Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3108 Locuri de Munca in Cluj - Joburi in Cluj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3108 Locuri de Munca in Cluj - Joburi in Cluj

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Asistent medical generalist


Companie verificată
Aplica rapid
Diagnostikum Medical SRL-Laborator de analize medicale cauta asistenta medicala generalista pentru recoltari in laborator si receptie. Prezenta placuta, vorbitor de limba maghiara si romana.
DIAGNOSTIKUM MEDICAL SRL

Media netă estimată pe baza celor 2690 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Angajam Manipulanti Marfa - Salariu 4900 lei Brut


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4699 până la 4700 LEI pe lună
Angajam Manipulanti Marfa in Bontida Ce Oferim? Salariu de incadrare + prima prezenta; Tichete de masa - 40lei/zi; Program in schimburi; Transport asigurat sau decontat. Responsabilitati: Manipularea si colectarea corecta a sacilor cu material; Gestionarea si verificarea benzii de lucru; Sortarea corecta a produselor. Cerinte: Atentie la detalii; Dexteritate. Daca esti interesat/a, ne poti contacta la numarul 0755 039462 sau scrie-ne un mesaj in privat.
HRS STAFFING SERVICES SRL

Polizatori /​ Slefuitori metale (COR 722406)


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 3500 LEI pe lună
Descrierea postuluiPolizatorul executa polizarea pieselor turnate, a imbinarilor sudate si a incarcarilor prin sudare in conformitate cu indicatiile sefului direct.  Cerințele postului studii medii si/sau absolvent de scoala profesionala si/sau calificare in domeniuexperienta pe un post similar prezinta un avantaj, insa nu este obligatoriedisponibilitatea de a lucra in 2 schimburi Acceptam si persoane necalificate care vor sa invete. Ramane doar sa ne trimiti cv-ul tau, iar noi vom lua legatura cu tine.Pentru mai multe detalii, iti raspundem cu drag la numarul de telefon afisat.
GLOBAL ENERGY PRODUCTS S.R.L.

Operatori sortare - in Cluj


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 2700 LEI pe lună
SGP GROUP angajeaza operatori sortare in ClujSalariu: 2600 ron NETTichete de masa: 735 de leiTransport decontatInstruire la locul de muncaInformatii suplimentare la numarul de telefon afisat.
SGP SORTING GROUP SRL

Tehnician Asamblari Tablouri Electrice


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2700 până la 3000 LEI pe lună
Angajam Tehnician asamblari tablouri electrice pentru companie producatoare de panouri și sisteme electrice de automatizare. Locatie: Cluj Napoca Program: L-V, 08:00-17:00 Cerinte:scoala profesionala-calificare de Electrician ( nu este necesara experienta)cunostinte minime de interpretare a unei scheme electrice de montaj;cunostinte minime de mecanica ;abilitatea de a folosi masini-unelte (indoire/taiere /etc) pentru prelucrarea barilor de cupru ;abilitatea de a folosi masini-unelte (taiere /presare/ etc) pentru prelucrarea placilor de metal;disponibilitate la ore suplimentare;abilitatea de a lucra intr-o echipa tanara si echilibrata. Beneficii:salariul NET: 2700-3000 Nettichete de 30 de lei/zi lucratacontract pe perioada nedeterminata
Randstad Romania SRL

Tehnician telecomunicatii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Cerinte:-Seriozitate; -Adaptabilitate; -Dorinta de munca; -Abilitati de lucru la inaltime; -Experienta minim 2 ani in telecomunicatii; -Permis cat. B-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere Descrierea jobului:-Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii pentru persoane juridice-Instalare fibra optica/hfc aerian/subteran-Interventii/service fibra optica-Configurari echipamente /acceptante mediu fibra optica-Asigura intretinerea retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, diagrame etc.)-Efectueaza deplasari in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica-Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant-Servicii medicale decontate de angajator-Angajare pe dur
Clarismart Consulting SRL

