Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

10 Locuri de Munca Formel D - Joburi Formel D

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

10 Locuri de Munca Formel D - Joburi Formel D

Cauta printr-o varietate mare de joburi Formel D si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Formel D si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operatori Calitate


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru ca ne marim echipa, cautam mai multi Operatori Calitate Ce ai de facut?-       Examinezi vizual piesele clientilor nostri-       Sortezi piesele Ce cautam la candidati?- disponibilitate de a lucra in 3 schimburi- seriozitate si implicare- sa locuiasca in Pitesti sau Mioveni - curiozitate de a ne cunoaste oferta: nu e nevoie de calificare sau experinta, totul se invata usor la locul de munca Ce oferim?- munca usoara, se poate invata usor si de femei si de barbati- formare si specializare la locul de munca pentru necalificati sau persoanele fara experinta- transport asigurat doar pe rutele Pitesti, Mioveni- spor de noapte, ore suplimentare- salariu corect- prima de recomandare- bonuri de masa- concediu de odihna suplimentar- abonament la clinică privată de sănătate- mediu de lucru organizat. Descrierea companieiGrupul Formel D, furnizor global de servicii în industria auto, a fost fondat în 1
Formel D Romania SRL

Operatori calitate,​ Alexandria (doar schimbul 1)


Companie verificată
Aplica rapid
Ce ai de facut?-       Examinezi vizual piesele clientilor nostri-       Sortezi piesele Ce cautam la candidati?- disponibilitate de a lucra in 1 schimb- seriozitate si implicare Ce oferim?- munca usoara, se poate invata usor si de femei si de barbati- formare si specializare la locul de munca pentru necalificati sau persoanele fara experinta- transport asigurat- salariu corect- bonuri de masa- concediu de odihna suplimentar- abonament la clinică privată de sănătate- mediu de lucru organizat. Descrierea companieiGrupul Formel D, furnizor global de servicii în industria auto, a fost fondat în 1993, în orașul Troisdorf din Germania, de către o echipă de 63 de persoane. Suntem tare mândri că am evoluat, în ultimele trei decenii, într-o companie recunoscută la nivel global, care operează acum în peste 20 de țări, iar echipa noastră a crescut de la 63 de angajați la peste 10.000.
Formel D Romania SRL

Operatori calitate pentru Targu Mures


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru ca ne marim echipa, cautam Operatori Calitate Ce ai de facut?-       Examinezi vizual piesele clientilor nostri-       Sortezi piesele Ce cautam la candidati?- disponibilitate de a lucra in 3 schimburi- disponibilitate de a lucra uneori in weekend- seriozitate si implicare - curiozitate de a ne cunoaste oferta: nu e nevoie de calificare sau experinta, totul se invata usor la locul de munca Ce oferim:- munca usoara, se poate invata usor si de femei si de barbati- formare si specializare la locul de munca pentru necalificati sau persoanele fara experinta- transport asigurat- spor de noapte, ore suplimentare- salariu corect- prima de recomandare- bonuri de masa- concediu de odihna suplimentar- abonament la clinică privată de sănătate- mediu de lucru organizat; Pentru detalii si programari la interviu sunati la 0722.395.328 (zero sapte doi doi trei noua cinci trei doi opt). Descrierea companiei
Formel D Romania SRL

Muncitori necalificati si fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam persoane necalificate si fara experienta pentru a lucra in fabrici din domeniul automotiv. Ce ai de facut?-       Examinezi vizual piesele-       Sortezi piesele. Ce cautam la candidati?- curiozitate de a ne cunoaste oferta: nu e nevoie de calificare sau experinta, totul se invata usor la locul de munca- disponibilitate de a lucra in 3 schimburi- seriozitate si implicare- sa locuiasca in Mioveni Ce oferim?- munca usoara, se poate invata usor si de femei si de barbati- formare si specializare la locul de munca pentru necalificati sau persoanele fara experinta- transport asigurat doar pe rutele din Mioveni- spor de noapte, ore suplimentare- salariu corect- prima de recomandare- bonuri de masa- concediu de odihna suplimentar- abonament la clinică privată de sănătate- mediu de lucru organizat; Descrierea companiei:Grupul Formel D, furnizor global de servicii în industria auto, a fost fondat în
Formel D Romania SRL

Operator calitate in Iasi


Companie verificată
Aplica rapid
Ești în căutarea unei provocări profesionale cu un viitor promițător în industria auto?Dacă răspunsul este DA, te așteptăm în echipa FORMEL D ROMÂNIA - furnizor global de servicii pentru industria auto. Suntem în căutarea unor colegi, OPERATORI CALITATE , pentru proiectele noastre din IASI. Cerințe:disponibilitate pentru lucrul în 3 schimburi;acuitate vizuala buna. Ce îți oferim:pachet salarial competitiv;tichete de masă;abonament la clinică privată de sănătate;instruire la locul de muncă;formarea și dezvoltarea într-o companie internațională;alte beneficii salariale în funcție de performanțe. Ce trebuie sa faci:controlul vizual componente.
Formel D Romania SRL

