Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

4 Locuri de munca (joburi) la Zentiva

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Zentiva România este parte a Grupului Zentiva, unul dintre cei mai importanți producători de medicamente generice din Europa. Grupul deține unități de producție la București și la Praga. Fabrica din România funcționează neîntrerupt din 1962, de la fondarea sa.

În prezent, Zentiva România este cel mai mare producător de medicamente generice cu prescripție de pe plan local, în volume vândute. (conform IQVIA dec.2019)

Alături de echipa dedicată de peste 3000 de persoane și rețeaua de fabrici – inclusiv fabricile emblematice din Praga și București – ne străduim să fim campionii medicamentelor generice din Europa, pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de asistență medicală ale oamenilor. Credem că sănătatea trebuie să fie un drept și nu un privilegiu. Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de acces mai ușor la medicamente de înaltă calitate și la asistență medicală.

Pentru a îndeplini această misiune , Zentiva România continuă să angajeze. Avem nevoie de cei mai buni oameni, pasionați si talentați.

Suntem o companie cu o cultură centrată pe oameni, un mediu de lucru în care membrii echipei se simt împliniți, respectați, apreciați și mândri de istoria companiei și de evoluția sa.

Oferim un mediu de lucru dinamic, cu oportunități de dezvoltare profesională și o atmosferă de lucru care încurajează activ inovația și proactivitatea. Susținem dezvoltarea profesională a colegilor în cadrul organizației – pozițiile disponibile sunt mai întâi ofertate intern, susținem evoluția pe orizontală și pe verticală, în alte departamente și le punem la dispoziție membrilor echipei programe de training, dezvoltare și perfecționare.

www.zentiva.ro

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Artwork Specialist(for Packaging Materials)

Artwork Specialist(for Packaging Materials)


ZENTIVA
Candidatul ideal -University degree: technical, graphic or printing orientation, technically oriented -Minimum 2 years of experience in DTP or Graphic Agency -Expert knowledge of the pre-press, graphic design, printing and packaging -Professional skills in working with Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Acrobat -Knowledge of Win Office applications -English – advanced level -Communication skills -Project management as benefitDescrierea jobului MAIN RESPONSABILITIES: -Responsible for creating of graphics of packaging materials of the products -Responsibility for corrections

Specialist Controlul Calitatii - Laborator Microbiologie

Specialist Controlul Calitatii - Laborator Microbiologie


ZENTIVA
Candidatul ideal Studii superioare de specialitate (Biologie/Biochimie) Cunostinte teoretice si practice privind controlul microbiologic al produselor medicamentoase Experienta minima 2 ani in domeniu - cerinta obligatorie Cunoştinţe despre Regulile de Bună Practică Farmaceutică Cunoştinţe de limba engleză - cel puţin nivel mediu Cunoştinţe avansate de operare PC (MS Word, MS Excel, MS Powerpoint, SAP constituie un avantaj) Cunoasterea standardelor GMP si sistem EHS Capacitate de analiză şi sinteză a informaţiilor Rezistenta la lucrul sub presiune Creativitate, rigurozitat

Inginer Mentenanta (program De Lucru In 2 Schimburi)

Inginer Mentenanta (program De Lucru In 2 Schimburi)


ZENTIVA
Candidatul ideal Studii superioare - specializare tehnica (specializare mecanica, Mecatronică, automatizări industriale) - minim 5 ani experienta in Mentenanta echipamente producție (farma, Food, similar) • 2 ani experienta in coordonarea unei echipe de întreținere echipamente) • Incurajarea inovaţiei şi a schimbării; • Abilitati de management al proiectelor - planificare; anticipativ - proactiv; persoana energica, integritate; persuasiv; • Cunostinte medii de limba engleza; • Cunostiinte medii spre avansate MS Office in special Excel, gestiune Baze de Date • Abilitate de a comunica și

Instalator Utilaje In Industria Farmaceutica- Dep.​ Tehnic

Instalator Utilaje In Industria Farmaceutica- Dep.​ Tehnic


ZENTIVA
Candidatul ideal Experiență profesională de minim 2 ani într-un domeniu similar (instalații de dedurizare, osmoza, purificare si distilare apa) Calificare de sudor pentru suduri de tip MIG-MAG si TIG reprezintă un avantaj Studii medii tehnice sau calificare tehnică de specialitate; Atenție la detalii, ordonat, organizat; Aptitudini pentru lucrul în echipă; Persoana dinamica, responsabilă cu bune abilitați de organizare si planificare; Spirit de lucru in echipa; disponibil pentru intervenții in site in funcție de gravitatea problemei; Citirea și înțelegerea proiectului tehnic a
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.