Asistent medical stomatologie


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3200 LEI pe lună
EXQ Clinic angajeaza asistent medical cu toate actele la zi (colegiu, malpraxis, avizari etc) pentru domeniul stomatologie.Experienta ESTE necesara. Salariu de la 2500 lei in mana.  Cerințe:sa efectueze programarisa raspunda la telefonsa incaseze si sa emita bonsa sterilizeze instrumentarsa asiste mediculsa recoleteze sange(lucrul acesta se poate invata)
EXQ CLINIC SRL

Casier /​ Lucrator bucatarie


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2850 până la 3700 LEI pe lună
Căutăm urgent Casier și Lucrător Bucătărie, pt locații din toata tara!Vrei să faci parte dintr-o echipă profesionistă? Nu-ți face griji dacă nu ai experienta, noi îți oferim training și suport pt integrare rapida in echipa noastra!Îți oferim siguranța unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung! Salariul cu toate beneficiile variaza intre 2850-3700 lei. Beneficii:-Salariu fix, ce creste progresiv;-BONURI DE MASA-BONUS PERFORMANTA-BONUS IMPLICARE ACTIVA-Decontare transport tura de seara-Majorări salariale în raport cu timpul petrecut în companie: 1 an, 2 ani; -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Număr zile concediu de odihna: 21; -Bonus vechime 1 an in companie - 50 procente din salariu net; -Program intern de recomandări viitori angajați, cu recompensa financiara; -Prime cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun; -Program clar de instruire și dezvoltare personală și profesională;  Program de lucru: 8 ore/zi - 5 zile/ saptamana cu 2 z
SOFIAND ABC SRL

Tehnician Retele Telecomunicatii cu sau fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam Tehnician Retele Telecomunicatii cu sau fara experienta Ce oferim? Salariu de incadrare - se negociaza in functie de experienta;Bonus de performanta;Abonament servicii medicale clinica Medicover. Responsabilitati: Intretinerea retelei HFC prin rezolvarea incidentelor aparute in retea;Verificarea parametrilor optimi de functionare pentru a putea preveni aparitia defectiunilor;Efectuarea reglajelor pentru aducerea retelei in parametri;Respectarea SLA-urile aferente diverselor tipuri de tichete primite, inchiderea la timp a tichetelor;Remedierea avariilor de pe reteaua de fibra optica prin executarea de activitati specifice - de ex. lipituri, masuratori cu OTDR, powermetru;Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii pentru persoane fizice si juridice. Cerinte: Permis de conducere cat. B;Atentie la detalii;Seriozitate.
HRS STAFFING SERVICES SRL

Muncitor Necalificat in Constructii - Retele de Telecomunicatii


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam Muncitor Necalificat in Constructii - Retele de Telecomunicatii Ce oferim? Salariu Net - 3150 Lei (in mana);Bonus de performanta;Abonament servicii medicale clinica Medicover. Responsabilitati: Executarea lucrarilor pentru constructia retelelor de telecomunicatii;Folosirea utilajelor mecanizate;Pozitionarea cablurilor de fibra optica. Cerinte: Seriozitate;Disponibilitate pentru efort fizic;Atentie la detalii.
HRS STAFFING SERVICES SRL

Consilier Juridic Debutant


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul IdealOportunitate de carieră în Domeniul Juridic - Consilier Juridic Debutant în Recuperarea CreanțelorSocietatea noastră este în căutarea unui Consilier Juridic Debutant Licențiat în Drept pentru a se alătura echipei noastre din Cluj-Napoca. Dacă ești un absolvent pasionat de domeniul juridic, cunoscător al limbii engleze, proactiv, analitic, și dornic să te dezvolți într-un mediu orientat spre obiective, aceasta este o oportunitate pe care nu vrei să o ratezi. Cerințe:Absolvent al Facultății de DreptAbilități de lucru in echipaAbilități excelente de organizare, comunicare și negociereCapacitatea de a gândi strategic și de a lucra în mod analiticAtenție la detaliiDorința de a învăța și de a se dezvolta într-un mediu dinamic Ce oferim:Posibilitatea de a te dezvolta profesional într-un domeniu specializat și în creștereMentorat și îndrumare pentru a-ți construi experiența juridicăExperiență semnificativă în recuperarea creanțelor și gestionarea aspectelor juridiceMediu de luc
TRANSILVANIA RECUPERARI CREANTE SRL

