Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Sales Consulting - 0 posturi vacante

Website: Lipsă informații


Activam pe piata de consultanta in Resurse Umane din anul 1998. Cu o acoperire nationala pe patru arii de expertiza:  recrutare si selectie, leasing de personal, assessment center si consultanta.

Am devenit lideri in Transilvania si ne-am impus pe piata din Romania dezvoltand o noua locatie la Bucuresti. Am reusit acest lucru prin profesionalismul serviciilor, specializarea multidisciplinara a echipei de consultanti, printr-o permanenta colaborare cu cei care apeleaza la serviciile noastre de consultanta. Nu ne oprim aici si ne dorim sa oferim o imbunatatire continua a serviciilor in concordanta cu feedback-urile primite de la clienti si candidati.

Dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu clientii nostri - diverse industrii: IT&C, automotive, outsourcing, pharma, banking, FMCG, etc - prin oferirea celor mai bune servicii de consultanta este obiectivul nostru principal.

Prin orientarea catre client, munca in echipa, flexibilitate, excelenta, dedicare si responsabilitate dorim sa aducem plus-valoare in serviciile noastre. 

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.