Operatori calitate in Sebes


Companie verificată
Aplica rapid
Esti in cautarea unei provocari profesionale cu un viitor promitator in industria auto? Daca raspunsul este DA, te asteptam in echipa FORMEL D ROMANIA - furnizorul global de servicii pentru industria auto. Suntem in cautarea unor colegi, OPERATORI CALITATE, pentru proiectele noastre din SEBES: Nu cerem sa ai experienta, ci doar sa ai disponibilitate pentru 3 schimburi. Oferim:- Venit lunar satisafacator (format din salariu, tichete de masa, sporuri, bonusuri);- Abonament la clinica privata de sanatate;- Instruire in fabrica;- Transport asigurat;- Formare si dezvoltare intr-o companie internationala. Ce trebuie sa faci :- Verificarea componentelor din punct de vedere al calitatii. Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem si sa ni te alaturi!
Formel D Romania SRL

Operator retusare cu relocare sau naveta in Seber


Companie verificată
Aplica rapid
Ce cautam la candidati:- sa le placa sa surubareasca pentru a realiza retusuri,- disponibilitate de a lucra in Seber (Alba),- disponibilitate de a lucra in 1 schimb,- seriozitate si implicare. Oferim:- cazare (singur in camera) sau decont transport pentru naveta,- diurna si alte beneficii extra salariu,- munca doar de zi, pe un schimb,- mediu de lucru organizat,- posibilitatea de a discuta fata in fata cu angajatorul in Sibiu. Ce trebuie sa faci :-sa realizezi operatiuni mecanice simple (surubarit, utilizarea pistolului de lipit). Grupul Formel D, furnizor global de servicii în industria auto, a fost fondat în 1993, în orașul Troisdorf din Germania, de către o echipă de 63 de persoane. Suntem tare mândri că am evoluat, în ultimele trei decenii, într-o companie recunoscută la nivel global, care operează acum în peste 20 de țări, iar echipa noastră a crescut de la 63 de angajați la peste 10.000.
Formel D Romania SRL

Human Resources Business Partner/​manager


Candidatul ideal Deep knowledge from the local labor law area Experience in labor law and dealing with government institutions University degree with a focus on HR or similar background At least 3 years of practical recruiting and/or HR preferably in multinational environment Excellent communication (Assertive communication skills) and negotiation skills Strong interpersonal skills which enable you to motivate yourself Passion for innovation, development and quality Advanced English language Excellent knowledge of MS Office, especially ExcelDescrierea jobului Provides support in area of Labor-law and collective bargaining agreements Implement/follow the rules of confidentially and Compliance and GDPR HRBP is the key contact person for internal customers in assigned area Supports internal clients to achieve their business targets HRBP is responsible for local implementation of global HR processes, rules and monitoring Solves strategic HR topics like planning, performance management, flu
FORMEL D ROMÂNIA SRL

Sofer Testare Cat.​ B,​ Vorbitor Germana,​ In Germania


Candidatul ideal Ești pasionat de mașini sau în căutarea unei provocări profesionale cu un viitor promițător în industria auto?Dacă răspunsul este DA, te așteptăm în echipa FORMEL D ROMANIA – furnizorul global de servicii pentru industria auto.Suntem în căutarea unor colegi - ȘOFERI TESTARE AUTOVEHICULE CATEGORIA B - pentru Germania.Ce îți cerem: Trebuie să cunoști limba germană la nivel avansat – această cerință este obligatorie; Să ai disponibilitate pentru 3 schimburi; Să deții permis de conducere categoria B de cel puțin 5 ani; Să ai o bună orientare în spațiu și atenție deosebită la detalii; Să dovedești cunoștințe de mecanică; Să ai experiență în conducerea mașinilor pe cutie automată.Descrierea jobului Ce ar trebui să faci:- să testezi mașinile pe circuitul de testare din Germania și în condiții de testare diferite.Ce îți oferim: Diurnă; Cazare și transport asigurat; Training specializat; Contract minim 1 an; Formarea și dezvoltarea în cadrul unei companii internaționale.
FORMEL D ROMÂNIA SRL

Operatori Calitate In Iasi


Ești în căutarea unei provocări profesionale cu un viitor promițător în industria auto? Dacă răspunsul este DA, te așteptăm în echipa FORMEL D ROMÂNIA - furnizor global de servicii pentru industria auto. Suntem în căutarea unor colegi, OPERATORI CALITATE , pentru Iasi. Cerințe: - nu cerem experienta, insa dorim disponibilitatea dvs. pentru lucrul în 3 schimburi. Ce îți oferim: - pachet salarial competitiv; - tichete de masă; - abonament la clinică privată de sănătate; - instruire la locul de muncă; - formarea și dezvoltarea într-o companie internațională; - alte beneficii salariale în funcție de performanțe.
Formel D
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 10 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.