Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere A_Best Interactiv - 0 posturi vacante

Website: www.abest.ro

Website:www.abest.ro


Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înființat în 2008 și este în prezent unul dintre centrele independente de top pentru învățarea limbilor străine pentru români și expatriați.

A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaționale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați; testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internațională; sejururi lingvistice.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, peste 380 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc).

În ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 40.000 de ore de cursuri corporate de limbi străine, dintre care aproximativ 18.000 de ore în perioada de pandemie, integral online.

Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.