Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

1 Loc de munca (joburi) la Axabio Medical

Website: www.axabiomedical.ro
Locuri de munca disponibile in: Bucuresti, Iasi

Website:www.axabiomedical.ro


Axabio Medical este unul dintre liderii nationali ai pietei parafarmaceutice romanesti in importul si distributia de produse parafarmaceutice, consumabile si aparatura medicala.
Axabio Medical are o retea de distributie la farmacii, clinici, cabinete medicale, spitale private si de stat, ce acopera o mare parte din teritoriul tarii prin cele 5 depozite proprii.
Obiectivul companiei noastre este cresterea continua a calitatilor serviciilor oferite si satisfacerea optima a cerintelor clientilor nostri.
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:

Reprezentant Medical

Reprezentant Medical


AXABIO MEDICAL
Candidatul ideal Dorim sa ne marim echipa! Avem 2 posturi disponibile: 1.Reprezentant Medical Bucuresti 2.Reprezentant Medical Iasi - Studii superioare; - Este foarte importanta experienta si relatiile cu medicii specialisti diabetologi si medicina de familie; - Cunoasterea medicilor/asistentilor si farmaciilor din zona arondata constituie un avantaj; - Abilitati de comunicare si ascultare, negociere si persuasiune, prezentare si lucru in echipa; - Dinamism si abilitati de lucru cu termene limita; - Proactivitate, seriozitate, constiinciozitate si promptitudine in indeplinirea a
Departament:
Industrie:
Experiență:
Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.