Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3328 Locuri de Munca Patiser - Joburi Patiser

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3328 Locuri de Munca Patiser - Joburi Patiser

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Patiser si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Patiser Calificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam PARISER CALIFICAT SI CU EXPERIENTA pentru covrigarie patiserie din Buzau. Prgram de lucru: 6:00-14:00 si 14:00-20:00. Se ofera: salariu + tichete masa.
FURNICA ZILIERA SRL

Patiser cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 5000 LEI pe lună
Angajam Patiser cu experienta, Bucuresti, sector 3.Programul este flexibil iar salariul este negociabil.Sunati la numarul afisat pentru mai multe detalii.
NICAROM TRANS EXPRESS SRL

Covrigar si Patiser cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam COVRIGAR SI PATISER CU EXPERIENTA pentru patiserie covrigarie cunoscuta din Buzau. Cautam persoane muncitoare, serioase, care au mai lucrat in domeniu si care au calificare. Program de lucru: 6:00-14:00 si 14:00 - 20:00. Se ofera : salariu + tichete masa.
FURNICA ZILIERA SRL

Brutar /​ Patiser /​ Muncitor necalificat


Companie verificată
Aplica rapid
Societate Comerciala angajeaza brutar , patiser, muncitor necalificat industria alimentara.Detalii la nr de telefon afisat!
PATISGAL SRL

Patiser cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 LEI pe lună
Angajam PATISER CU EXPERIENTA pentru locatie situata in centru. Cautam o persoana cu calificare si experienta in patiserie. Program de lucru: luni- vineri 7:00-15:00. Salariul porneste de la 3000 net- in functie de experienta.
FURNICA ZILIERA SRL

Patiser - Brutar


Candidatul ideal - experienta - cel putin 2 ani in domeniul patiserie/cofetarie;- cunoștințe aprofundate despre tehnicile de coacere, producția de patiserie, cofetarie și prezentarea deserturilor;- nivel ridicat de creativitate;- capabil să prioritizeze sarcinile și să își gestioneze eficient timpul pentru a respecta programul de producție și termenele limită.Descrierea jobului DESCRIEREA POSTULUI:Prepară diverse tipuri de produse de brutărie și patiserie conform standardelor noastre de calitate și conform rețetarului;Respectă procesul de producție și gramajele de materie primă;Decorează prăjiturile, torturile și alte produse de cofetărie conform cerințelor;Intocmește stocul lunar și necesarul zilnic de materie primă; Respectă standardele stricte de siguranță și igienă alimentară, menținând un mediu de lucru curat și organizat;Oferă recomandări și îndrumări clienților în alegerea produselor de patiserie adecvate;Se informează continuu despre tehnicile, aromele și stilurile de prezentar
GOURMAND AKOOS S.​R.​L.​

Cofetar/​patiser/​ajutor Patiser/​ajutor Cofetar


Candidatul ideal Cerințe: Daca esti o persoana pasionata, cu dorinta de a invata mai multe despre dulce si frumos, dinamica, energica, bine organizata si punctuala, esti candidatul perfect si te asteptam in echipa noastra; experienta si diploma de cofetar/patiser prezinta un avantajDescrierea jobului Condiții: Mediu de lucru curat, placut si linistit, contract de munca pe perioada nedeterminata, program lucru 8 ore/zi, 2 libere/saptamana, concediu de odihna conform normelor de lucru, bonuri de masaResponsabilități: Dorinta si implicare de a lucra intr-un laborator modern de cofetarie/patiserie, atentie la detalii, imaginatie, realizarea produselor de cofetarie/patiserie conform retetelor si respectarea standardelor de finisare a produselor, verificarea si depozitarea corecta a materiilor prime in timpul productiei.
PREMIER CATERING EVENTS S.​R.​L.​

Ajutor Patiser - Saint Roastery


Candidatul ideal Candidatul IdealCautam ajutor patiser cu/fara experienta, cu deschidere catre inovatie si creativitate, pasionat de bucatarie si de dorinta de a aduce bucurie oaspetilor prin produsele pe care le creeaza. Vei face parte dintr-o echipa tanara, orientata catre a oferi cele mai bune experiente si produse culinare oaspetilor cafenelei.O persoana pasionata de tot ce înseamnă produse, care creează o stare de bine: ca sunt croissante, chec-uri, sau quiche-uri, vrei sa le faci cât mai bine, sa te perfecționezi și sa crești.Noi iti vom oferi ustensilele, spațiul (central, aproape de Piata Victoriei) și mediul si mult mai multe pentru a transforma toate acestea în realitate. Tu sa ai dorinta de dezvoltare si imbunatatire continua.Descrierea jobului Activitatea se desfasoara in Bucuresti, S1, zona Piata Victoriei - in cadrul cafenelei Saint Roastery. Responsabilități:Vei urma rețetele, măsura și amesteca ingredientele pentru obtinerea celor mai bune produse de patiserie/cofetarie
CRAFT NOORD COMPANY S.​R.​L.​

