanic, instalatii); - are spirit de ordine și de disciplina; - are capacitate de lucru în echipa; Descrierea jobului: executarea de lucrări de supraveghere, reglare, întreținere și reparație a echipamentelor tehnice, utilajelor și instalațiilor din cadrul companiei. Ce îți oferim?: - plan personalizat de integrare; - un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele; - posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companiei S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
S.​C.​ PAMBAC S.​A.​

Inginer Industria Alimentara.​ Sef Formatie


Candidatul ideal: - Studii superioare in domeniul industriei alimentare; - Cunoastere pachet MSOffice; - Flexibilitate ,perseverenta,orientare spre rezultat; - Atitudine proactiva pozitiva, abilitati de comunicare, capacitate de interrelationare. Descrierea jobului: Conduce procesul tehnologic de fabricatie a produselor, gestioneaza resursele umane si materiale in scopul realizarii productiei planificate. Ce îți oferim?: - plan personalizat de integrare; - un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele; - posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companiei S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
S.​C.​ PAMBAC S.​A.​
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 14 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.