Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Arcadia Hospital - 0 posturi vacante

Website: https://www.arcadiamedical.ro/

Website:https://www.arcadiamedical.ro/


Arcadia - Spitale și Centre Medicale este cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, oferind servicii integrate (spital, policlinică, imagistică medicală) în peste 40 de specialități medicale.

Echipa medicală de elită, echipamentele ultramoderne și dotările premium sunt doar câteva din motivele pentru care peste 1.500.000 de pacienți au ales serviciile Arcadia în cei 15 ani de activitate. Îngrijire medicală de cea mai bună calitate, cu grijă, dedicare și respect pentru fiecare pacient! Structura rețelei de sănătate Arcadia:

- Spital Multidisciplinar - Spital de Recuperare Medicală - Spital de Cardiologie Intervențională - 7 Centre Medicale - 3 Centre de Imagistică Medicală - Maternitate - Centru de Medicina Muncii

În fiecare lună, la Arcadia au loc peste 12.000 de consultații medicale, 2.000 de explorări imagistice complexe, 400 de intervenții chirurgicale dintre cele mai diverse, peste 60 de proceduri complexe de cardiologie intervențională.

Programările, întrebările, solicitările și nevoile pacienților sunt gestionate de serviciul Call Center (0232 920) și de Biroul de Consiliere Pacienți. [email protected] |www.arcadiamedical.ro | www.facebook.com/Arcadia.Hospital

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.