Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2830 Locuri de Munca in Timisoara - Joburi in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2830 Locuri de Munca in Timisoara - Joburi in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Frezor CNC


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4500 LEI pe lună
Cerinte:- seriozitate si atentie la detalii- capabil sa lucrezi independent- cunostinte foarte bune de prelucrari prin aschiere- calificare , frezor- experienta în domeniu- cunostinte programare direct pe masina (FANUC ) Beneficii- contract de munca pe perioada nedeterminata- bonuri de masa- transport asigurat- prima de Craciun- prima de Paste- program de lucru L - V de la 7 - 15 30 ( doar 1 schimb ) SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Economist


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:- Studii superioare în domeniul financiar contabilitate,- Experienta pe un post similar minim 3 ani,- Cunostinte operare PC: Windows; MS Office; Internet explorer; Outlook, Beneficii:- Salariu atractiv, corelat cu experiența Responsabilități:-Inregistrarea corecta si la zi a documentelor contabile in programul de contabilitate intocmirea declaratiilor-Tine legatura cu bancile , clientii si furnizorii interni si externi,-Comunica cu beneficiarii in privinta consultarii soldurilor si a emiterii instrumentelor de plata-Verifica facturile furnizorilor de prestari servicii interne si externe, precum si inregistrarea acestora in contabilitate-Efectuari de reconcilieri de solduri cu furnizorii SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Gestionar


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4000 LEI pe lună
Clarismart Consulting recruteaza pentru companie de productie, o persoana pentru postul de Gestionar. Cerințele postului-cunoasterea proceselor de gestiune a stocurilor Beneficii:-salariu fix-tichete de masa-asigurare medicala-decontarea/ asigurarea transportului-prime de sarbatori Responsabilitățile postului-Se asigura că toate produsele (materia primă, materialul de ambalare, produse finite etc) sunt în locația corectă-Inventarierea tuturor materialelor utilizate în producție-Investigarea completă a oricăror erori de stoc-Participarea la inventariere lunar, semestrial si anual. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Coordonator tehnic_telecomunicatii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 6000 LEI pe lună
Pentru partenerul nostru - o firma de top in instalatii de telecomunicatii din tara - cautam un Coordonator Tehnic echipe tehnicieni in Timisoara. Responsabilitatile postului:-Organizeaza si programeaza echipele de tehnicieni-Ofera solutii pentru problemele identificate;-Stabilibeste strategii de organizare eficienta a echipelor de tehnicieni;-Supervizeaza echipele de tehnicieni; Cerinte:-Studii tehnice medii sau superioare-Seriozitate;-Adaptabilitate;-Experienta in telecomunicatii;-Permis cat. B-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant -Servicii medicale decontate de angajator -Angajare pe durata nedeterminata. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Muncitor necalificat_3800 Lei


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3800 până la 4400 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta muncitori necalificati pentru companie din Timisoara. Cerinte:-experienta nu este necesara-abilitați tehnice-Implicare în activitate-dorință de a munci-persoana onesta, harnica si ordonata Responsabilități:-desfasoara activitati pe teren Beneficii:-salariu avantajos 3800 Lei, in mana-tichete de masa 30 lei/zi-program de lucru intr-un singur schimb-asigurare medicala-prime de Sarbatori-transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Sef echipa mentenanta


Companie verificată
Aplica rapid
Cerinte:- Experiență de lucru în mentenanță producție/ construcții/ industrială -Experiență în coordonarea unei echipe- Cunoștințe utilizare MS Office;- Experiența cu sisteme informatice de management al mentenanței si gestiunea unor produse/procese constituie un avantaj; -Bune abilități de comunicare; -Pasiune pentru domeniul tehnic;- Persoana proactivă; -Construieste relații de lucru bazate pe respect și încredere. Beneficii:-salariu fix-tichete de masă în valoare de 40 lei/zi; -prime de Crăciun și Paște-abonament medical platit de angajator Responsabilitati:-Urmareste interventiile si gestioneaza activitatile zilnice de verificari necesare pentru buna functionare a echipamentelor.-Suport activ la interventiile furnizorilor de servicii externe cu expertiza de evaluare si aprobare lucrare.-Suport pentru transfer utilaje de productie, daca va fi cazul (pregatire pentru transfer, lista necesare, organizare activitate).Instruire pentru echipe-
Clarismart Consulting SRL

