Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Antena Tv Group - 3 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti


Suntem echipa Antena Group. Venim zilnic la birou (sau mergem pe teren) cu entuziasm, cu placerea de a lucra cu colegii si cu dorinta de a oferi celor care ne urmaresc (la TV si in online) o stare de relaxare, de a se distra si informa evadand in universul creat de noi. Cele mai importante cifre pentru noi sunt cele de audienta.

De la inceput ne-am dorit sa fim cei mai buni in ceea ce facem. Pentru asta trebuie sa fim in fiecare zi mai buni: sa experimentam, sa invatam din greseli si sa avem incredere in noi si in viitorul pe care il construim impreuna.

In momentele importante ne mobilizam intotdeauna. Pentru noi nimic nu se compara cu satisfactia depasirii situatiilor “imposibile”. Ne place sa transformam imposibilul in posibil.

http://www.intactmediagroup.ro

Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Operator Emisie Receptie

Operator Emisie Receptie


Candidatul ideal Te asteptam in echipa noastra daca:- esti student sau absolvent;- ai experienta pe un post similar de minim 6luni (acest lucru constituie un avantaj);- ai cunostinte de operare PC (Excel si Word);- ai atentie distributiva;- ai capacitatea de a stabili prioritati.Descrierea jobului Ce ar urma sa faci:- sa verifici starea tehnica a echipamentului si sa corectezi parametrii semnalului video si audio pe tot parcursul difuzarii;- sa cunosti schema tehnica de comutare a surselor de avarie a regiei de emisie;- sa verifici parametrii semnalului audio-video furnizat de alte surse cum ar fi: car, regie, satelit, daca sunt in - normele tehnice pentru a putea fi difuzate de emisie;- sa asiguri calitatea emisiei din punct de vedere emisie-receptie.
ANTENA TV GROUP

Administrative Assistant

Administrative Assistant


Candidatul ideal Studii superioare;Experienta in piata muncii pe o pozitie similara minim 2 aniLimba engleza - nivel avansat;Cunostinte avansate de operare PC – pachetul Office;Abilitati de comunicare, planificare si organizare;Organizare si atentie la detaliiDescrierea jobului Programarea, organizarea si participarea la intalniri;Pregatirea de rapoarte, centralizare date;Urmarirea fluxului documentelor si arhivarea lor electronica;Primirea invitatilor si gestionarea apelurilor telefonice;Urmarirea prioritatilor transmise de catre managerul direct;Actualizeaza agenda manageruluiPastreaza confidentielitatea tuturor datelor la care are acces.Editeaza procesele verbale ale sedintelor;
ANTENA TV GROUP

Gestionar Productie

Gestionar Productie


Candidatul ideal Antena Group cauta Gestionar ProductieCandidatul ideal:- cunostinte operare PC- persoana dinamica, meticuloasa, atenta la detalii,capacitate de sinteza si analiza- abilitati de comunicare- persoana sociabila, agreabila,comunicativa- cunostinte bune de operare MS Office, ExcelDescrierea jobului Ce ar urma sa faci:- intocmirea documentelor specifice activitatii- receptia cantitativa si calitativa a produselor- instinteaza contabilitatea despre miscarea bunurilor spre a fi operate-propune solutii pentru eficientizarea gestiunii bunurilor si a procesului de inventariere.-verifica toate cerrerile de casare centralizate astfel incat sa se asigure ca sunt vizate- gestionarea stocului de marfa existent si al comenzilor-completeaza fisa de urmarire a starii tehnoice a mijloacelor fixe.
ANTENA TV GROUP
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.