Lucrator Comercial - Patiserie


Candidatul ideal Angajam Lucrator comercial / Lucrator in laborator de patiserie in Alba Iulia.Cerinte: Experienta nu este obligatorie constituie avantaj. Persoana responsabila si implicata.Descrierea jobului Responsabilitati: Pregatirea si coacerea produselor de cofetarie / patiserie conform retetar. Mentinerea standardelor inalte de calitate si igiena.
PATIPAN GRUP S.​R.​L.​

Patiseri /​ Brutari /​ Cofetari - Brutaria Arcada


Candidatul ideal Cunostințe privind tehnologia culinară, normele și regulile de igienă și tehnicile de păstrare a alimentelor și produselor culinare Cunoașterea sortimentelor de alimente; sa trateze si sa proceseze materiile prime si ingredientele Cursuri de calificare în domeniu Spirit de echipa, implicare, inițiativă si rigurozitate Capabil sa respecte deadline-uri Abilități bune de planificare și organizare Ordonat și disciplinat Experiența pe un post similar constituie un avantaj;Descrierea jobului Propunere de imbunatatire a rețetelor și urmărirea realizării lorPregateste si prepara produsele respectând rețetarul corespunzătorMontează preparatele conform standardelorRespectă timpul de execuție al preparatelorPăstrază în condiții adecvate ustensilele și aparaturaControleaza și asigura igiena corespunzatoare a materiilor prime și a produselor finiteLa sfărșitul zilei de lucru, asigura curațenia, igiena şi ordinea locului de munca de care răspunde.
ARCADA COMPANY SA

Patiser - Brutarie Artizanala


Candidatul ideal Cautam sa ne completam echipa cu un patiser priceput.Cautam o persoana cu experienta in patiserie si ar fi grozav daca ai lucrat deja cu:- aluaturi laminate, croissant, foietaj, aluat phyllo, facute de la 0.-creme de patiserie.-aluaturi specifice: aluat de tarta, aluat de quiche, checuri;-experienta in lucrucl cu ciocolata reprezinta un avantaj major.Cautam pe cineva care sa isi faca meseria cu simt de raspundere si oferim un salariu motivant, adecvat experientei.Programul este de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.Descrierea jobului Cautam sa ne completam echipa cu un patiser priceput.Cautam o persoana cu experienta in patiserie si ar fi grozav daca ai lucrat deja cu:- aluaturi laminate, croissant, foietaj, aluat phyllo, facute de la 0.-creme de patiserie.-aluaturi specifice: aluat de tarta, aluat de quiche, checuri;-experienta in lucrucl cu ciocolata reprezinta un avantaj major.Cautam pe cineva care sa isi faca meseria cu simt de raspundere si oferim un salariu motivan
S.​C.​GRAIN TRIP BAKERY SRL

Asistent Vanzari,​ Brutar,​ Patiser &cofetar Carrefour Baneasa


Candidatul ideal Ceea ce oferim:Tichete de masă;Primă de vacanță și de fidelitate;Cupoane de magazin de Paști și Crăciun;Asigurare privată de sănătate;Ajutoare și prime pentru evenimente deosebite (naștere copil, prima căsătorie, deces);Mediu de lucru plăcut, bazat pe încredere și autonomie;Oportunități de dezvoltare atât profesionale, cât și personale;Cursuri de formare adaptate nevoilor tale.Descrierea jobului Prepară produsele din meniu respectând fișele, rețeta, metodologiile de fabricație specifice raionului și normele de igienă și siguranță alimentară pentru a menține standardele de calitate a produselor;Asigură prezența produselor la raft atât din punct de vedere calitativ cât și cantitativ;Îndrumă clienții și să le ușurezi experiența la cumpărături;Să fii amabil, pentru că zâmbetul tău are puterea de a le face ziua mai frumoasă.
CARREFOUR ROMANIA SA

