Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Pambac Sa - 5 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bacau


S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Cuvinte cheie:

Sortator - Ambalator

Sortator - Ambalator


Companie verificată
Aplica rapid
Ce ne dorim de la tine?studii medii;îndemânare manuală;capacitate de lucru în echipă.Responsabilitățile tale:-sortează și/sau ambalează produsele finite în scopul obținerii producției planificate.Ce îți oferim?:plan personalizat de integrare și formare profesională;un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele, dar și să capeți altele noi;remunerație pe măsură în funcție de experiență și de abilitățile avute dar și dobândite.
Pambac SA

Inginer industria alimentară /​ Sef formatie

Inginer industria alimentară /​ Sef formatie


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:Studii superioare in domeniul industriei alimentare;Cunoastere pachet MSOffice;Flexibilitate, perseverenta, orientare spre rezultat;Atitudine proactiva/pozitiva, abilitati de comunicare, capacitate de interrelationare; Descrierea jobului: Conduce procesul tehnologic de fabricatie a produselor, gestioneaza resursele umane si materiale in scopul realizarii productiei planificate. Descrierea companieiS.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

Spalator Vehicule

Spalator Vehicule


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:- Studii medii;- Îndemânare manuală;- Spirit de ordine și disciplină;- Capacitate de lucru în echipă.Rolul postului: Realizarea curățării, spălării, dezinfecției și clătirii autovehiculelor din flota auto a societății.Responsabilități și sarcini:- Pregătește echipamentele de curățat și soluțiile pentru curățat și dezinfectat;-  Realizează operațiile de curățare, spălare, dezinfecție și clătire a autovehiculelor;-  Efectuează operațiile de igienizare a locului afectat operațiilor de curățare, spălare, dezinfecție și clătire a autovehiculelor și a spațiilor exterioare.Descrierea companiei:S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

Stivuitorist

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal are:atestat/autorizație de stivuitorist;capacitatea de operare și întreținere a stivuitorului.Ne bazăm pe tine să: efectuezi operaţiile de încărcare/descărcare si transport intern a sacilor si a paleţilor cu produse finite, în scopul depozitării, pregătirii si livrării acestora.Cum ești răsplătit:Plan personalizat de integrare;Un mediu plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștiințele, dar și să capeți altele noi.Dezvoltare personală și profesională la locul de muncă 
Pambac SA

Gestionar depozit

Gestionar depozit


Companie verificată
Aplica rapid
Rolul postului gestionarea produselor finite in cadrul morii si a ambalajelor de transport aferente în scopul efectuarii operatiunilor de livrare. Candidatul ideal are:Capacitatea de operare în sistemul informatic de gestiune;Usurinta in lucru cu cifrele. Responsabilități și sarciniReceptioneaza materiile prime;Primeste in gestiune si depoziteaza produsele finite realizate in cadrul morii de grau;Livrează produsele finite pe baza planificării si documentelor premergătoare livrării;Intocmeste rapoartele solicitate si participa la inventarierea produselor. Descriere companieS.C. PAMBAC S.A. este unul dintre principalii producători naționali din domeniul morărit , panificație, lider pe piață de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Gata și Flavora.
Pambac SA
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.