Sfaturi/Ghiduri cele mai noi articole - Blog jobradar24

Câți dintre noi nu am trecut prin această situație? Unii dintre noi s-au descurcat mai bine, altora le-a fost mai greu, dacă nu imposibil, să treacă la fapte și chiar să ajungă la momentul cererii măririi salariului.
Dacă ești genul de om de acțiune, care nu suportă să stea pe scaun, nici acasă, nici la birou, probabil ți s-ar potrivi un job de teren. Poate ești la început de drum și atunci te-ar ajuta niște idei în acest sens, sau poate ți-ai dat seama, în cursul anilor, că un astfel de loc de muncă e pe inima ta, caz în care, poate, ai vrea să te reprofilezi. Oricare ar fi cazul, iată mai jos o listă de joburi, din care sigur unul ți s-ar potrivi.
Una dintre lecțiile pe care pandemia le-a adus este faptul că munca nu va mai fi niciodată la fel ca înainte. Complexitatea societăților în care trăim, viteza cu care lucrurile se schimbă și doza de imprevizibil din jurul nostru creează zi de zi provocări care vor modela viitorul muncii, atât pentru companii, cât și pentru angajați.
CV-ul este un document de prezentare a competenţelor profesionale, abilităţilor, calificărilor, precum şi a experienţei acumulate. De asemenea, CV-ul reprezintă şi o formă de promovare a propriei persoane.