Brutar/​Patiser/​Cofetar - Auchan Vitan


Scurta descriere a companiei Auchan Retail este o companie de familie cu o prezență internațională, o companie umană și îndrăzneață. Un comerciant care se schimbă într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de starea lor de bine – Auchan are ambiția de a le schimba viața.Pentru că Auchan Retail nu este doar un distribuitor, ci un comerciant care își selectează produsele și furnizorii, care își cunoaște clienții. Un comerciant care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clienților săi o experiență personalizată. Un comerciant care își transformă spațiile în zone de viață și de cumpărături, de petrecere a timpului liber în mod plăcut.Auchan Retail este preocupat atât de clienții cât și de angajaţii şi partenerii săi, acordându-le prioritate, în toate proiectele sale.Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivați, implicați, responsabili și ambițioși. Dacă îți doreșți să activezi într-un m
Auchan

Patiser /​ Cofetar


Candidatul ideal Cautam un patiser / cofetar talentat, dispus pt noi provocari si dornic de afirmare.Prezinta un avantaj experienta anterioara în prepararea inghetatei și/sau a produselor de patiserie / cofetarie;Cunostinte despre tehinici si termeni de preparare;Abilitati de gestionarea si planificarea timpului;Spirit inovator in retete si design;Punctualitate, precizie si prezenta;Contact si conectare;Flexibilitate in program si disponibilitate pentru a lucra in weekend-uri;Cunoastrea unei limbi straine constitue avanatj.Descrierea jobului Prepararea inghetatei si a deserturilor inghetate, respectând rețetele laboratorului;Gestionarea stocului de ingrediente si materii prime, asigurandu-te ca sunt intotdeauna in cantitatile necesare;Pastrarea curateniei si igienei in zona de lucru prin respectarea standardelor de siguranta alimentara;Suport activ in dezvoltarea si testarea noilor arome si retete;Oferim training in laboratoarele proprii;Laboratorul este utilat cu utilaje Carpigiani de
Confidenţial

Vanzator Patiserie


Candidatul ideal Cerințe:-seriozitate-amabilitate-limba engleză (reprezintă un avantaj)-experiență (reprezintă un avantaj)Descrierea jobului Responsabilități:-prezentarea și recomandarea produselor-servirea clienților-organizarea și curățarea cu atentie a spațiului de muncă
DAIANAS BAKERY SHOP S.​R.​L.​

Ajutor Cofetar/​patiser


Candidatul ideal ChiriLove House la inceput de drum isi formeaza o chipa tanara si dinamica.Cautam persoane energice, dornice de a invata ceva nou. Cautam persoane care isi doresc sa creasca odata cu compania. Toti cei care vor fi interesati dе un post stabil si o carte dе munca,vor intra intr-un program dе pregatire profesionala avand parte dе un training profesional si o continuitate in firma mama.Descrierea jobului Responsabilitati:- Pregătirea și coacerea produselor de cofetarie/patiserie conform rețetarului nostru;- Menținerea standardelor înalte de calitate și igienă;- Contribuirea la dezvoltarea de noi produse și rețete.- Curatarea impecabila a echipamentelor de productie utilizate.Beneficii:- Un mediu de lucru modern și dotat la cele mai înalte standarde;- Salariu 3500 - 6500 lei net plus bonusuri in functie de experienta experienta, aptitudini dar si performanta- Oportunități de dezvoltare profesională și cursuri de specializare;- Posibilitatea de a face parte dintr-o echipă t
KIRMAN SOLUTIONS S.​R.​L.​

Ajutor de patiser,​


pregatirea preparatelor, curatenie,Caracteristici Domeniu activitate: Comert, vanzari Locatie job: locatie fixaDetalii suplimentare

Cofetari si patiseri


pentru Casa Victoria. Preferam oameni dornici sa perfectioneze o meserie si pasionati de domeniu. Program flexibil. Salariu personalizat functie de abilitatile fiecaruia. Laboratorul este in Bd. Laminorului 107, zona Bucurestii Noi. Experienta este un atu. Cautam oameni seriosi care isi doresc sa castige bani din munca. Mai multe detalii la telefon si la interviuCaracteristici Domeniu activitate: HORECA, turism Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: da Beneficii: bonus de performanta, tichete de masa, training / calificareDetalii suplimentareFoto Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

Patisera cu experienta,​


ne marim echipa si suntem in cautare de patiser/ patisera. Zona bulevardul Dacia, pentru mai multe detalii, va rog sa imi scrieti in privat, sau la nr tel. Va multumescCaracteristici Domeniu activitate: HORECA, turism Locatie job: locatie fixaDetalii suplimentareFoto Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

Vanzatoare patiserie si modelator covrigi


zona complex Doraly, program vanzatoare L-S (6:00-17:15), salariu 3750 Ron, modelator L-S (5:15-14:00), salariu 3500 Ron;Caracteristici Domeniu activitate: Comert, vanzari Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Pot aplica studenti: nu
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3328 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.