Contabil Senior


Candidatul ideal Cautam CONTABIL! Studii superioare finalizate in domeniu; Experienta minima in domeniul contabil 3 ani Bune cunostinte a legislatiei fiscale; Bune cunostinte de utilizare a calculatorului (Microsoft Office, Excel); Abilitati de comunicare; Atentie la detalii; Abilitatea de a lucra individual dar si in echipa.Descrierea jobului Inregistrari contabile; Intocmire balante de verificare; Intocmire situatii financiare; Intocmire declaratii lunare/trimestriale privind impozitele si taxele.Beneficii: Pachet salarial atractiv.Bonuri de masa.Asigurare medicala.
PKF ECONOMETRICA S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 204 de salarii introduse în Salario: 5300 RON/Luna

Specialist Marketing


Candidatul ideal Cunostinte solide de project management; Capacitate dе orientare spre actiune si rezultate; Capacitatea de a-i influenta pe ceilalti; Gandire strategica, analitica si atentie la detalii; Dinamic, spirit antreprenorial si de echipa, responsabil, inovativ, cu inspiratie; Dorinta de a se dezvolta intr-un mediu de business tanar, dinamic si implicarea in proiecte interesante, de perspectiva pentru companie; Initiativa bazata pe solutii practice menite sa dea rezultate si abilitati foarte bune de organizare. Abilitati de utilizare a Microsoft Office Excel, Word, Power Point, Outlook – nivel avansat; Abilități dе prezentare, claritate, concizie; Abilitati de organizare si time-management; Abilitati excelente de comunicare si o atitudine proactiva;Descrierea jobului Executa activitatile de marketing din cadrul companiei, urmareste respectarea planificarii activitatilor si bugetele aprobate de catre management; Urmareste respectarea obiectivelor, strategia si planurile de mark
IRINIK SRL

Media netă estimată pe baza celor 1224 de salarii introduse în Salario: 4100 RON/Luna

Lucrator Comercial


Descrierea jobului SIDE TRADING . cu sediul in Timisoara , str. Antenei nr. 1A (langa centrul comercial Galeria 1) angajeaza personal in vederea ocuparii postului de :LUCRATOR COMERCIAL intr-un magazin tip cash&carry in Giarmata, jud. Timis.Cerinte/atributii:-abilitati bune de comunicare, orientare catre client, responsabilitate si seriozitate, dinamism si spirit de initiativa, atentie distributiva;-abilitati in organizarea si utilizarea eficienta a spatiului de expunere a marfurilor;- manipularea mărfurilor in vederea aprovizionarII stocului de marfa la raft, ridicarea marfii din depozit şi livrarea către clienţi, utilizarea adecvata si eficienta a echipamentului de lucru pentru a minimiza daunele aduse stocului şi echipamentului;- colaborare permanenta cu colegii in vederea unei bune aprovizionari a marfurilor la raft;-implementarea metodelor si procedurilor de lucru.Experienta in activitati similare constituie un avantaj, precum si detinerea unei autorizatii ISCIR (dar nu sunt oblig
SIDE TRADING S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 1229 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Supraveghetor Sala


Candidatul ideal Cerințe:-studii medii;-cunoașterea limbii germane constituie avantaj;-prezență de spirit,-bun comunicator,-bune calități organizatorice.Descrierea jobului Atribuții principale-verifică configurarea sălii de spectacole pentru fiecare spectacol în parte (câte rânduri și câte locuri sunt pe fiecare rând) și o verifică;-plasează indicatoarele de locuri conform diagramei spectacolului;-verifică menținerea aspectului sălii de spectacole și al altor spații de public - curățenie, iluminat, grupuri sanitare și supraveghează păstrarea și menținerea liniștei în sala de spectacole;-primește publicul spectator și se îngrijește de plasarea acestuia în sala de spectacole, oferindu-le ajutorul în a-și găsi locul de pe biletul de intrare.
TEATRUL GERMAN DE STAT

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Hr Specialist


Candidatul ideal HR SpecialistDescrierea jobului HR Specialist
PRIMARK MAGAZINE S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 181 de salarii introduse în Salario: 4800 RON/Luna

