Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Photohotel - 0 posturi vacante

Website: https://photohotel.com

Website:https://photohotel.com


Turism, Vanzari, Fotografie, Fotograf, Consultant vanzari

PhotoHotel este cel mai mare concept european utilizat de mai mult companii partenere, ce ofera servicii fotografice turistilor aflati in vacanta in Grecia, Spania sau Romania. In cadrul companiei. principalele locuri de munca sunt reprezentate de catre fotograful hotelier si consilierul foto.

Pentru angajati, Conceptul PhotoHotel este ceva diferit, o experiență aparte, pasionantă. Însă trebuie să știți că activitatea poate fi solicitantă, ca oricare alt job. Într-adevăr, meseria de fotograf depășește de multe ori acțiunea propriu-zisă de a fotografia, implicând dinamism și dedicare, prin exploatarea calităților de vânzător, entertainer și consilier.

Companiile partenere PhotoHotel își selectează cu atenție personalul, criteriile principale fiind cunoașterea limbilor străine, disponibilitatea de relocare (PhotoHotel își desfășoară activitatea în Grecia și Spania), deschidere spre a învăța lucruri noi, receptivitatea, perseverența în specializare, aptitudinile necesare proceselor de comunicare, socializare și interacțiune. Totodată, compania acordă un interes deosebit persoanelor care se implică în mod constant în job-ul lor.

În funcție de abilitățile fiecărui cursant, activitatea se poate desfășura pe două planuri: fotograf și consilier foto. Fiecare dintre aceste poziții prevede responsabilități, obligații, drepturi și beneficii pe care orice angajat trebuie să le cunoască și să le respecte.

Puteti afla mai multe pe:

www.photohotel.com

https://www.facebook.com/PhotoHotelCompany/

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.