Casier - Lunch Box din Iulius Mall


Companie verificată
Aplica rapid
Angajăm CASIER pentru locatia din Iulius MallOferim pachet salarial motivant si alte beneficii.Informații și detalii la numarul de telefon afisat!
EXCLUSIV CATERING SRL

Economist


Candidatul ideal Candidatul Ideal1. Minimum 1 an experienta intr-o pozitie similara;2. Studii economice superioare;4. Cunostinte de contabilitate;3. Cunostinte operare PC;5. Cunostinte programe informatice;4. Limba engleza - nivel mediu;5. Abilitati proactive si receptive;6. Seriozitate si corectitudine;Descrierea jobului Descrierea jobuluiAtributii principale:1.Verifica concordanta dintre receptiile de la furnizorii de deseuri feroase, neferoase si nemetalice si facturile aferente. Inregistreaza preluarea facturilor de receptii aferente punctelor de lucru alocate;2. Verifica si prelucreaza consumurile de materii prime, materiale, marfuri si inregistreaza manoperarile de produse finite pentru punctele de lucru alocate;3. Inregistreaza facturile de diverse, verifica rapoartele de colecare;4. Inregistreaza deconturile de deplasare aferente punctelor de lucru alocate;5. Inregistreaza extrasele de cont ale punctelor respective de lucru;6. Ajuta la verificarea jurnalelor de TVA;7. Confrunta
REMATINVEST SRL

Media netă estimată pe baza celor 6490 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Casier Cluj Manastur


Candidatul ideal Casier Cluj ManasturDescrierea jobului Casier Cluj Manastur
PEPCO RETAIL SRL

Agent Vanzari Junior- Utilaje De Constructii


Candidatul ideal Cerinte: Absolvent de Politehnica, USAMV, facultati cu profile tehnice; Cunostine si afinitate spre tehnic, Abilitati bune de comunicare si negociere; Orientare catre atingerea si depasirea obiectivelor de vanzari; Dorinta de a invata si de a se dezvolta intr-un mediu dinamic.Descrierea jobului Responsabilitatile tale: Cunoasterea produselor de constructii din portofoliul UTILBEN; Utilizarea tool-urilor si sistemelor informatice folosite in cadrul companiei; Identificarea nevoilor clientilor nostri pe baza feedback-ului primit de la vanzatorii nostri cu experienta; Tratarea cu obiectivitate si eficienta a obiectiilor pe care le au clientii; Ofertarea specifica a clientilor, in functie de nevoile acestora; Intelegerea procesului de vanzare a produselor de constructii.Beneficiile pe care ti le oferim: Bonus de performanta; Tichete de masa; Abonament de servicii de sanatate; Asigurare de sanatate si de viata; Training inclus; Diferite evenimente pentru angajati: celebrari
UTILBEN SRL

Coordonator Zonal Operatiuni - Cluj


Candidatul ideal - Studii superioare;- Abilităţi de operare în programele Microsoft Office;- Experienţă pe un post similar – 3-4 ani;- Abilități de comunicare și planificare;- Atenție la detalii, spirit analitic, autoorganizare;- Permis de conducere si disponibilitatea de deplasare.Descrierea jobului - Participa la elaborarea planurilor operationale si asigura bunul mers al activitatii in cadrul depozitelor alocate;- Asigura atingerea obiectivelor operationale si respectarea politicilor operationale ale companiei in cadrul zonei deservite;- Asigura instruirea teoretica si practica a subcontractorilor - organizeaza training-uri operationale specifice companiei;- Monitorizeaza si evalueaza activitatea si rezultatele subcontractorilor si asigura interventia pentru indicatorii de performanta cu realizari slabe;- Face verificari, efectueaza vizite si controleaza depozitele alocate si propune solutii in vederea eficientizarii activitatii;- Este responsabil de buna intretinere si functionare
DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION SA

