Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

11 Locuri de Munca in Snagov - Joburi in Snagov

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

11 Locuri de Munca in Snagov - Joburi in Snagov

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Snagov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

SumarÎmpreună suntem Lidl, Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al cincilea an consecutiv și te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi!Rolul tăuTe vei asigura că rafturile sunt aranjate și pline de marfă mereu;Te vei asigura că marfa de la raft este proaspătă și aranjată corespunzător;Vei gestiona corespunzător activitatea de la casa de marcat;Vei participa la activitatea de inventar a magazinului;Te vei asigura că magazinul este curat; atât sala de vânzare, cât și restul spațiilor;Vei oferi suport clienților în magazin.Profilul tăuSă fii amabil/ă și orientat/ă către client;Să îți placă să lucrezi în echipă;Să dai dovadă de implicare și flexibilitate;Experiența
Lidl
Angajam personal curatenie pentru o vila din Comuna Snagov, Jud. Ilfov ( punct de reper: Lidl Snagov - intrarea dinspre Autostrada A3). Oferim un loc de munca stabil cu contract pe perioada nedeterminata. - salariu 2200 lei net - tichete masa - program L-V 8:00-17:00 sau 9:00-18:00 Va rog sa sunati doar in intervalul 09:00-18:00 de luni pana vineri sau sa lasati mesaj!!
DREAM ESTATE SRL
Angajam asistente medicale,infirmiere,femei de serviciu pentru camin de batrani.Caminul este situat in Silistea Snagovului,Ilfov.Oferim salariu atractiv.Relatii la telefon
Casa Silistea
CERINTE: - studii medii finalizate; - amabilitate,seriozitate si responsabilitate; - atentie sporita; - spirit de echipa; - experienta pe un post similar constituie un avantaj; - cunostinte operare calculator; -capacitatea de a realiza obiectivele asumate; -disponibilitate program de lucru flexibil. SARCINI: - scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; - oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor; - respectarea procedurilor interne privind incasarile; -operarea caselor de marcat si efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar; -aprovizionarea produselor la raft; -atentie sporita; Se ofera: - salariu atractiv , - program in 2 schimburi, - posibilitate de promovare Așa că dacă simți că ai găsit locul ideal, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail [email protected] com
TORGSERVICE RM SRL
ANGAJAM LUCRATOR COMERCIAL Detalii la numarul de telefon
Vtc atractiv serv srl
Descriere: Angajez domna serioasa, pentru menaj, la o familie de patru persoane, cu domiciliul in Snagov. Cerinte: varsta intre 35-55 de ani, serioasa, foarte curata, ordonata, nefumatoare, experienta in menaj si sa gateasca bine. Program: Luni-Vineri 09:00-17:00 Beneficii: salariul 3500 lei/luna + carte de munca.
PF
Angajam pe termen nelimitat doamna singura, serioasa si de incredere (maximum 55 ani) pentru ajutor pentru supravegherea unei vile deosebite langa Bucuresti, care nu implica munca fizica si unde să locuiască in permanență. Proprietarii (soț si soție), care locuiesc in vila sunt intelectuali linistiti si placuți. Asiguram stabilitate, salariu, condiții si beneficii corespunzatoare.
TEODORESCU
Angajez persoana pe perioada nederminata pentru ingrijire curte, gospodarie si animale la Snagov, Ilfov. Ofer salariu 1.200 lei net, cazare in incinta proprietatii cu toate conditiile create. Solicit persoana serioasa, nefumator, non-alcoolic, fara obligatii familiale. Telefon de contact:
Vali
Angajăm Frizer pentru un barber shop situat in zona Snagov-Ilfov.
Barber Shop
Societate comerciala angajeaza muncitori pentru lucrare apa/colector menajer zona Snagov.
SC comerciala
Societate angajeaza operator cu experienta pentru excavator senilat - lucrari civile . Solicitam experienta pe astfel de utilaje. Salariu se discuta dupa proba de lucru (min 4000 lei)
societate
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 11 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.