Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

89 Locuri de Munca in Campulung Muscel - Joburi in Campulung Muscel

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

89 Locuri de Munca in Campulung Muscel - Joburi in Campulung Muscel

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Campulung Muscel si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Campulung Muscel si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Director Zonal Vanzari


Candidatul ideal Rodbun este in cautare de profesionisti gata să devină membrii cheie ai echipei, în calitate de Director Zonal pentru toate regiunile țării. Compania este în continuă expansiune, iar căutarea se îndreaptă către persoane ambițioase, cu abilități excelente de vânzare și o înțelegere profundă a pieței agricole locale.Candidatul potrivitUn bun vânzător cu o carieră stabilă și o experiență de minim 3 ani in vanzari;Un om ambițios, competitiv, cu putere de muncă, cu o atitudine de învingător;Un bun organizator, team-player,cu o atitudine pozitiva, sociabil, capabil;Carnet conducere categoria B obligatoriu;Este disponibil la călătorii pe parcursul anului în zona alocata;Experiența anterioară în agribusiness nu este obligatorie, dar poate reprezenta un avantajDescrierea jobului Principalele caracteristici ale poziției:Dezvoltarea și menținerea relațiilor cu clienții existenți, precum și identificarea și atragerea de noi clienți;Prezentarea și promovarea eficientă a produselor
RODBUN GRUP S.​A.​

Media netă estimată pe baza celor 79 de salarii introduse în Salario: 7000 RON/Luna

Sofer Cat B Cu Experienta Pt Prelata


ANGAJAM SOFERI CU EXPERIENTA PENTRU CURSE TUR RETUR .ITALIA,FRANTA,SPANIA
FULPY SRL

Cautam Personal Pentru Munca In Franta (domeniu Constructii)


Firma Acterim este in cautare de profesionisti pe urmatoarele meserii : - IZOLATII EXTERIOARE - DULGHERIE - INSTALATORI TERMICI SI SANITARI - MONTATORI PVC LINOLEUM CERINTE: Experiență în domeniu - obligatoriu; Plecarea în echipe de 2-3 persoane; Fiecare echipă trebuie să dețină autoturism propriu pentru deplasarea de la cazare la locul de muncă. CE OFERIM: Salariu 12-14 EUR pe ora lucrată NET Asigurari sociale si de sanatate; Cazare si utilitati platite integral de catre firma; Contract de munca direct cu angajatorul francez; Timpul de munca este de pana la 43 de ore pe saptamana (aproximativ 176 ore lunar); Orele suplimentare platite cu 25% in plus ; Perioada contractuala : nedeterminata; Echipament de munca oferit de catre firma; Documente necesare: Certificat de nastere model nou. Carte de idetintate Certificat de rezidenta fiscala ANAF Cont bancar in euro( pentru cei care doresc va putem deschide cont bancar la o banca franceza.)
Angajator Francez

Angajam Operatoare


Sala de jocuri New Cash Out Câmpulung angajează operatoare. Salariu: 3000 lei Pentru mai mult detalii aștept mesaj în privat.
Cash out

Angajez Femee Pentru Spalatorie Lenjerieeco și Haine


Angajez femee pentru spalatorie haine și lenjerie .Program normal
RoClen

Angajare Croitorie


Societate Comercială angajează in Câmpulung croitoreasa pentru marochinarie !
Green Travel Expert

Cautam Urgent Muncitori Izolatori Exterior


CAUTAM URGENT MUNCITORI cu EXPERIENTA in IZOLATORI EXTERIOR cu VATA MINERALA si POLISTIREN Deschidere de post vacant: Firma Tropical SRL angajează personal pentru poziția de lucrător în Roma, Italia. - Oferim un salariu atractiv de 115 euro pe zi - Contract de muncă Italian - Beneficii inclusiv: Bilet de avion și Cazare plătite de către firmă - Limba italiană nu este necesară, dar reprezintă un avantaj. 10 POSTURI VALABILE! Alătură-te echipei noastre și explorează oportunitățile dintr-o locație vibrantă și culturală!
Tropical SRL

Angajam Personal Bilka


BILKA Campulung angajeaza personal pentru a se alatura echipei noastre. CERINTE: cunostinte de operare pe calculator; permis de conducere categoria B. RESPONSABILITATI: Procesarea facturilor; Incasarea platilor; Avizarea documentelor; calcularea cantitatii necesare de tabla pentru acoperisuri (aceasta deprindere se va invata pe parcurs, la fata locului). Anuntul se adreseaza si cadrelor militare în rezervă cu cunoștințe în domeniu. Pentru detalii suplimentare, contactați-ne la numarul de telefon: .
BILKA

Angajari La Tâmplarie și Croitorie


Societate comercială angajează in Câmpulung 1. Lucrător la tâmplarie 2. Lucrătoare la marochinărie, croitorie
Green Travel Expert
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 89 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.