Consilier Juridic


Candidatul ideal Cautam o persoana responsabila, dornica sa invete lucruri noi, deschisa atat in relatia cu persoanele din colectiv, cat mai ales in relatia cu pacientii, carora le acordam intreaga atentie.Cerinte:- Studii de specialitate in domeniul juridic;- Experienta in domeniul juridic: minim 2 ani;- Cunoasterea unei limbi de circulatie internationala (engleza/germana);- O buna utilizare a calculatorului (MS Office);- Bune abilitati de comunicare si relationare; observare, evaluare, analiza si sinteza;- Rezistenta la conditii de stes.Descrierea jobului - Urmareste aparitia de acte normative si modificarile legislative in vigoare, aducand la cunostinta administratiei pe cele aplicabile si incidente in domeniu de activitate al societatii, precum si respectarea legislatiei de catre personal si conducerea acestuia; - Asigura consultanta juridica in toate domeniile societatii, asigurand asistenta juridica si reprezentarea societatii in fata tuturor instantelor judecatoresti, precum si
LABORATOARELE BIOCLINICA SRL

Media netă estimată pe baza celor 1475 de salarii introduse în Salario: 4300 RON/Luna

Reprezentant Vanzari/​consultant Vanzari Magazin - Timisoara


Candidatul ideal - sa aiba o atitudine pozitiva si sa fie deschis provocarilor- sa indrageasca sportul si sa il practice (chiar si la nivel de amator)- sa detina bune abilitati de comunicare verbala- sa fie familiarizat cu utilizarea calculatorului- experienta in retailul de articole sportive reprezinta un avantaj- sa fie altfel :)Beneficii tichete de masa program flexibil discount personalizat pentru produsele comercializate de companie* Daca esti sportiv profesionist insa ti-e teama ca programul nu iti permite sa faci parte din echipa noastra, te incurajam sa aplici. Nu ai fi singurul in situatia aceasta si impreuna putem gasi o solutie.Descrierea jobului - sa ofere suport si consiliere pre-vanzare si post-vanzare- sa receptioneze produsele in gestiunea magazinului si sa le expuna la raft- sa actualizeze constat preturile conform diverselor campanii- sa contribuie activ la dezvoltarea si imbunatatirea fluxurilor de vanzare- sa participe la inventarele periodice- sa aiba idei si sa fi
SPORT GURU S.​A.​

Director De Magazin Sannicolau Mare Judet Timis


Candidatul ideal Director de Magazin Sannicolau Mare Judet TimisCe oferim: Pachet salarial atractiv Bonusuri motivante Bonuri de masă Discount de angajat de până la 25% la produsele PEPCO Program de lucru flexibil Dezvoltare profesională și oportunități de promovare Suport din partea unei echipe prietenoase Printre atribuțiile tale: Realizarea bugetului de vânzări Asigurarea unui nivel corespunzător de customer service Respectarea standardelor de merchandising ale companiei Implementarea adecvată a promoțiilor la nivelul magazinului Gestionarea și supervizarea activității angajaților din subordine Completarea și gestionarea întregii documentații a magazinului Pregătirea și participarea la derularea inventarelor Cerințe: Studii medii (studiile superioare sunt un avantaj) Minim 2 ani experiență în retail Abilitatea de a planifica și atinge obiective pe termen mediu sau lung Spirit de echipă și aptitudini organizatorice Rezistență la stress și orientare către client Cunoștințe de operare
PEPCO RETAIL SRL

Casier Sannicolau Mare Judet Timis


Candidatul ideal Casier Sannicolau Mare Judet Timis -Descrierea jobului Casier Sannicolau Mare Judet Timis -
PEPCO RETAIL SRL

Sef De Tura Sannicolau Mare Judet Timis


Candidatul ideal Sef de Tura Sannicolau Mare Judet TimisDescrierea jobului Sef de Tura Sannicolau Mare Judet Timis
PEPCO RETAIL SRL

Beauty Advisor Timisoara


Candidatul ideal - orientare catre clienti, identificarea si intelegerea nevoilor si dorintelor acestora- spirit comercial- interes pentru domeniu si dorinta de dezvoltare pe plan profesional- seriozitate- prezenta placuta si limbaj ingrijit- cel putin absolvent(a) de liceu cu diploma de bacalaureat- experienta in comert- rezistenta la stres- cunoasterea unei limbi straine (de preferat)Descrierea jobului - promovarea si vanzarea produselor cosmetice si de parfumerie din magazin- consilierea clientilor prin realizarea de recomandari individualizate- realizarea de activitati administrative: aprovizionarea rafturilor, actualizarea preturilor la raft, intretinerea rafturilor, emiterea de comenzi la furnizor pentru brand-urile alocate, aplicarea promotiilor existente, etc.
PARFUMERIE DOUGLAS SRL

