Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

48 Locuri de Munca in Costinesti - Joburi in Costinesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

48 Locuri de Munca in Costinesti - Joburi in Costinesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Costinesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Costinesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal bucatarie | GIGI BURGER


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4500 LEI pe lună
Angajez personal în bucătărie cu/fără experiență pe perioada sezonului de vară, locația fiind în Costinești. -experiența anterioară în bucătărie sau fast food reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie.-capacitatea de a lucra într-un mediu rapid și plăcut.-disponibilitatea de a lucra în schimburi și în weekend-uri.-vârsta maximă 35 de ani.-doar persoane de sex masculin.-permis de conducere, dar nu obligatoriu. Pachet salarial și beneficii:-salariu în funcție de experiență-cazare și masă gratuită.-bonusuri de performanță. NE GASESTI SI PE FACEBOOK/TIK TOK CU NUMELE GIGI BURGER!
ADILAR CATERING SRL

Ajutor Bucatar


Ocupatia: AJUTOR BUCATAR,Angajator: POFTA PESCA S.R.L.,Experienta: Fără experienta (0 ani),Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALA,Timp de lucru: 8,Adresa locului de munca: COSTINESTI
POFTA PESCA S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 113 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajam Bucatar Si Ajutor Bucatar Costinesti


Angajam bucatar si ajutor bucatar in Costinesti, str Tineretului. Oferim: Salariu atractiv, masa, decontare transport. Program in ture, perioada contract 1 iunie- 1 septembrie. Pentru detalii, contactati-ne la nr. . Asteptam cv la adresa
Good food

Angajare Sezon Estival


S.C Modern Taste S.R.L angajează personal în Complex Vraja Marii Costinești. Angajarea se face pe timpul sezonului estival în condiții avantajoase. Detalii posturi: Perioada de lucru este sezonieră, din iunie până în septembrie, angajarea se face cu carte de muncă. Angajați noștri beneficiază de cazare și masa. Avem disponibile următoarele posturi pentru Complexul Vraja Mării Costinești : - recepționeri - cameriste - ajutor bucătar autoservire - personal linie autoservire Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon :
Modern Taste

Cautam Personal Hotelier In Costinesti - Receptioner,​ Camerista,​ Bucatari,​ Ospatari,​ Barman


Cautăm personal hotelier pasionat și talentat pentru a se alătura echipei noastre de succes. Avem disponibile următoarele poziții:receptioner, camerista, bucatari, ajutor de bucatar, ospatari, barman. Experienta anterioara in industria hoteliera, abilitati excelente de comunicare si relationare cu clientii. atent la detalii si capabil sa lucreze intr un mediu rapid si agitat. Capacitatea de a lucra in echipa si de a si asuma responsabilitatea. Abilitatea de a vorbi fluent limba engleza constitue un avantaj. Putem asigura cazare, daca este cazul.
Sc Skyleist Cons SRL

Angajam Personal Hotelier


Hotelul Km 0 din Costinesti,angajeaza personal hotelier cu experienta( cameriste si receptioner)! Oferim salariu atractiv, bonusuri in functie de perseverenta, cazare,mancare! Cerem: SERIOZITATE, CORECTITUDINE, CHEF DE MUNCA,EXPERIENTA VA FI UN AVANTAJ! Pentru detalii, sunati la nr de telefon:
Hotel Km 0

Camerista Costinesti


Angajam Camerista Vila cu 10 camere în Costinesti. pe perioada 01 iunie -30 septembrie . Se asigura masa si cazare in camera individuala cu tv, baie proprie, etc. Salariu 3500 lei + procent la cafea, băuturi minibar..etc.
Vila Verona

Angajez Urgent


angajez urgent muncitor necalificat .
sc scorpion

La Strada Bistro & Pizza Costinesti Angajeaza Ajutor Bucatar Cu Experienta Si Veselar


