Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere A.B.C.Val - 0 posturi vacante

Website: www.abcval.ro

Website:www.abcval.ro


Societatea comerciala ABC VAL, cu capital integral privat, a fost infiintata in anul 1993 si inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/2037/1993. Bazata pe o echipa manageriala cu experienta, completata cu succes de un colectiv tanar si dinamic format din ingineri de specialitate si personal calificat in domeniul constructiilor si instalatiilor aferente constructiilor ( 240 de angajati ), societatea noastra poate executa toate tipurile de lucrari in domeniu. Societatea noastra dispune de toate dotarile si utilajele pentru desfasurarea activitatii de constructii, inclusiv o statie moderna de betoane. Pentru buna desfasurare a activitatilor si respectarea legilor in domeniu, unitatea noastra are un compartiment de asigurarea calitatii si un compartiment pentru controlul calitatii, compartimente asigurate de personal atestat de MLPTL. Societatea a fost acreditata pentru Certificarea Sistemului Calitatii conform SR EN ISO 9001 : 2008, Sistemului de Management Integrat Mediu - OHSAS - Responsabilitate sociala conform SR EN ISO 14001 : 2005, SR OHSAS 18001 : 2008 si SA 8000 : 2008, de catre SC QUALITY CERT SA si Sistemului de Management al Securitatii Informatiei conform ISO/CEI 27001:2005 de catre SC EURO CERT PROF S.A.

Intreg personalul este instruit in a respecta standardele de calitate in executie, precum si normele de protectie a muncii si protectia mediului inconjurator.

Obiectivul consta in imbunatatirea continua a performantelor de calitate, avand ca principal scop protejarea sanatatii si securitatii oamenilor intr-un mediu inconjurator mai curat.

  • solutii optime, de calitate, in acord cu cerintele clientului
  • excelent raport calitate-pret
  • respectarea termenului de executie al lucrarilor
  • personal format din oameni calificati cu vasta experienta in constructii
  • importanta unei comunicari permanente cu clientul
  • executia lucrarii se va face conform normelor si legislatiei in vigoare
  • executia lucrarii se va face conform proiectului si a caietului de sarcini
Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.