Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca in Berceni - Joburi in Berceni

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

24 Locuri de Munca in Berceni - Joburi in Berceni

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Berceni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Program luni -vineri. Cunostinte ancorare marfa. Se lucreaza pe prelata 3.5 tone dotata cu cabina dormit.
DEIA SPEED WORK TRANS
Angajam sofer transport marfa - curse interne (toata Romania) pentru auto prelata 10 sau 15 paleti dotata cu cabina dormit. Program luni - vineri. Weekend liber.
DEIA SPEED WORK TRANS
Benzinaria Rompetrol Centura Berceni, situata in judetul Ilfov, Comuna Berceni, Soseaua de Centura, Nr.31, punct de reper Complex Miorita, angajeaza Lucrator Bucatarie/Bar. Program de lucru in ture de zi, de 12h. Salariul 2500 lei net + 400 lei in bonuri de masa + minim 100 lei decont de transport. Persoanele interesate sunt rugate sa aplice la acest anunt cu un CV, sau sa il aduca direct in locatie. Va asteptam cu drag, personal de lucru placut!
Rompetrol
Salon angajează manichiurista (manichiura/pedichiura semipermanenta/ clasică/ gel) cu experiență . Pentru mai multe informații ,vorbim in privat . Salariu fix/ procent De preferat sect 4 sau Ilfov Te așteptăm în echipa noastră .
marina
Firma de constructii, angajeaza urgent pentru santierele sale din Bucuresti si din afara localitatii, sudori Mig-Mag si lacatusi. Relatii intre orele 8-17 la nr de tel: Rugam seriozitate.
PMG
FIRMA DE CONSTRUCTII CU PUNCTUL DE LUCRU BERCENI,ILFOV AVEM DISPONIBIL UN POST DISPONIBIL DE SPECIALIST MARKETING CU URMATOARELE RESPONSABILITATI:1)ANALIZAREA PIETEI DE PROFIL IN SCOPUL IDENTIFICARII CELOR MAI BUNE OPORTUNITATI DE VANZARE GRINZI PREFABRICATE.2)PLANIFICAREA REALIZAREA SI IMPLEMENTAREA CAMPANIILOR DE PROMOVARE ONLINE SI OFFLINE.3)IDENTIFICAREA SI DEZVOLTAREA DE NOI METODE DE PROMOVARE A GRINZILOR PREFABRICATE.4)PREZENTAREA PRODUSELOR SI SERVICIILOR FIRMEI.SALARIU NET OFERIT ESTE INTRE 5000-6000LEI IN FUNCTIE DE EXPERIENTA.
ILGAZ CONSTRUCTION SRL
Caut Sofer conversație autoca categoria d in zona popesti leordeni/ berceni
Partner Reisen
SC Global Beton Investment SRL angajeaza ajutor operator pompa de beton statica Experienta nu este necesara Oferim cazare pentru provincie
Global Beton
Închiriez post de lucru în laborator de tehnica dentara curat, utilat modern situat la Piața Iancului lângă stația de metrou.
Foca Mihaela
Descriere Firma Alusteel Fatade angajeaza Inginer Mecanic sau Constructor, cu sau fara experienta, in Tamplarie termopan, Fatade, Casete ventilate . Salariul se va negocia la interviu in functie de cunostiintele de specialitate. Cerem si oferim seriozitate si responsabilitate. Se oferta locuri de munca stabile, pentru colaborari de lunga durata. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul firmei in Str. Industriei Nr.326 Hala C7 Berceni Prahova, Romania, sau puteti lua legatura cu noi telefonic.
SC Alusteel Fatade SRL
angajez cioban la ferma de oi cu contract de munca. ferma este in jud.ilfov.ofer cazare , masa si 1500 de lei.
mihai
S.C. GREEN ARTEMISIA SRL, din judetul Ilfov, scoate la concurs 10 posturi de frizeri. Cerinte: seriozitate, competenta, persoane cu simtul raspunderii si decente in comunicare, studii si experienta in domeniu, limba engleza nivel mediu - este obligatorie. Beneficii: oportunitatea de a lucra intr-o echipa profesionista, job stabil (minim 2 ani), salariu net de aprox. 2380 lei, oportunitatea de a promova. Pentru mai multe detalii, va asteptam la interviu, vineri, 24 iunie 2022, intre orele 9-14, la sediul nostru din comuna Berceni, str. Miorita nr. 2-200, judetul Ilfov.
GREEN ARTEMISIA SRL
Angajez tamplar pentru ATELIER de tamplarie lemn. Confectionam pazie, garduri, lambriu etc.
sc ROKLAST WOOD SRL
Firma Alusteel Fatade angajeaza Lucratori Productie (barbati). Experienta in Constructii prezinta un avantaj. Salariul se va negocia la interviu in functie de cunostiintele de specialitate. Cerem si oferim seriozitate si responsabilitate. Se oferta locuri de munca stabile, pentru colaborari de lunga durata. Pentru mai multe detalii va asteptam la sediul firmei in Str. Industriei Nr.326 Hala C7 Berceni Prahova, Romania, sau puteti lua legatura cu noi telefonic pentru un interviu.
SC Alusteel Fatade SRL
ANGAJAM INGINER PENTRU SANTIER PRODUCTIE DE GRINZII-PREFABRICATE,CU PREGATIRE MINIM 5 ANI DE EXPERIENTA IN LUCRARI DE BETON PRECOMPRIMAT,.CU SALARIU NET INTRE 8500-9000 LEI,PLUS O MASA ASIGURATA PE ZI.ZONA PE CENTURA BUCURESTIULUI-BERCENI,PUNCT DE REPER O CLADIRE GRI CU BANDA GALBENA,ARCHIVIT.
ILGAZ CONSTRUCTION SRL
GREEN ARTEMISIA angajeaza: Femei de serviciu ( personal curatenie ) cod Cor -911201 - Barbati si femei Salariu 2550 Conditii bune de munca.
GREEN ARTEMISIA
Sunt greec si locuiești din bucurești. Sunt meserias glet parcetu ce trebuie o casă interior.
Privat
Angajez menajera in comuna Berceni județ Ilfov . Program de luni - vineri - 8 h pe zi. Atribuții: menaj, calcat și ajutor in bucatarie când este cazul. Detalii la Nr de telefon
Privat
Angajez șofer pentru transport marfă pe dubă de 8 paleți, categoria B. Preferabil persoane din București sector 4 sau sector 5.
GAD DELIVERY S.​R.​L
Angajam electricieni cu experienta in domeniu. Salariu atractiv .
HOMME ART CONSTRUCT
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.