La Strada Bistro & Pizza Costinesti angajeaza pe perioada sezonului estival AJUTOR BUCATARI si VESELARI Conditii deosebit de avantajoase , oferim : cazare in camere de 2 sau 3 persoane , asiguram masa , salarizare avantajoasa , angajarea se face cu carte de munca . Pentru detalii sunati la nr telefon afisat
sc Black Seea Mixt arl

Angajam - Camerista Cu Experienta


Cautam sa angajam camerista cu experienta in domeniu, la o pensiune din Costinești, vis-a-vis de Epava (Black Sea View).
Black Sea View

Angajez Personal Sezonier


Angajez personal sezonier feminin pentru menaj camere și ajutor in bucatarie pentru pensiune in Costinești , asigur cazare și masa , dacă este cazul. Perioada determinata,1Iunie- 1septembrie. Salariu 2500-3500 lei
Osman Nursen Ii

Camerista Costinesti


Locatie in Costinesti, cauta camerista pt luna iulie si august.Program 9:00-14:00, salariu 2000lei/ luna. Preferabil din inprejurimi!Pentru mai multe detalii ma contactati la nr de telefon
Casa Antonia

Angajez Cameriste,​ Vila In Costinesti


Angajez cameriste, 2 fete, pentru sezonul estival 2023. Oferim salariu 3000 ron lunar, masa si cazare/decontam transport (unde e cazul).
Vila Bliss

Angajez Personal Magazin Alimentar


Magazin alimentar.
Angajez personal magazin alimentar pe timpul sezonului .​ Oferim cazare si o masa pe zi.​ Salariul este intre 2530 mil in funcie de implicare Pentru mai multe detalii sunai la 0767691938

Angajari Litoral 2023


Complexul Tineretului din Costinesti angajeaza pentru sezonul estival 2023: Muncitori Necalificati,Casieri,Ospatari,Bucatari,Sef de sala,Barmani Restaurant,Barmani Discoteca,Brutari,Grataragii,Pizzari,Manageri. Oferim salariu motivant in functie de abilitati si experienta, cazare/mancare. Pentru mai multe detalii , contactați-ne la numărul de telefon
Complexul Tineretului

Angajam Camerista


Casa Maranta Costinești cauta camerista pentru perioada sezonului estival 1.06-15.09 ! Pachet salarial atractiv. Program 8 ore cu pauza de masa. Oferim cazare cu acces la bucătărie sau transport. Pentru mai multe detalii va stam la dispoziție la numărul de telefon .
Sapori Schitu SRL

Angajam Operatoare Pariuri Sportive In Tuzla,​ Costinesti Si Eforie


Societate organizatoare de jocuri de noroc/pariuri sportive angajeaza operator P.C./casier (fete), in localitatile: -Costinesti; -Eforie; -Techirghiol; -Tuzla. Conditii de lucru avantajoase, program in ture, full time, salariu atractiv + bonuri masa intre 2500-3300lei. Va asteptam in echipa noastra, pentru mai multe informatii sunati la : sau .
Super Games

Personal Vila Si Restaurant Costinesti


Vila Epic***, Costinesti angajeaza personal curatenie si personal bucatarie. Carte de munca si bonuri de masa Se deconteaza transportul.
S.​I.​ Elena

Angajam - Personal Receptie (cu Cazare)


Cautam sa angajam receptioner(a) la Black Sea View, o pensiune din Costinesti, vis-a-vis de Epava.
Black Sea View

Angajez Necalificati,​ Baieti Care Au Lucrat In Constructii,​ De La Tara Pentru Litoral


Angajez baieti de la tara, muncitori necalificati, baiaeti care au lucrat in constructii, pentru activitate pe plaja in statiunea Costinesti, judet Constanta.Cazarea este asigurata gratuit de catre angajator, 2 mese pe zi (pranz si cina) si salariu diferentiat in functie de implicare, pricepere si post. Salariile incep de la 2000 lei/net/luna si ajung la 5000 lei/net/luna, dupa ce s au achitat toate taxele. Activitatea se desfasoara pe plaja. Pentru detalii sunati la sau .
cav
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 48 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.