Ajutor Barman/​ Barman


Candidatul ideal Daca iti doresti sa inveti sa faci cele mai bune bauturi sau esti pasionat de pregatirea lor, atunci te invitam sa te alaturi echipei noastre!Candidatul ideal: Abilitati de comunicare si relationare; Amabilitate, atentie la detalii si atitudine pozitiva; Capacitate de a gestiona si raspunde celor mai exigente dorinte ale oaspetiilor; Experienta in domeniul ospitalitatii constituie un avantaj.Descrierea jobului Descrierea jobului: Preluarea comenzilor intr-o maniera eficienta si profesionista; Asigurarea unui serviciu de inalta calitate pentru clienti; Pregatirea bauturilor specifice barului; Respectarea normelor igenico-sanitare ce decurg din aceasta activitate; Raspunde si este responsabil de buna intretinere si functionare a produselor din bar; Participa si este responsabil pentru inventarierea periodica a marfurilor.Oferim: Salariul competitiv si bonusuri din vanzari; Contract de munca pentru perioada nedeterminata; Tichete de masa.
PUFFY PUMPKIN SRL

Copywriter


Candidatul ideal Overview:We are seeking an experienced Copywriter who knows how to craft compelling content for digital platforms. The right candidate should understand what grabs people's attention and be able to tell a good story. If you're creative, detail-oriented, and have some background in tech and crypto, you could be a great fit.Descrierea jobului Project Duration: Long TermEffort: M-F, 8 hours per day with a 30-minute lunch breakLocation: Cluj-Napoca, Romania, on-siteResponsibilities: Craft clear, persuasive copy across multiple brands. Proofread and edit copy to ensure it meets high standards of grammar, clarity, and engagement, tailored to each brand’s guidelines. Stay informed on the latest trends in technology, cryptocurrency, and digital marketing to keep content fresh. Apply SEO best practices to enhance content visibility and engagement for each brand. Analyze content performance metrics for each brand, using insights to refine and optimize future copy. Adapt
SQUARE MARKETING AMA S.​R.​L.​

Media netă estimată pe baza celor 656 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Marketing Analyst: Data-driven Insight Expert


Candidatul ideal If you are a data-driven individual with a passion for uncovering the reasons behind trends and eager to learn more about search engine optimization, consider joining us. You’ll be working on identifying marketing opportunities and come up with strategies to increase website traffic. You’ll work closely with SEO Engineers to gather, analyze, and interpret data related to a website’s search engine performance. You will be using the usual analytics tools and be trained in SEO tools like: Google Analytics, Search Console, ScreamingFrog and more. This position represents a great opportunity to get introduced to the highly competitive North American online marketing industry, or to enhance your knowledge of it, and dive into how Google works.This position is available in a hybrid regime that implies working from the office at least once a week.Requirements:​ University degree in Business Economics, Computer Science, Mathematics, Statistics or related field; 3+ years of expe
PROPERTY SHARK SRL

Inginer Executie


Candidatul ideal Absolvent de studii tehnice de constructiiExperienta anterioara in gestionarea proiectelor de constructieDisponibilitatea deplasarii in interes de serviciuSeriozitate, meticulozitate, responsanbilitateDescrierea jobului Elaborarea si supervizarea planurilor de constructieCoordonarea echipei de constructie in conformitate cu standardele de calitate Asigurarea respectarii reglementarilor de siguranta si mediuComunicarea eficienta cu clientii, proiectantii si subcontractantii.
ARCADA CON SRL

Media netă estimată pe baza celor 4 de salarii introduse în Salario: 5050 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3108 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.