Ladoipasi Isi Mareste Echipa


Candidatul ideal Suntem in plina dezvoltare cu chef de munca si de inovare si avem nevoie de mai multe persoane pentru echipa noastra de la magazinul LADOIPASI din Calea Lipovei.Cum ar trebui sa fie aceste persoane ca sa fie si ele si noi multumiti de colaborare?1. Sa stie sa zambeasca si sa stie sa se distreze. Suntem o echipa foarte "neserioasa" si daca nu e pregatita pentru fun nu avem chef de ea.2. Sa fie de gasca. Ne intelegem super bine in firma si nu vrem sa ne strice cineva atmosfera.3.Sa fie dispusa sa invete. Daca nu invata, nu creste, daca nu creste, firma nu creste.4. Tinuta profesionista - imaginea lor/noastra transmite imaginea firmei5. Sa fie organizate6. Sa fie atente la detalii...foarte atente!7. Sa fie harnice. Lenea nu are ce cauta la noi in magazin si ne plac doar oamenii care sunt dispusi sa dea 110% pt firma.8. Sa stie sa vobeasca frumos si sa il foloseasca pe " Buna ziua", "La revedere" si "Te rog frumos"9. Sa fie descurcarete si persistente. Cand au o situatie d
LA KASSY MARKET S.​R.​L.​

Angajam Absolventi De Sc.​ Prof.​ Sau Liceu Cu Profil Mecanic


Candidatul ideal Cerințele locului de muncă:Studii medii (școală profesională sau liceu) în domeniul mecanic.Se lucreaza cu oțel.Se produc piese de precizie, de mici dimensiuni.Atentie la detalii.Cunoștințe teoretice de măsurători, cu șubler, micrometru și ceas comparator.Disciplina.Spirit de echipă.Descrierea jobului Descrierea postului:Se asigură pregătirea necesară.Program: 2 schimburi de 8 ore, luni-vineri.Contract: direct cu angajatorul, perioada de probă 3 luni + nedeterminată.Echipament de lucru și protecție gratuit.Beneficii:Salariu negociabil in functie de testare tehnica.Bonusuri.Tichete de masă la valoarea maximă legală.Prime de vacanță.Asigurari.Al 13-lea salariu.Plata orelor suplimentare: 200%.Transport gratuit.Concediu 24 de zile lucrătoare/an.
SCHUMAG ROMANIA S.​R.​L.​

Dispecer Transport Timisoara


Candidatul ideal Compania Vellea Home caută un candidat potrivit pentru funcția de Dispecer Transport in TimisoaraDescrierea jobului "Vellea Home" este o companie în domeniul producției și comerțului de mobilă.Cu scopul dezvoltarii activității sale, compania caută un candidat potrivit pentru funcția de Dispecer Transport in TimisoaraVă vom oferi:- Program 8-17 de luni pana vineri.- Poziția într-o companie mare prezenta in mai multe tari din lume;- Lucrați într-o echipă tânără și ambițioasă;- Relații corecte între angajator și angajat;- Oportunități excelente de dezvoltare și promovare;- Un mediu de lucru și atmosfera profesională;- Atitudine corectă și individuală;- Training specializatCeea ce ne dorim:- Abilitati excelente de comunicare;- Abilitatea de a lucra în echipă;- Atitudine atentă și amabilă față de fiecare client;- Cunoștințe informatice foarte bune/ pachetul office;- Dorința și aspirația de a obține rezultate ridicate;- Capacitatea de a lucra cu documentele companiei.Experie
VELLEA HOME S.​R.​L.​

Intrebari frecvente

Care este salariul mediu in Timisoara?

Salariul mediu net in Timisoara este de 4 300 lei. Venitul mediu brut fiind de 7 500 lei, potrivit datelor INS pe anul 2022.

Cate locuri de munca sunt disponibile in Timisoara?

In prezent avem disponibille 2 830 locuri de munca in Timisoara.

Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.