Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Auto Becoro - 0 posturi vacante

Website: www.autobecoro.ro

Website:www.autobecoro.ro


Vă împărtășim mai jos câteva informații esențiale despre Auto Becoro.

Construcțiile la platforma Dacia Service au început în 1978 cu scopul de a deschide o reprezentanță service Dacia în județul Maramureș. Aceasta a fost deschisă în 1982 sub numele de Dacia Service. În anii ’90 numele a fost schimbat în IATSA SA. Schimbările din societatea românească au transformat unele puncte service Dacia în puncte de vânzare. Astfel și în Baia Mare a funcționat începând cu sfârșitul anilor ’90 primul birou de vânzări de vehicule noi Dacia în cadrul IATSA SA. Numele companiei a fost schimbat în Auto Prosper SA. Intre timp am preluat și comercializarea până în anul 2002 a vehiculelor noi marca Daewoo.

Auto Becoro SRL s-a înfiintat în 2002, pe platforma Dacia Service, la cererea Grupului Renault. Din acel an reprezentăm marca Renault cu zona principală de influență județul Maramureș. Parte a Aliantei Renault-Nissan, marca Nissan este reprezentată de Auto Becoro SRL din 2003. Din 2007 Auto Becoro SRL a preluat și reprezentarea mărcii Dacia.
Punctul de lucru din Tisa com.Bocicoiu Mare a fost deschis in 2008.
Din 2014, Auto Becoro SRL are unic actionar firma Auto Prosper SA. Aceasta din urmă are 26 de acționari persoane fizice și juridice române. Preluarea uzinelor Dacia din Mioveni de Grupul Renault a dus la dezvoltarea celei mai puternice rețele de reprezentanțe din România, condusă de Renault Commercial Roumanie. Suntem mândri că facem și noi parte din aceasta.

În ultimul an, aproape 40% din orice vehicul nou comercializat în Maramureș a fost livrat la Auto Becoro. Vrem să fim pentru cât mai mulți maramureșeni prima optiune când au nevoie de produse și servicii similare cu cele oferite de noi.

Cuvinte cheie:

0 Locuri de munca pentru filtrarea efectuata

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.