Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Sous Chef - Joburi Sous Chef

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Sous Chef - Joburi Sous Chef

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sous Chef si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sous Chef si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sous Chef


Descrierea jobului Ești o persoană pasionată de arta culinară? Deții experiență în implementarea de traininguri și cursuri de gătit și ești orientat/ă către rezultate? Atunci află mai multe despre viitorul tău rol! Suntem în căutarea unui Sous Chef HoReCa care să se alăture echipei noatre! În rolul de Sous Chef HoReCa pentru Centrul de Competență GASTRONOMETRO, îți vei folosi abilitățile și vei învăța alături de noi să: Participi la toate operaţiunile desfășurate în cadrul Centrului de Competenţă HoReCa; Participi activ la activitățile zilnice, mise en place, FIFO, HACCP, creare de rețete culinare cu food cost, aprovizionare, realizarea meniului etc; Organizezi activitatea zilnică privind locul de muncă, ținând cont de regulamentul și cerințele specifice, norme și reglementări privind siguranța alimentară; Oferi suport în demonstrarea şi promovarea soluţiilor pentru produse alimentare şi nealimentare pentru clienţi profesionişti, în cadrul evenimentelor interne și externe; Oferi suport
METRO CASH CARRY ROMANIA SRL

Media netă estimată pe baza celor 4 de salarii introduse în Salario: 7000 RON/Luna

Sous Chef /​ Bucatar


Candidatul ideal Cautam oameni dedicati, ordonati si atenti la detalii, cu rezistenta la lucru sub presiune, cu experienta si mai ales multa dorinta dе dezvoltare.Program dе lucru: dе marti pana sambata, dе la 15.00 pana la 23.00.Descrierea jobuluiResponsabilitati:Descrierea jobului - Asista bucatarul sef in managementul general al bucatariei;- Supravegheaza si controleaza toate task-urile din bucatarie, inclusiv respectarea regulilor de igiena si siguranta alimentelor (HACCP);- Verifica toate produsele si dish-urile inainte ca aceastea sa iasa din bucatarie;- Contribuie la mentinerea unui standard profesional corespunzator in cadrul echipei stabilind o buna comunicare si un bun climat de lucru;- Capacitate de a stabili prioritatile si de a lua decizii rapide in conditii de stres;- Capacitate de organizare si optimizarea muncii in cadrul unei echipe cu un nivel ridicat de profesionalism;- Monitorizeaza respectarea practicilor si procedurile de sanatate, securitate in munca;- Este const
SAVOR EVENTS SRL

Bucatar,​ Sous Chef,​ Ospatar,​ Barman


Angajam Bucatar, Sous Chef, Ospatar, Barman pentru Restaurantul Leto din cadrul Hotelului Novum By The Sea din Olimp. Pentru mai multe detalii apelati:Caracteristici Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Sezonier / Proiect Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: da Beneficii: cazare Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

Bucatar Sous Chef


Căutăm un Sous Chef talentat și experimentat care să se alăture echipei noastre culinare dinamice. În calitate de Sous Chef, vei juca un rol crucial în asistarea șefului bucătar în gestionarea tuturor aspectelor operațiunilor din bucătărie. Aceasta este o oportunitate unica de a vă prezenta abilitățile culinare și creativitatea într-un mediu inovator și rapid. Responsabilitati: -Vei ajuta Bucătarul șef în planificarea și executarea meniurilor care sunt atât creative, cât și în conformitate cu conceptul restaurantului nostru -Vei Supraveghea și instrui personalul din bucătărie, asigurându-te că respectă cele mai înalte standarde de preparare și prezentare a preparatelor. -Vei colabora cu Bucătarul sef pentru a dezvolta noi feluri de mâncare și pentru a îmbunătăți rețetele existente -Te vei asigura că toate tehnicile de preparare și gătire a alimentelor sunt executate la PERFECȚIE. -Monitorizați nivelurile stocurilor și asistați la comandarea de consumabile pentru a menține nivelurile op
New Chicago Restaurant

Executive Chef,​ Sous Chef,​ Munca Pe Vapor


Crew Agency recruteaza sef de bucatarie si sous chef pentru vase fluviale. Contractele incep in luna martie . Candidatul ideal are experienta in hotel- restaurant de 4-5 stele sau pe vapor, vorbeste fluent limba germana si sau engleza. Salariul 1600-2800 ,angajatl beneficiaze de plan de pensie si bonus la sfarsitul contractului. Cei interesati sa trimita cv pe adresa sau pot suna la pentru mai multe informatii.
Crew Agency
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.