Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

64 Locuri de Munca Operator Facturare - Joburi Operator Facturare

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

64 Locuri de Munca Operator Facturare - Joburi Operator Facturare

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Facturare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Operator Facturare si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Contabilitate Primara Operator Facturare


Cerinte: -Studii medii sau superioare -Abilitati de utilizare PC, Microsoft Office, Internet -Cunostinte minime de contabilitate(SAGA) -Responsabilitate vis-a vis de lucrarile efectuate si termenele stabilite; Responsabilitati : -Introducerea documentelor (facturi, chitante, bonuri etc.) in programul de contabilitate. -Emitere avize facturi -Evidenta stocurilor de marfa ambalaje -Arhivarea documentelor. -Editare documente in Word sau Excel.
REIS FRUIT MATRKETING

Operator Facturare Si Vanzare - Complex Doraly


Cautam persoane care sa locuiasca in zonele Voluntari, Afumati sau in apropiere! (de preferat persoane de sex feminin - avand in vedere ca 80% din activitate inseamna facturare si vanzare) Persoana cu atitudine pozitiva; Usurinta in a acumula noi cunostinte, spontaneitate. Responsabilitati: Vinde produsele firmei atat clientilor existenti cat si clientilor noi; Emite facturi clientilor care cumpara produse din magazin; Prezinta oferta firmei potentialilor client care intra in magazin; Pregateste marfa comandata de client; Aranjeaza produsele pe rafturi, fara deteriorarea acestora; Marcheaza cu preturi produsele din magazin, conform catalogului; Verifica periodic stocurile din magazine si in cazul neregulilor anunta seful de magazin; Cunoaste toate produsele si utilitatea acestora, fiind in stare sa informeze clientul despre detaliile tehnice ale produselor; Urmareste incasarea la termenele stabilite a sumelor datorate de client. Programul de lucru este: L - V - 08:00 - 17:00 S: 08:00 -
Hausberg Romania SRL

Contabilitate Primara Operator Facturare,​agent Vanzari,​femeie De Serviciu


AMBRA INT COMMERCIAL SRL comerciant produse alimentare cu sediul in Afumati jud.Ilfov angajeazaja persoana pentru contabilitate primara , operator facturare,agent de vanzari si femeie de serviciu.Pentru detalii va rugam sunati la telefon:
AMBRA INT COMMERCIAL SRL

Adison Company Angajeaza Operator Facturare Si Contabilitate Primara.​2


Daca ai experienta in distributie,esti comunicativ,organizat,ai prezenta de spirit,esti obisnuit cu lucrul in echipa,te asteptam la Adison Company,firma in plina expansiune,importator si distribuitor regional de produse de uz casnic,menaj,papetarie,jucarii,detergenti si cosmetice(distribuitor SANO). Principalele sarcini sunt: -introducerea facturilor de la furnizori,in contabilitate. -intocmirea de documente de aprovizionare, livrare, insotire marfa, retururi. -listarea zilnica a comenzilor primite de la agenti si intocmirea corecta a facturilor. -arhivarea facturilor,avizelor exemplarul 2 in ordinea de pe jurnale,raportarea catre conducere a eventualelor probleme (lipsa doc.,lipsa stampilei). -executarea rapoartele cerute de conducere,intr-un timp cat mai scurt,acestea avand prioritate fata de toate celelalte activitati. -participarea la procesele de inventariere. Cunoasterea programului Neomanager poate constitui un avantaj. Deplasarea din zona de domiciliu(raza orasului Iasi),la dep
Adison Company
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 64 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.