Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

3 Locuri de munca (joburi) la Antena Tv Group

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Suntem echipa Antena Group. Venim zilnic la birou (sau mergem pe teren) cu entuziasm, cu placerea de a lucra cu colegii si cu dorinta de a oferi celor care ne urmaresc (la TV si in online) o stare de relaxare, de a se distra si informa evadand in universul creat de noi. Cele mai importante cifre pentru noi sunt cele de audienta.

De la inceput ne-am dorit sa fim cei mai buni in ceea ce facem. Pentru asta trebuie sa fim in fiecare zi mai buni: sa experimentam, sa invatam din greseli si sa avem incredere in noi si in viitorul pe care il construim impreuna.

In momentele importante ne mobilizam intotdeauna. Pentru noi nimic nu se compara cu satisfactia depasirii situatiilor “imposibile”. Ne place sa transformam imposibilului in posibil.

http://www.intactmediagroup.ro

Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Asistent Departament Juridic

Asistent Departament Juridic


ANTENA TV GROUP
Candidatul ideal Studii superioare juridice; Experienta de 1-2 ani intr-un post similar (experienta in domeniul media este un avantaj); Limba Engleza - nivel avansat.Descrierea jobului Redactarea contractelor din domeniul productiei de televiziune; Cunostinte in privinta legislatiei specifice dreptului de autor si drepturilor conexe; Cunostinte de legislatie aplicabila in domeniul audiovizual si cunostinte in domeniul procedurii de inregistrare si autorizare marci precum si relationarea cu organismele specifice; Intocmirea de acte cu caracter juridic: notificari, adrese, instiintari, conv

Economist

Economist


ANTENA TV GROUP
Candidatul ideal Te asteptam in echipa noastra daca: ai experienta dе 2-4 ani in contabilitate ai studii superioare economice (contabilitate si informatica dе gestiune) stii sa lucrezi in Excel si ERP ai cunostinte temeinice dе contabilitate si fiscalitate Descrierea jobului Cе аr urma sa faci: sa gеstionezi opеratiunile dе bаnca (operare extrаse dе cont, verificаre solduri); sa verifici si sa rеconciliezi tranzаctiilе inrеgistrate in contabilitate; sa verifici, sa inregistrezi si sa analizezi deconturile.

Sales Executive

Sales Executive


ANTENA TV GROUP
Candidatul ideal Te asteptam in echipa noastra daca: iti doresti sa inveti; ai experienta, inclusiv internship, de 6 luni; ai studii superioare; stii sa lucrezi in Excel si Power Point. Descrierea jobului Ce ar urma sa faci: sa interactionezi cu clientii astfel incat sa intelegi si raspunzi prompt nevoilor lor (client service); sa introduci comenzile primite in soft traffic; sa faci analize post-campanii si sa le confirmi cu clientii.
Departament:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.